מחלות פסיכוסומטיות- קיים?!

holy_sheep

New member
מחלות פסיכוסומטיות- קיים?!

אני יודעת שהרבה פעמים שיש לי "התרוקנות אנרגטית" הגוף שלי חלש (חלש=אין בו אנרגיה= הגיון) והיכולת שלי לעשות דברים יורדת. גם כשאני מתעסקת במיסטיקה מעשית (כלפי אנשים אחרים) אני מוחלשת.. ולא בגלל שהוצאתי אנרגיות- עצם המחשבה על ביצוע כשף או יצוע דבר כלשהו שהוא יאנו ריפוי או עזרה ישירה- מחליש אותי... מן חוק ש"אם את רוצה אנרגיות כדי לעשות משהו שהוא לא בסדר- לא יהיו לך אנרגיות לעשות את זה"... יכול להיות שזה משהו שמשהו הטיל עלי... לא משנה השאלה שלי היא- האם יכול להיות שבגלל רגשות אשם או חרטה הגוף שלי יותר נגיש ופתוח לקבל וירוסים? אני מודעת לזה שניתן "לשפר" את מצב הגוף החולה (והוכח באלפי צרות שונות) גן מבחינה פסיכולוגית.. אבל איפה נכנס כאן הריפוי, הרגשות והמאגיה? סדר בבלאדן בבקשה... כבשה חולה

nepthys

New member
תראי,

דיכאון (לא דיכאון קליני בגלל בעיה פיזית אלא סתם דיכאון מסיבה, נניח, החבר שלך עזב אותך או משהו), למשל, יכול לגרום לך לתחושה של חוסר רעב, לעייפות מוגברת ולנדודי שינה. כלומר - מצב נפשי אכן יכול להשפיע על מצב פיזי. לדעתי, דיכאון באותה מידה יכול לגרום לרגישות גבוהה יותר למחלות. לא הבנתי את השאלה של "איפה נכנס כאן הריפוי, הרגשות והמאגיה?".. המאגיה נכנסת לכאן פשוט כדי לעודד את הגוף להתאושש, ובאותה מידה גם את הנפש. מאגיה היא 99% פסיכולוגית. הרגשות נכנסות לכאן כי שיפור רגשי יכול לגרום לשיפור פיזי. והריפוי?

holy_sheep

New member
אז כל ריפוי מיסטי הוא בהכרח

ריפוי פסיכולוגי? ומה עם אנשים שהרגישו רע (לדוגמא אמא שלי) וחברה שלה שלחה לה אנרגיות ריפוי.. ואחרי כמה זמן היא הרגישה טוב- וספרה לחברה שה- וחברה שלה אמרה לה שזה בגלל שהיא שלחה לה את האנרגיות.. בבקשה אל תנסו להפריח את הסיפור- אם אתם לא מקבלים אותו כעובדה נכונה תקחו את הסיפור בתור מעשיה תיאורטית... האם כל ריפוי (מיסטי בעזרת אנרגיות) הוא פסיכולגי? כבשה חולה

nepthys

New member
ברור

שחייבים להתיחס לכל נושא לגופו, אין כזה דבר כמו "מוחלט". אני אישית, בגלל חוסר האמונה שלי בכאלו דברים, יכולה להגיד לך שאמא שלך הרגישה טוב בגלל צירוף מקרים, או פשוט כי היא ידעה שחברה שלה דואגת לה וזה שיפר לה את ההערכה העצמית וכך את המצברוח.

אלירטי

New member
לא לזלזל בכוח הפסיכולוגי:)

אני מאינה לסיפור של אמא שלך אבל תביני לפי דעתי כל מחלה גם הפיזית ביותר יש בה הביט פסיכולוגי אם אדם מאמין שהוא מחלים הוא אכן יחלים אני עוסקת בשיטה שעובדת לפחות אצלי(מוכח מוכח תשאלו אנשים שמכירים אותי:) לריפוי כאב או יותר נכון הגדלת סף הכאב עד כדי כך שאני כמעט לא מרגישה כאב או מרגישה ברמה שונה מאנשים (מה שרוב מכרי צורחים ממנו אני מרגישה כגירוי טיפה מציק) וזה הכל מבוסס על מחשבה ואנרגיות המוח חזק מאוד ואני מאמינה שבכוחו לרפא כמעט כל מחלה יום אחד גם המדע יגלה וכבר היום יש מחקר משותף לפיסכולוגים ולביולוגים על המוח (אני לא מבינה ממש במחקר הוא חדשני אני יודעת עליו כי חברה של המשפחה התקבלה לעבוד בו- היא פסיכולוגית) ובכלל ידוע שאנשים מסוימים יכולים לרפא את עצמם ולעיתים גם אחרים. לסיכום דעתי : כל אחד יכול לרפא את עצמו אנשים מיוחדים ו\או שפתחו יכולות כל שהן (רייקי אחת מהן) יכולים לרפא גם אחרים. צום קל לצמים אלירטי

holy_sheep

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי...

אבל אמא שלי הבריאה (חשה בטוב) בלי שידעה שעוזרים לה.. רק אחרי זה היא הבינה מה גרם לשינוי החד... ואם אתם לא מאמינים (יום אחד תפגשו את הדרדסים..) תקחו את זה כשאלה תיאורטית.. כבשה קדושה

nepthys

New member
הדרדסים נאצים..:)

התכוונתי - אמא שלך אולי לא ידעה שעזרו לה, אבל היא הרגישה ש*דואגים* לה. גם ההרגשה שאתה שווה משהו ושאוהבים אותך יכולה לשפר את המצברוח שלך נפלאות.

nepthys

New member
היא ידעה שמישהו דואג לה!

לא דואג - מנסה לשמור עליה אלא דואג -- חושב עליה ורע לו בסבל שלה

sarkia

New member
יש בומראנג...

האם הבנתי נכון? את עוזרת לאנשים בכישופים? יש סוגי קמעות שגם הם כישופים למרות כוונה טובה לעזור, כגון קמעות להחזרת אהבה,להביא אדם לכך שיתאהב בנשוא המאוהב,לקבלת משרה שבעלי העסק מלתחילה לא רצו במבקש המשרה ועוד. ראיתי ואני רואה כל הזמן אנשים כאלה, כוונתי ל"מכשפים" שהם חולים ומותשים וחייהם האישיים "על הפנים". תזהרי.

למעלה