מחוזות ילדותי.

מיכל..~

New member
מחוזות ילדותי.

אני חייבת לספר לכם משהו. כבר הרבה מאוד זמן שאני לא ממש גרה בבית, ז"א שנתיים בפנימייה ועכשיו שנה פלוס בשירות.. וכמה שנים שבאופן נפשי אני לא גרה בבית שלי. אין לי געגועים לבית שלי, כאילו, למשפחה שלי ברור שיש וגם לחברים שלי מהבית אני מתגעגעת מאוד ורוצה להיות איתם וכל זה. אבל לגור בבית, לזה אני לא מתגעגעת.. האמת שפשוט הפחד משתק את כל שאר הרגשות שלי כך שאני לא יכולה להבחין אולי בגעגוע.. בכל מקרה, היום יצאתי לחופש של שבוע, וכמובן שהתלבגנתי עם זה ועם עצמי [אולי אני עדיין קצת מבולגנת אבל האמת שבקטנה..] הקיצר, הגעתי היום לכפר החמודי שלי ובדרך עצרתי במכולת [אצלנו קוראים לזה 'צרכנייה' :)] ואחכ הלכתי למזכירות לקחת דואר וגיליתי שהתיבה שלנו נעולה!!!! כאילו, כל החיים שלי לא היה לנו מפתח לתיבת דואר- מה פתאום עכשיו?? [מסתבר שיש גנב סידרתי של העיתון שלנו-אז בגלל זה] אבל הייתי כלכך בשוק. כאילו משהו שהוא כלכך ברור שיש לי פה כבר נעלם לי. ולא יודעת, פתאום שאני הולכת פה בשבילים צפה לי אהבה בלב, למקום הזה ואהבה לבית שלי. וכייף לי כי סופסוף אני מרגישה במשק הזה מקום מוגן ובטוח. כאילו משהו ששיך לי ושאני הכי מכירה אותו והכי חשוב, הכי מכירה את עצמי כשאני נמצאת פה. זו הרגשה כייפית כזאת. זה נחמד לי. אבל בגלל זה היה לי כל כך מציק כזה, לגלות את התיבה נעולה. כאילו דברים משתנים פה, והגעגועים למה שאני הכו בי. ההבנה בשינוי שבי, בשינוי הווי החים שלי.. זה משהו שאני מתרגלת אליו בטאקט איטי במיוחד. הפואנטה היא שיש לי חופש. ואני בהחלט מתכוונת שהוא יהיה חופש טוב. וזיהו.

מיכל..~

New member
וחייבת להגיד משהו על אמא שלי.

היא טסה לחו"ל לארה"ב. היא מתקשרת אליי לפלאפון, וכמובן שהפלאפון שלי הדפוק ינעל אימו ואביו לא היה זמין כי לא היתה לו קליטה.. בכל מקרה היא משאירה לי הודעה במשבון- "מיכל!! היי זו אמא!! איזה יופי שאת לא עונה לי! כאילו.. אני מצטערת אבל.. בלה בלה בלה.." העיקר שאוהבים אותי
אה. וחלמתי חלום נוראי על אבא שלי. בכלל החלומות שלי, למען השם, אלוהים הגזים בכמות הדמיון שהוא נתן לי וברא.

1gaia1

New member
מסכימה איתך בקשר לכמות הדימיון....

אני לא מפסיקה לחלום חלומות הכי מוזרים בעולם, כבר עייפתי מהמ, ואחרי שהייתה לי תק' של חלומות הזויים על אנשים שאני מכירה, עכשיו הגעתי לשלב שאני חולמת חלומות של פנטזיה- דימיוניים כאלו, כמו הארי פוטר- לא ברור בכל מקרה אני שמחה שיש חופש, זה אחד הדברים הכי חשובים שאדם יכול לבקש לקבל ובאמת גם להרגיש, כי הרבה פעמים כלואים בתוך הגוך הקטן ולא שמים לב, וזו באמת חוויה להרגיש את התחושה הזו כ"כ מזדהה איתך שאת לא מתגעגעת לגור בבית, אם היו משלמים לי עכשיו מיליון פאונד (אפילו אירו) לא הייתי בחיים חוזרת, היום אני עצמאית הכי בעולם, דואגת לי כמעט בכל מובן המילה, בעצם בכל מובן המילה מאחלת לך שתמשיכי להרגיש את החופש והעצמאות שלך יום טוב

פאונד שווה יותר מאירו

לא? אני כל כך מזדהה עם ההרגשה הזו, שאת חוזרת הביתה ופתאום דברים השתנו וכאילו זה הבית שלך, אבל בעצם זה כבר לא. בשבילי זה היה החלק הכי עצוב של להתבגר, למרות שעזבתי את הבית בגיל 18 ורציתי וחיכיתי לזה מגיל 15, או אולי אפילו קודם, ובכלל לא רציתי לגור בבית, אבל ביום שחזרתי וגיליתי ששיפצו את המטבח, והחליפו את הטפטים שהיו על הקירות, ואפילו לא סיפרו לי(!) גם נעלבתי קצת, מה - אני כבר לא נחשבת בת בית פה שלא מספרים לי מה קורה?, וגם היה לי נורא עצוב, כי הבית שהכרתי והזכרונות שהיו לי כבר בעצם לא היו קיימים יותר, חוץ מאשר בראש שלי.
ברוכה הבאה לעולם של ה"גדולים". מאחלת לך בקרוב מאד בית קבוע משלך, שבו תוכלי לאגור זכרונות חדשים שלא ישתנו בלי רשותך...
וחופש שמייח! אפרוחה

1gaia1

New member
בטח שפאונד שווה יותר מאירו

בגלל זה כתבתי אפילו אירו אם לא פאונד... השבוע היה לי מפגש אם המרצה שלי לסמינריון אחת על אחת ודיברנו עליי, כי הסמינריון הוא על זהות, בכל מקרה היא אמרה לי שאחד המוטיבים בכתיבה שלי (הייתי צריכה לכתוב עליי) הוא הבית, והיא שאלה אותי למה, ועארתי לה שאף פעם לא הרגשתי מזה בית, ובגלל זה אני בעצם יכולה להסתגל לכל מקום, ופתאום היא שאלה אותי אם אני יכולה להישאר, ובכלל לא הבנתי למה היא התכוונה בהתחלה, ואז היא חזרה שוב על זה, ופתאום חשבתי על זה, זה קצת היכה אותי, אבל הבנתי שכן, שטוב לי אני נשארת, ואחול שלך כבר התגשם לי, אני גרה בבית שלי (כאילו משכירה) ואני שם סוגרת שנתיים וזה הבית הראשון שלי(למרות שעברתי לפני פעמיים) , אני גם עזבתי יחסית מוקדם את הבית- בגיל 21, וכמו שכתבת שחיכית לזה מגיל 15, אני חיכיתי לזה אפילו מגיל מוקדם יותר, אם היו נשארים לי דברים שכתבתי שהייתי ילדה, כל הזמן רק רציתי לעוף מהבית, אבל הנה זה מאחורי, עכשיו פחות עושה לי רע לחזור לבית, בכלל אין לי כבר חדר כי אמא שלי שיפצה ומשכירה את החלק, אבל זה לא כ"כ מזיז לי, בכלל שאני שם מוזר לי לחשוב שהעברתי שם כ"כ הרבה שנים, אבל נו טוב, העברתי אותם באיטום מוחלט טוב, לא התכוונתי זה ייקח כ"כ הרבה אבל אבל נו טוב.... שיהיה לך לילה מקסים ....

למעלה