מחבואים

מחבואים

אבנה לי ערים מפלצתיות שיאכלו את הסתיו, שיגיפו בפני החורף דלתות אבן ונחושת. ובלי הפרעה אגדל בגינות את- קוצי.

איבדתי אותך

מה שכתבת שם כל כך לא הגיוני שזה בלבל אותי מאוד. את מרחיקה ימים קשים של חורף וסתיו ע"י ערים מפלצתיות כדי לגדל קוצים? יותר מידי השקעה
סתם. הכוונה שלי היא יוצר בקטע שזה שיר נורא קצר. ובשירים נורא קצרים חשוב לדייק בכל מילה ומילה. וכאן יש יותר מידי מילים שלא אומרות לי כלום, לפחות.

כן אני יודעת ^^

אמ.. "דלתות אבן ונחושת." כל מיני מילים שהייתי מחליפה באחרות. בקריאה החמישית בערך הכל יותר מובן. אני מניחה שאני סתם יותר מידי עייפה (סילבסטר וזה..) אבל לגבי הדיוק זה עדיין שם. אני הולכת לישון

אבל סיימתי עם הביקורת האכזרית והנוקבת! ../images/Emo10.gif

בדיוק זה.. שמילים או שלא היו במקום או שסתם לא היו מספיק חזקות או מעבירות תחושה.

מעין- זה השיר הטוב ביותר שלך, בעיניי.

אבנה לי ערים מפלצתיות שיאכלו את הסתיו, ערים מפלצתיות שאוכלות את הסתיו- וואו, יש לי כלכך הרבה פירושים לזה. פתיחה נהדרת שיגיפו בפני החורף אני אוהבת את המילה יגיפו פה- גם בגלל שהיא מזכירה לי מגיפה (לאדעת אם התכוונת לזה או שזו סתם אסוציאציה שלי) וגם בגלל הגפת דלתות, כשבדר"כ הגפה היא של תריסים.:) דלתות אבן ונחושת. אם יש ו' החיבור אחרי המשפט הזה, אין צורך בנקודה (או פסיק או כלום, עדיף פסיק) ובלי הפרעה אגדל בגינות את- תורידי את המקף
קוצי. זה כלכך נהדר. אני יכולה לפרש את זה ב-832752 מובנים. אני אוהבת כשזה קצת עמום וכל קורא יכול לקחת את התוכן למקום האישי שלו. מעין, בכנות ומכל הלב, אני חייבת לציין שזו היצירה האהובה עליי שלך. אני באמת חושבת שהתעלית על עצמך פה. המינימליסטיות של השיר הזה עושה אותו כלכך אדיר בעיניי. כל הכבוד

וואו תודה!

עשית לי את היום
קיבלתי את הקטע עם הפסיק והמקף, אני אשנה. וואו איזה כיף לשמוע

שיפצור ממש מזערי

אבנה לי ערים מפלצתיות שיאכלו את הסתיו, שיגיפו בפני החורף דלתות אבן ונחושת. ובלי הפרעה אגדל בגינות את קוצי. החלטתי להשאיר את הנקודה, היא הגפת הדלת שלי.

LEEkm

New member
אהבתי מאוד.

אין לי שוםדבר רע לומר- ממש הסגנון האהוב עליי. מדהים

וואו תודה

זה היה ברצינות חסר לביטחון שלי, אני כל כך שמחה לדעת שאהבתם את זה!

taking place

New member
../images/Emo13.gif

לפעמים נורא קשה לי לשים את האצבע על הדברים אבל אהבתי מאוד כבר מהקריאה הראשונה (וגם ברביעית). לגבי לפרש את זה - זה יכול להתפרש לאלפי צורות. אבל אני חושבת שדווקא שירים קצרים הם הסגנון המתאים לדברים לא מאוד ספציפיים. אבל כל מה שאני מנסה להגיד זה שאהבתי. לא יודעת למה. פשוט נורא אהבתי

תודה רבה

איזה כיף לקבל תגובות אוהדות, התקופה שאני בה עכשיו היא לא הכי משהו וזה ממש משפר את המצב רוח.

חשוב לי לדעת

מה אתם אומרים על השם של השיר? הוא טוב ככה? נראה לכם כדאי שהוא ישאר כזה? אני לא בטוחה בקשר אליו ממש...

למעלה