מחול שדים

bartzvi

New member
מחול שדים

הכל שקט עכשיו, אולי יותר מידי שקט אולי הכל זה אשליה ובעצם הכל מתמוטט. התרגלתי כבר לרעש, אני רגיל לשמוע רחשים לפתע אין אף אחד, לאן נעלמו כל האנשים. מבחוץ הכל נראה רגיל, דבר לא השתנה מבפנים הכל סוער, גועש, בוער, נע כסערה. נרדם רק בשעות הקטנות של הלילה, לבד יושב עם הקפה, לא מספר לאף אחד. כבר חודשים שחלומות לא מופיעים אולי זה טוב, כי אין גם חלומות רעים. שוטף את הפנים, אני יותר מביט במראה בוחן כל קמט, כל תו, מחפש רמז למה השתנה. בניגוד לאגדות, המראה שותקת, לא עונה מתקרב עוד יותר, אבל היא - היא לא מגלה. הבית חשוך, דומם וכולם ישנים אין אף אחד ששומע איך הראש והנפש מתחבטים. רק הלב אינו שותף למחול השדים אצלו הכל ידוע והכיוונים ברורים.

הבוס

New member
בהצלחה עם הלבטים

לולו 64

New member
באתי ״לנער״ אותך מעט -במובן חיובי

ההצעה היא לקבל את השקט - להשלים איתו. שמעת רחשים כל הזמן?מקרה פתולוגי? האם אתה נואש? אולי יש ברצונך לפנות לטיפול? (אין לי תיבה,לא אוכל להגיב אם תרצה לפנות אליי למשל) אבל עליך להתגבר ולהתמודד עם כל בעיה בלי להרפות. הגעתי לנער אותך מעט

לולו 64

New member
כל אדם יכול לעזור לעצמו -זה הסיוע הכי טוב

מובן שתוכל לבקש תמיכה וזה יקל עליך.(בערבון מוגבל כיון שאיני יודעת מה הבעיה) וזה צריך להיות מכוון לאנשי מקצוע. ואני לא... איש מקצוע העיצה בחינם קבל רק חיבוק ושתהיה לך שבת שלווה

מאוהב ברעיון

Well-known member
נו שויין

אני לא חושב שמישהו (במיוחד היא) זקוק להסבר ממישהו (במיוחד ממך) ואני נורא עדין. מי שצריך לשחרר זה אתה. אני סיימתי להשתרשר, שבת שלום איש

לולו 64

New member
פחחחחחח

אני ממש מחכה להתקבל ... ועוד אם זה תלוי בך לא? קצת הצחיק אותי לא הוא אתה

למעלה