מחית פרות של חברת פרמדיקו

חבובי

New member
מחית פרות של חברת פרמדיקו

(כמו גרבר/פרינוק) האם מישהי התנסתה? מומלץ? מה המחירים?
 
אנחנו ניסינו (של BE)

איתי טעם את המחית גזר-תפוח ועוד פרי (לא זוכרת) ואהב, אבל הוא כבר לא אוכל מחיות בדר"כ (היום בדיוק הוא בן שנה :]) בכל מקרה,נראה לי אותו דבר (ואולי יותר טוב, בפרינוק יש סוכר).
 

d i n o l e

New member
תפוז ../images/Emo46.gif התכוונתי שזה לא מומלץ בגלל

שיש בזה הרבה סוכר ועדיף לטחון לבד. אבל זה גם לא מזיק (אלא אם בגלל טעויות במפעל מוסיפים לזה חומרים פוגעים
כמו שהיה עם גרבר גזר וגם בפרינוק היה פעם משהו)
 

חבובי

New member
בודאי שעדיף לטחון לבד אבל

לפעמים אי אפשר (יציאה מהבית/שבתות) ואז צריך מוכן.. בכל אופן - תודה
 

hiraש

New member
בזמנו השתמשתי ב:

גרבר גזר ובטטה ודלעת ותפוח ובננה ותפוח עץ והכי אהוב- שזיפים כמובן שעדיף להכין לבד אבל.... וצריך להסתכל נדמה לי שלרב הדברים לא מוסיפים סוכר (אם אני זוכרת נכון בפרינוק כן יש סוכר בתפוח עץ ובגרבר לא) אבל את גם יכולה להכין מראש ולהקפיא בכוס חד פעמית או בקופסא ואז רק להוציא ולהפשיר
 
אני לא בטוחה

אבל נראה לי שההקפאה גוזלת את הויטמינים של הפירות ולכן היא לא מומלצת.
 

b o t t e n

New member
קניתי וגם לי זה יותר טעים.

אני מורחת לעצמי על הפנקייק. המחירים 3 קטנים או 4 גדולים ב-10 ש"ח
 
מאיזה גיל מותר לתת גרבר?

דרך אגב אני בעצמי אוהבת גרבר
זה ממש טעים ויש לי אפילו גרבר בננה במקרר אבל אל תגלו
 

shalhevet2

New member
יקירתי

יש לי חבילת גרבר בבית מימי כאבי השיניים שלי בהריון רוצה????? _(לי זה לא היה טעים אבל אולי דביר יאהב...)
 

gallish

New member
התנסנו והיא אהבה...

ניסינו את המחית בננה-תפוח. בטעם לדעתי אין הבדל... בגרבר ופינוק יש סוכר, וב"BE" אין... וגם הכמות של ה"BE" טיפה יותר קטנה...
 

אוצה

New member
תקני את אלה בלי הסוכר

יש גם לפרינוק וגם לגרבר (תקראי ברכיבים שזה ללא סוכר, שלב 1). כמובן שעדיף מחית טריה (וזה לוקח בול שלוש דקות להכין בבית), אבל כשאין ברירה- שיהיה... המחיר כמה ש"ח לקופסא (וואלה, היה מזמן- תעשי סקר בין הרשתות). נדמה לי שבזמנו קניתי 4 קופסאות ב- 12 ש"ח במגה.
 

lulyK

New member
גם גרבר לא מוסיפים לחלק מהמחיות.

היתרון של BE זה שהצנצנות שלהם מאד יפות
 
למעלה