מזל טוב על החזרה המנהלת

new sol

New member
מייל אחד שלי והעניין סגור.....ישששש

טוב נו.....הייתי צריך לשחד שם את כולם 10000 ש"ח קטן עלי............

../images/Emo6.gif יכולת לחסוך לנו....

ולעשות זאת קודם
סחרחורת עשו לנו
טוב שאפשר לחזור לחייך

new sol

New member
גם פה התחילו למחוק....../images/Emo2.gif

או שזה נמחק ע"י אפרת??? ואולי אפרת זו בכלל בקטריה.... אופס ויקטוריה......

ויק1

New member
דיברתי עכשיו עם מינהלת@ כחולה

היא לא בבית ואין לה מושג על חזרתה לראש הדף. אין לה מושג איך זה קרה ולמה פתאום. פרטים יתבררו בהמשך בכל מקרה מזל טוב מינהלת@

הלו רגע אחד../images/Emo123.gif

כרגע סיימתי לכתוב את הודעת חיי לגבי הדחתה של מקסי וחסימתו של יוגי. כתבתי כמו שבחיים שלי לא כתבתי והנהלת תפוז 'קילקלה' לי את חדות הכתיבה?????? שערוריה. סתאם. אני באמצע ספונג'ה עצבנית ועכשיו אני יכולה להרגע ולנקות בשקט. חבל היתה אחלה הודעה. מקסי שבת הביתה. אוהבת אותך.

../images/Emo13.gif מזל טוב

תמשיכי לנהל פורום יפה, מועיל ויעיל זה, עלי, הצליחי והמשיכי להעשיר אותנו. יאללה הלכנו לאכול במסעדת דגים, ניתראה אחר כך,,,,, טאז ואורית

מזל טוב, מזל טוב אבל אני חושבת

שלמשהי מגיעה התנצלות מההנהלה..... לא משחקים ככה ברגשות של אנשים
הופ את כחולה..........הופ את שחורה........הופ את כחולה...... מה אנחנו בערוץ הילדים

החורזת**

New member
בסה"כ יצאתי בבוקר ליום עבודה רגיל

ומה אני מוצאת בשובי?
איזה שינויים, איזה דרמות. לא היה מבייש אף אופרת סבון הקצב בו הדברים התרחשו. אז מקסי אני מאושרת שהמוח חזר לקודקודם של אלה שהיה צריך ושאת שוב כחולה, כי ברור שהפורום בלעדיך אינו פורום. ומאחלת לך שתמשיכי לנהל כזה פורום לתפארת עוד זמן רב. מצטערת לשמוע על חסימתו של יוגי ומקווה שהיא תוסר במהרה, כי אם יש מישהו שלא חירחר ריב מעולם, הרי ה
מגיע לו. ושמחה לקרוא את הודעת הפרישה של ויקי38, חבל שלא באה מזמן.

סקסיית

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

הולך טוב.. קשה .. אבל טוב!! אני אפרוש לי לשינה טובה... לילה טוב חברים וחברות.. מקווה שסופה"ש יהיה לנו רגוע ונעים...

y0s1

New member
לילה טוב וחלומות פז../images/Emo1.gif

בוקר טוב ויום נעים
ויש לי משהו לספר לך....ולא ב

למעלה