מזרח אירופה במרץ 2013

יוסף1310

New member
מזרח אירופה במרץ 2013

היי ושלום

אמנם הרבה זמן מראש, אבל אני ואשתי מעוניינים לצאת לחופשה של 5 עד 7 לילות, ומשיקולי מחיר ומרחק חשבנו שמזרח אירופה זה רעיון טוב.

האפשרויות כמו שאני רואה אותן זה לבלות את כל הזמן באותה עיר (למשל בודפשט, או בוקרשט) במלון נחמד ומפנק, או לקחת רכב ליומיים וגם לטייל קצת מחוץ לעיר.

בגדול אנחנו אוהבים "חופשות עירוניות" - מלון טוב, קניות, קצת אתרים ובעיקר להסתובב בעיר, בתי קפה, מסעדות ברים וכו'.

ההתלבטות קשה: איזו מדינה? איזו עיר? כדאי להזמין חבילה או לבד? כמה ימים אפשר להיות באותה עיר?
כמה זה אמור לעלות?
מה דעתכם?

49צהוב

New member
מרץ באירופה הוא גבולי עד כדי קר

וגם גשום- את זה כדאי לקחת בחשבון בכל שיקול
בוקרשט, בודפשט, וינה (קצת מזרח) או פראג, כולן יוכלו להתאים לתיאור לשלך- ולכולם יש טיסות - אולי גם דילים

לגבי מחירים- קטונתי-
אני מניחה שבוקרשט זולה יותר מהאחרים

אודרי11

New member
בוקרשט אפורה ומשמימה

בחודש מרץ , אני הייתי נוסעת מערבה לכיוון ברצלונה...גם מבחינת מזג האוויר, המחירים וכמובן החוויה העירונית.

יוסף1310

New member
אבל ברצלונה עיר נורא יקרה...

המלון לבד ישאב לנו את כל הכסף ועוד לא דיברנו על קניות... ומסעדות...

אודרי11

New member
אז מה השאלה שלך לא הבנתי?

מלון מפנק יעלה לך הון לא קטן גם בבוקרשט, בודפשט או כל עיר אירופאית...מסעדות טובות כנ"ל.

אתה רוצה בזול? אפשר לנסוע כמעט לכל מקום בדיל זול, אבל צריך להתפשר על מלון דרגה נמוכה וטיסת צ'ארטר לא נוחה.

יוסף1310

New member
מה זאת אומרת

יש תחומים אפורים. "הון" בברצלונה זה לא "הון" של בודפשט.
במחיר של מלון 2 כוכבים במרכז ברצלונה אני יכול לקחת מלון 4 כוכבים במרכז בודפשט. לפי הגישה שלך אין שום הבדל במחירים בין שום יעד בעולם...

אודרי11

New member
הון זה הון...

אז תיסע לבודפשט...מאחלת לך הצלחה בלמצוא מלון 4 כוכבים זול...

איפה הייתם?

באילו יעדים כבר ביקרתם?
מבחינת מחירים - בפראג ובבודפשט המלונות יהיו ברמת מחירים סבירה. אפשר למצוא צ'רטרים (או אפילו טיסות סדירות, זה מספיק זמן מראש) במחירים סבירים. אני באופן אישי מעדיפה להזמין בנפרד את הטיסה והמלון, ולא להיות מחוייבת למלונות שמוצעים בחבילות - אבל זה עניין אישי.

מבוקרשט לא התלהבתי כל כך, בהשוואה לשאר רומניה. אולי למישהו אחר תהיה המלצה שונה.
כמה ימים אפשר להיות באותה העיר זה, שוב, עניין אישי לחלוטין - בכל מקרה אפשר לצאת לגיחות מחוץ לעיר ביעדים שציינתי.

למעלה