מיכי 10
Member
מזמן לא היה לנו דיווח מהקלובו,
בגלל החגים. אז ננסה לכתוב שוב משהו.
Parenteze, ni estis dek ses geamikoj! כלומר, היינו 16 חברים במועדון אמש, כולל שני אורחים מקנדה!
(בהמשך נוספו עוד שלושה, שהגיעו לישיבה ולשיעור).
יהושע פתח את הערב ב"הודעות מערכת" אחדות.
בהזדמנות זו הוא גם העביר בינינו מעטפה עם הבול החדש שהופיע ב-4.9.12
לכבוד 50 שנה לאיפ"א ישראל - איפ"א ארגון השוטרים הבין-לאומי.
על השובל של הבול כתוב:
"שירות תוך ידידות", ובאספרנטו
: SERVO PER AMIKECO
http://israelphilately.org.il/catalog/series.asp?id=1256
(ניתן להגדיל את תמונת הבול, בלחיצה עליה).
כשעמרי הגיע, הוא סיפר לנו – בליווי מצגות - חוויות מהקונגרס שהיה בקיץ בהנוי. ראינו הרבה תמונות מהקונגרס עצמו, ואנשים שהשתתפו בו מארצות שונות, וכן קצת הווי מקומי. מה שהרשים אותי במיוחד, היתה כרזה ארוכה, ירוקה ויפה, באספרנטו, עם ברכה לכבוד הקונגרס, ועמרי סיפר שבעיר פוזרו 1,000 כרזות כאלה!!
בתוך האולם ניצבה גם כרזת הפרסומת לקונגרס אסיה שייערך בישראל, והיא כרזה ממש יפיפיה! עמרי סיפר גם שהוא חילק כמות גדולה מאד של עלונים לקראת קונגרס אסיה, והם נחטפו בהתלהבות.
אחרי זה היתה ישיבת הנהלה. ובאותו זמן, באישור מיוחד, נתתי את המשך שיעור הסיכום של Gerda malaperis.
ההחלטה לתת את השיעור אתמול והפרסום, היו מאוחרים מאד, וגם חלקיים בלבד. כך שהיו לי רק שתי תלמידות... אבל החלטתי שמי שהגיעו – מגיע להן לקבל שיעור. והיה לנו נחמד ונעים, כולל שיחות על איך ומתי הגיעה כל אחת מאיתנו לאספרנטו.
סיימנו בשעה מוקדמת, כדי שאוכל להצטרף גם לישיבה, שם היה עלי לדווח על ההתקדמות בפרסום קורס האספרנטו למתחילים.
(על הקורס אכתוב בנפרד, לא כרגע, וגם על תוכניות המועדון לשבועות הקרובים).
בגלל החגים. אז ננסה לכתוב שוב משהו.
Parenteze, ni estis dek ses geamikoj! כלומר, היינו 16 חברים במועדון אמש, כולל שני אורחים מקנדה!
(בהמשך נוספו עוד שלושה, שהגיעו לישיבה ולשיעור).
יהושע פתח את הערב ב"הודעות מערכת" אחדות.
בהזדמנות זו הוא גם העביר בינינו מעטפה עם הבול החדש שהופיע ב-4.9.12
לכבוד 50 שנה לאיפ"א ישראל - איפ"א ארגון השוטרים הבין-לאומי.
על השובל של הבול כתוב:
"שירות תוך ידידות", ובאספרנטו
http://israelphilately.org.il/catalog/series.asp?id=1256
(ניתן להגדיל את תמונת הבול, בלחיצה עליה).
כשעמרי הגיע, הוא סיפר לנו – בליווי מצגות - חוויות מהקונגרס שהיה בקיץ בהנוי. ראינו הרבה תמונות מהקונגרס עצמו, ואנשים שהשתתפו בו מארצות שונות, וכן קצת הווי מקומי. מה שהרשים אותי במיוחד, היתה כרזה ארוכה, ירוקה ויפה, באספרנטו, עם ברכה לכבוד הקונגרס, ועמרי סיפר שבעיר פוזרו 1,000 כרזות כאלה!!
בתוך האולם ניצבה גם כרזת הפרסומת לקונגרס אסיה שייערך בישראל, והיא כרזה ממש יפיפיה! עמרי סיפר גם שהוא חילק כמות גדולה מאד של עלונים לקראת קונגרס אסיה, והם נחטפו בהתלהבות.
אחרי זה היתה ישיבת הנהלה. ובאותו זמן, באישור מיוחד, נתתי את המשך שיעור הסיכום של Gerda malaperis.
ההחלטה לתת את השיעור אתמול והפרסום, היו מאוחרים מאד, וגם חלקיים בלבד. כך שהיו לי רק שתי תלמידות... אבל החלטתי שמי שהגיעו – מגיע להן לקבל שיעור. והיה לנו נחמד ונעים, כולל שיחות על איך ומתי הגיעה כל אחת מאיתנו לאספרנטו.
סיימנו בשעה מוקדמת, כדי שאוכל להצטרף גם לישיבה, שם היה עלי לדווח על ההתקדמות בפרסום קורס האספרנטו למתחילים.
(על הקורס אכתוב בנפרד, לא כרגע, וגם על תוכניות המועדון לשבועות הקרובים).