שערוריה!!!!
שום דבר לא יודעים לעשות פה כמו
כמו שאומר פרופ´ ברוורמן , נשיאשום דבר לא יודעים לעשות פה כמו
שצריך!
הבעייה שלנו היאכמו שאומר פרופ´ ברוורמן , נשיא
אוניברסיטת ב"ש : מדינת ישראל היא כשל תכנוני וביצועי .
כתבות נוספות ממעריב באותו נושאהבעייה שלנו היא
שאף פעם אנשים לא חושבים הלאה! זה בדיוק אותו הדבר עם הגשרים האלו שלא בגובה מספיק גבוהה כדי להפוך את הרכבת למחושמלת, תמיד חושבים על הרגע, מה טוב עכשיו אף פעם לא חושבים על שדרוג המערכת או על דברים נוספים ולגבי הרכבת לנתב"ג , מה לא חשבו על זה לפני כן?! יש שם שדה-תעופה! נוחתים שם מטוסים! אז חישבתם את זה שהרכבת תפריע למסלול נחיתה/המראה של המטוסים אני לא מבין את המהנדסים שתכננו את קו הרכבת הזה.. טוב, אז למרות הכתבה והכול יהיה קו לנתב"ג או לא?
שיהרסו את מסלול הנחיתה...
הבידור שהפרוייקט הזה
באסון וורסאי מתו תושבים ישראליםהבידור שהפרוייקט הזה
מספק עד כה הוא ברמה עולמית! חבל על הזמן מומחים בחלמאות! שוב אנחנו רואים איך גופים ממשלתיים לא מתואמים אחד עם השני, אנחנו שוב מגלים את תופעת ה"סמוך" הייחודית לישראלים שבה לא בודקים את התוכניות באמת אלא רק חותמים עליהם כמו אידיוטים מזל שהוא נעצר אחרי שהושקעו בו רק 5 מיליון שקלים עד כה...הנזק יכול היה להיות הרבה יותר גדול כמו המחלף ההוא ששכחו שהרכבת צריכה לעבור בו.... מה שאני לא מצליח להבין ממנהל התעופה איך גשר בגובה של 10 מטר מ-ק-ס-י-מ-ו-ם מפריע למטוסים לנחות? איךם הם רוצים שירימו את הקורות של הגשר? עם הידיים? אולי שיגלגלו אותם כמו שעשו בפירמידות במצרים? (לגבי ההוראה לסלק את המנוף) כמה שהפרוייקט הזה גדול ככה הוא גם מפגר, אחד הפרוייקטים הכי כושלים במדינת ישראל, הפרוייקט הזה אם היה נבנה בארה"ב הוא היה מסתיים לפני שנתיים
תראה,הבידור שהפרוייקט הזה
מספק עד כה הוא ברמה עולמית! חבל על הזמן מומחים בחלמאות! שוב אנחנו רואים איך גופים ממשלתיים לא מתואמים אחד עם השני, אנחנו שוב מגלים את תופעת ה"סמוך" הייחודית לישראלים שבה לא בודקים את התוכניות באמת אלא רק חותמים עליהם כמו אידיוטים מזל שהוא נעצר אחרי שהושקעו בו רק 5 מיליון שקלים עד כה...הנזק יכול היה להיות הרבה יותר גדול כמו המחלף ההוא ששכחו שהרכבת צריכה לעבור בו.... מה שאני לא מצליח להבין ממנהל התעופה איך גשר בגובה של 10 מטר מ-ק-ס-י-מ-ו-ם מפריע למטוסים לנחות? איךם הם רוצים שירימו את הקורות של הגשר? עם הידיים? אולי שיגלגלו אותם כמו שעשו בפירמידות במצרים? (לגבי ההוראה לסלק את המנוף) כמה שהפרוייקט הזה גדול ככה הוא גם מפגר, אחד הפרוייקטים הכי כושלים במדינת ישראל, הפרוייקט הזה אם היה נבנה בארה"ב הוא היה מסתיים לפני שנתיים
כותרת מהעתון העתידי....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.