מחלה...

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
מחלה...

שאלה, טיפה אולי מתוסבכת אבל ככה. 1. יש כאן משהו שסובל מסינוסיטיז? 2. יש כאן משהו שיש לו תקופות שכל פעם שהוא קם יש לו סחרחורות, אני לא יודעת אם זה קשור לאפילפסיה כי היו לי סחרחורות לפעמים גם לפני שהיו לי 2 ההתקפי אפילפסיה... 3. יש בעיה עם אנטיביוטיקה ודפאלפט? כי הרופא שלי הייתה ממש מצחיקה היום, היא אמרה לי שלא ידוע לה על בעיה , אבל אם תיהיה שאני אצור קשר, כאילו הלו??? מה להתקשר אחרי ההתקף?? חחחח טוב... שאלות באוויר אבל אם יענו לי אז אני אוכל למקד יותר ... תודה:)

אני לפעמים סובלת מסחרחורות

לעפמים זה נפילת סוכר לפעמים קטע של לחץ דם.. תמיד יש עלי משהו מתוק.. כי זה נוראי בקושי לקום אני יכולה לפעמים..

maayanikiliki

New member
סינוסיטיס ועוד

שלום לך, בקשר לסינוסיטיס, אי שם באמצע חיי, אחרי שהתפרצה האפילפסיה, החלה לי רגישות מטורפת בסינוסים. כך עוברים עליי החורפים, ולעתים גם הקיצים. כמובן שהגודש מכביד, כמו על כל אדם, רק שאדם עם אפילפסיה, או לפחות אני, רגיש ביותר להשפעה של זה מבחינת תפקוד. עם זאת עולה בעיה נוספת הקשורה גם לשאלה השלישית שלך, תרופות רבות שיכולות לעזור לאדם שלא נוטל תרופות במצב של סינוסיטיס וכד', יכולות ממש לא להיות טובות לך\לי\לנו. כל התרופות שפועלות על "ייבוש" פועלות בעזרת הגברת הקצב של ה"חשמל" במוח, מה שלא ממש עולה בקנה אחד עם התרופות האנטי אפילפטיות וסותר אותן....אז צריך ממש לשים לב, לשאול שוב ושוב, להתייעץ עם נוירולוג, לקרוא בעלונים לצרכן טוב טוב. מהנסיון שלי אנטיביוטיקות שאין בעיה איתן- זינאט, מוקסיפן. וממש לשים לב לדברים כגון נוסידקס, אלגוזיל, סינופד וכד' כי הן ממש לא מומלצות לרוב האנשים שלוקחים תרופות. בקשר לסחרחורות, יכול להיות קשור ו8יכול גם לא. לי הרבה פעמים יש כובד בראש וסחרחורות, עוד לא פיצחתי בדיוק מה העניין. שאי ברכה, מעין.

למעלה