מחזור חודשי ביום של מקווה

מחזור חודשי ביום של מקווה

יש לי דילמה מאוד קשה לגבי גלולות לסידור המחזור. ככה, אני לא לוקחת גלולות כבר כמה שנים, כן כן מסתדרים בלי. אני מתחתנת ב-10 לחודש והמחזור המתחיל בסביבות ה-5 לחודש כך שיש סיכוי שבעוד 3 חודשים שקצת יזוז קדימה ואהיה במחזור בדיוק ביום של מקווה. רופאת נשים המליצה להחיל עכשיו לקחת גלולות וכך "לסדר" את המחזור". אני מאוד לא רוצה, אני חוששת מתגובות של הגוף, מהשמנה ופצעים למרות שאני יודעת שהמינון ההורמונלי הוא מאוד נמוך עדיין. מה עושים? איך אפשר להסתדר בלי מקווה, אולי לדבר עם הרב? האם רבנות דורשת אישור מהמקווה תמיד? אשמח לעצות שלכן.

קרני

New member
נכון, זה לא להיט

אבל את לא עושה את זה על בסיס קבוע, כך שאין לך מה לדאוג. גם אני עשיתי את זה ונשארתי ללא חצ'קונים או השמנת יתר. אין לך מה לדאוג. שיהיה בהצלחה.

MEM האחת

New member
אני גם בהתחלה לא הייתי בעד הגלולות

אבל אחרי שהתחלתי, זה בכלל לא עשה לי חצ'קונים ולא עליתי אפילו קילו במשקל, זה רק תרם לגדילתו של הציצי שלי...

ידוע לי שיש כדור שלוקחים אותו

10 ימים לפני החתונה וברגע שאת מספיקה לקחת אותו את מקבלת (אם אני לא טועה, קוראים לו פרימולנור...משהו כזה) כך שיתכן וכדאי לך לקחת אותו באופן חד פעמי. במידה ותהיי במחזור בזמן החתונה- יש מה שנקרא חופת נידה

katam

New member
ממרומי גיל 44 קחי

אני שנים עם גלולות הפסקתי כדי להכנס להריון.

dvivonet

New member
הגלולות כיום בעלות מינון נמוך של

הורמונים ולכן לא גורמות לפצעים, השמנה, שיעור....וכו' אין לך מה לחשוש, וחוצמזה שאת תמיד יכולה להפסיק.

למעלה