מחזות זמר בניו יורק - דחוף, מישהו..

omerabin

New member
מחזות זמר בניו יורק - דחוף, מישהו..

אני נוסע די בקרוב לעיר הגדולה (רק בלי הסקס.. לפחות לא באופן מתוכנן) ונורא מתעניין בענייני הצגות: המלצות על הצגות ספציפיות, דרכי קנייה מומלצות, להזמין או לא להזמין מראש באינטרנט, דוכנים ואיפה ושאר מידע עסיסי רלוונטי - יותר מאשמח! עומר

Cabaret

New member
היי עומר!

טוב! אז קודם כל Rent. חובה. מממ... אז יש את שיקאגו, שבעיני הגירסה הבימתית הרבה יותר יפה מהסרט. ויש עוד מיוזיקלס כמו "מאמא מיה" שהוא ממש חמוד, "הפנטום מהאופרה", שלמרות שלא ראיתי אותו, אתה יכול לראות עליו שבחים בכל פינה בפורום, "42 street" ששמעתי עליו שהוא מצוין, ו"המפיקים"- שזה מחזמר מצחיק וגאוני. תהנה!

omerabin

New member
היי תודה!

אתם אגב לא חושבים שהשיבוץ החדש של מלאני בראון (Mel B, Scary Spice וכו') בתור מימי עלול קצת להרוס את המחזמר? כי אני חייב להודות שאני קצת חושש מהעניין... קיוויתי לראות את ההצגה במצב נייטראלי בלי אלק-כוכבים שהורסים והופכים את זה לזנות.... מה לגבי הדיסניים למיניהם? Aida או Beauty and the Beast? (את ליון קינג כבר ראיתי בלונדון)... ומישהו כבר הספיק להציץ בWicked החדש ששבר את השיאים של פרסי הטוני? תנו פרטים! אני מבטיח לחזור עם ביקורות עמוסות בצירוף תכניות (סתיו זכתה קצת מרווחי הפעם הקודמת...) עומר

omerabin

New member
Cabaret - קבל הצעה מעניינת

תמורת כמה טיפים (ואני פתוח למשא ומתן) אני מוכן להפסיק לקרוא לך מייקל

Cabaret

New member
אתה תפסיק לקרוא לי מייקל גם בלי

משא ומתן! ממממממ... אני חושב שמל בי מתאימה למימי... יש לה קול מצויין גם. hairspray זה קליל, אבל אני חושב שכשיש הזדמנות פז לראות מחזות זמר בברודווי, כדאי ללכת קודם כל לאלו ששווים את זה. וחוצמזה, אני חושב שכדאי שתקנה בארה"ב כבר ולא תזמין דרך האינטרנט\משרד כרטיסים, כי זה ביזבוז ממש מיותר של כסף. יש שמה באיזור של street 42 מקום שמוכרים בו, כמו בלייסטר סקוור בלונדון, כרטיסים עד ל-50% הנחה. זה הכי משתלם.
enjoy!

עומרבין!!!

שמע,בחור אאידה,מדהים ואני ממליץ בחום rent-לא ידעתי שמל בי מלוהקת,זה חדש לי..אבל שמע,דווקא אני חושב שהיא יכולה להתאים לתפקיד של מימי...היא דווקא הספייס המוכשרת יותר,והיא בהחלט מחזיקה ב"מימי לוק". אגב,באאידה,טוני ברקסטון מככבת כרגע.. ושמע,הדבר האחרון שעלה בברודוואי,הוא סיבה לנסוע. עלה המחזמר ASSASSAINS-מחזמר מדהיייםםםם! לא לפספס

omerabin

New member
כמה שאלות והערות

תומש!!! אז ככה, אני בהחלט סגור על רנט לגבי אאידה - החליפו את טוני ברקסטון באחת אחרת אבל אומרים שגם היא מעולה ודיסני השתלטו על ההפקה שם וטוענים שזה שודרג בהמון רמות. לגבי "מתנקשים" - זה הסיפור הזה עם צ'ארלי גיטו, לא? שמעתי על זה... אני אשתדל מאוד לבקר גם בזה! מה אתם אומרים על 42nd street? או על "היפה והחיה"? תנו עוד כמה אופציות, חברים!

drorf

New member
המלצות

לגבי אאידה המחזמר הופק על ידי דיסני מהיום שעלה על הבמה כך שלא ברור לי מה שודרג שם? ראיתי את המחזמר לפני כשלוש שנים ופחות אהבתי אותו בהשוואה לאחרים. לגבי היפה והחיה מדובר במחזמר מרשים (ראיתי פעם בלונדון ופעם בניו יורק) אם כי בניו יורק צמצמו לפני זמן מה את מספר המשתתפים והדבר קצת פוגע בחלק מהקטעים (לדוגמא הסיום של המערכה הראשונה), עדיין מחזמר מומלץ. אם אתה מתכנן לראות 4 הצגות הייתי הולך למפיקים, פנטום האופרה (אם לא ראית), רחוב 42 (מחזמר קלאסי בהפקה מרשימה), רנט, היפה והחיה. תהנה..

drorf

New member
מחזות זמר בניו יורק

שלום, אם לא ראיתי את הפנטום אז אני מאוד ממליץ. מצורפת הצעה לרכישת כרטיסים ב50% הנחה מאתר שאני מקבל ממנו הצעות. Remember your first time? Remember the first time you fell in love with the music, the majesty...and the man behind the mask? Well, this fall you can surrender once more - and save up to 50% on the best seats in the house! Offer Valid Through September 4th Only! $25.00 to $55.00 Orchestra and Mezzanine seats for weeknights and Wednesday/Saturday matinees.* Take this as your personal invitation to share once more in the sumptuous score, the haunting romance, the timeless story of seduction and despair. *Monday through Thursday evening performances: Orchestra and Front Mezzanine- $55, Orchestra- $45, Rear Mezzanine- $30 Friday evening and Saturday matinee performances: Orchestra and Front Mezzanine- $55,Orchestra- $45, Rear Mezzanine- $30 or $40 Wednesday matinee performances: Orchestra and Front Mezzanine- $50, Orchestra- $40, Rear Mezzanine- $25 יש להתקשר לטלפון מספר 212-947-8844 ולציין קוד PHTMC87 בנוסף יש את האתר http://www.playbill.com שם יש הצעות טובות להנחות להצגות מובילות. ההצעות הן רק לחברים אבל ההצטרפות היא חינם!. לגבי המלצות מלבד לפאנטום כדאי בהחלט לראות את המפיקים, RENT, היפה והחיה, 42nd Street, Mamma Mia, גם Hairspray (חביב אבל לא מדהים) וכמובן Chicago.

omerabin

New member
כשאני יכול לראות רק 3-4 זה לא נראה.

לי כמו הבחירה הכי טובה אני חושב שאני אלך על רנט, 42street, היפה והחיה, אאידה, מתנקשים ואולי גם למפיקים - ל4 שיהיה הכי נוח ואפשרי להשיג כרטיסים....

למעלה