היא נראית לי מעניינת
סקטור האנרגיה צפוי לדעתי לקבל תשומת לב רבה יותר מצד הגופים המוסדיים בשנה שנתיים הקרובות, הודות לרישום הכפול של אמפל עם הגיוסים שהיא עורכת וההנפקה של פז. אם אני זוכר נכון אתה יותר מתעניין בצד הטכני של השוק וככזה נראה לי שאמפל כרגע פחות תעניין אותך (שים עין על מילומור, נראה לי שכטכנאי היא יותר תעניין אותך), פשוט הווליומים עדיין נמוכים מדי בשביל טכנאים, ורק בהמשך, אחרי שהווליומים יגדלו לאורך זמן, כשזה יקרה מן הסתם ברמות מחירים גבוהות מאלו של היום, הנייר יהיה יותר רלוונטי. איני רואה סיבה מיוחדת מדוע הנייר לא ירכז בתל-אביב ווליומים של מאות אלשחים כעניין בשיגרה, בדומה לאבנר+דלקד ביחד. היא יותר מעניינת מהן. פנדמטלית אמפל, דרך emg, הולכת להיות ספק הגז הראשי של ישראל בעשור הקרוב, עם פוטנציאל צמיחה משמעותי, ולכן הביזנס מעניין. הנייר עצמו נסחר סביב הונו העצמי שזה נראה לי תמחור די נוח. אתמול בנאסדק היה ווליום חריג בנייר, פי 40 מהרגיל לערך, שהתרכז בעיסקה אחת של 400 אלף נקוב. מדובר בקרוב ל 2M$, כשבתכל'ס ה float הוא 50. לא צחוק. מישהו כתב לי שכנראה מדובר במכירה מתואמת של מימן לגוף מוסדי, על מנת להגדיל את הסחירות בנייר. אולי. לעניין הסחירות אמפל גם מינו לא מזמן את כלל בטוחה כעושה שוק, ככה שהמשקיע הקטן לא יחשוש להתקע. מחזיק ולא ממליץ