מחסום הדייט הרביעי

Koko The Dog

New member
מחסום הדייט הרביעי

קמתי בבוקר, הרגשה לא משהו. מכירים את זה? בוקר אחרי שנזרקתם והורידו לכם את האגו באסלה עם הרבה מים? "תקשיב, גיליתי שאני עדיין לא מוכנה לקשר .." במקרים כאלה אנשים נוהגים להגיד FML (Fuck My Life) במיוחד שזו הפעם המי יודע כמה ששמעת את השורה הזו או שקר כלשהו אחר שאמור לרמוז לך לתפוס מרחק, למחוק את הטלפון תוך כדי צירוף אישור רשמי לפזול לכיוון נקבות אחרות. אבל לא אני. כאילו, אני כן תופס מרחק ואפילו פוזל לעבר נקבות אחרות (לא צריך אישור מיוחד בשביל זה..). אבל בכל פעם שאני מנסה להבין איפה פיקששתי אני מגיע לאותה מסקנה מייאשת - שפשוט אין לי מושג. האם הייתי Needy מדי? אין סיכוי... האם הפה שלי הריח כמו אחוריים של גמל? לא נראה לי.. בחורות נהנו להתנשק איתי, פעם אחרונה שבדקתי. נכון. היו גם מקרים מעטים בהם אני חתכתי. גם אני סיבנתי ומרחתי - מודה באשמה. אבל בכל זאת, אני רואה מלא אנשים מסביבי מטפחים זוגיות ארוכה (כן, חודשיים זה ארוך בשבילי!) ואילו אני אחרי 20 ומשהו דייטים בשנתיים וחצי האחרונות מאז הפרידה הגדולה האחרונה לא מצליח להאריך יותר מ4 פאקינג דייטים. מכיוון שרוב החברים כאן שועלי קרבות ותיקים, אני אשאל: האם נתקלתם במקרה דומה לשלי? אם כן, מה חשבתם ומה לדעתכם הייתה הבעיה של אותו בחור / בחורה? Gracias a todos

Nessa12

New member
אף אחד פה לא שועל...

I tend to believe, it's all about karma. רגע, אז אם אתה סיבנת וחתכת כי לא מצא חן בעינייך, לנקבות אסור? HELL NO! IT'S A FREE COUNTRY. פעם אנחנו החותכים ופעם הנחתכים. לא אומר שמשהו בך דפוק. פשוט לא נועד לקרות...! תרים את הראש, תאסוף את האגו. 4 דייטים לא שווים את התנפצותו לרסיסים ושטיפתו באסלה. תמשיך במאבקך בעולם הדייטים, מתישהו משהו יצוף, וזה לא יהיה רק חרא. בהצלחה

RieM

New member
כן, נכון ..

באמת שאין מה להתרגש, אפילו שזה קצת מבאס.

Orianna

New member
אני אוהבת את האופטימיות חסרת התקנה שלך.

זה סקסי כזה.

Survivor Man

New member
תתחיל להיות מודע לעצמך

אם באמת יצאת ל20 דייטים וזה לא הניב פירות אז אתה משדר משהו לא טוב. סביר להניח שאת נראה סבבה אחרת לא היית יוצא עם 20 בנות ויותר מדייט אחד, אז זאת לא הבעיה. זה כנראה משהו בהתנהגות שלך שמשדר חוסר רצינות ואולי ילדותיות. אף אחד כאן לא יכול לדעת מה בדיוק הבעיה שלך אם את בעצמך לא יכול לשים עליה את האצבע. תהיה כנה עם עצמך ובוא ננסה ללכת בשיטת האלימינציה, אם יש לך אחת או יותר מהתכונות הבאות אז אתה בדרך הנכונה להבין מה השתבש: * השיחות זורמות ויש עניין משותף? * אתה ביקורתי מדי? * אתה שחצן? שתלטן? קטנוני? ציניקן מרושע? וולגרי? מזיין בשכל? * אתה מבטיח הבטחות ולא מקיים? מאחר כרוני? * אתה נסחף במגע? * אתה קמצן? * אתה נרקיסיסט? * אתה פרנואיד?

talush2005

New member
תעשה לעצמך טובה ואל תתעסק בזה

יכול להיות מיליון ואחת סיבות אבל למה להסתבך ולהתעסק בזה??? אני נוטה להאמין בלי להכיר אותך שזה לא משהו שאתה לא עושה בסדר סתם חוסר מזל ,חוסר כימיה ,אולי בנות שבאמת לא בשלות כרגע לקשר ועוד מיליון ואחת סיבות. עדיף שתתרכז בעתיד , תמשיך לחפש ולצאת עם בנות . אנשים יוצאים מיליון פעם ,בוררים את כל האופציות,לפעמים יוצאים סתם רק כדי לראות עוד אחד לראות מה אתה מחפש זה התנסות זה תרגול אין מה לעשות זה עולם מסובך ומעצבן מאד. בהצלחה

Survivor Man

New member
את באמת מאמינה שאם היית יוצאת 20 פעם...

ובכל הפעמים לא היה יוצא מזה קשר, היית חושבת שזה סתם חוסר מזל?

talush2005

New member
ומה עדיף לחשוב איזה חרא אני ולבכות?

יכול להיות שהוא צריך מישהי מאד מיוחדת ספציפית ולא מהאלה שמסתדרים עם כל סוג .....והיא עוד לא הגיעה לחברה שלי שאני יודעת שהיא אחלה בחורה ואין לה שום בעיה מיוחדת היה לדעתי יותר דייטים מזה ואני יודעת שזה לא היא הדפוקה....צריך מזל בשביל למצוא קשר ולמצוא מישהו שגם אתה רוצה אותו וגם הוא אותך .....אחרת לכולם היה חבר ממזמן

Survivor Man

New member
עדיף לגלות מה בדיוק מרתיע בו ולעבוד על זה

מאשר להמשיך במתכונת הזו ולהגיע בסוף ל40 דייטים לא מוצלחים. אולי החברה שלך היא בסדר גמור, אבל בדייטים היא שידרה משהו שבטוח הבריח בחורים, או לחילופין תמיד הלכה על הכי לא רציניים שחיפשו רק סקס או משהו בסגנון. בכל מקרה הבעיה הייתה בה, בין אם במה שהיא שידרה ובהתנהגות בדייטים ובין אם בזה שהיא לא ידעה לסנן נכון. כנ"ל גם במקרה שלו, אם הוא באמת מאמין שהוא בסדר בכל הפרמטרים אז כנראה שהבחורות שהוא בוחר לצאת איתן תמיד לא סגורות על עצמן. תמיד עדיף לבדוק קודם את עצמך ולוודא שאתה בסדר ורק אחר כך לחפש סיבות אחרות.

talush2005

New member
אולי אבל תמיד יש בדייטים גם ענין של מזל

להכיר את האחד שמתאים לך בדיוק להיות בזמן הנכון ובמקום הנכון .....ככה אלפי זוגות מכירים בסופו של דבר... תמיד צריך להיות מודע לעצמך בלי כל קשר אבל לא להאמין שאתה הגורם

למעלה