מזל טוב לעומר לנדאו!!!

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
מזל טוב לעומר לנדאו!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

המון ברכות ואיחולים לבביים ליום הולדת נפלא ומקסים שכל הימים וכל הרגעים יהיו גדושים בכיף וחיוכים!!! מזל טובבבבבבבבבבבבב

ארזS

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

המון ברכות ואיחולים לבביים ליום הולדת נפלא ומקסים שכל הימים וכל הרגעים יהיו גדושים בכיף וחיוכים!!! מזל טובבבבבבבבבבבבב

מזל טוב לעומר לנדאו!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

omer landau

New member
|../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifתווווווווווווודה רבה לכולם

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

|
תווווווווווווודה רבה לכולם
אני אפסיק כאן אבל זה לכולם תווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודה כי יש כאלה שלא אוהבים הודעות גדווווווולת תודה רבה לכולם באמת יום הולדת שמח לי הקטע הוא שיש לי מחר מבחן במתמטיקה

שיהיה בהצלחה ענקית במבחן !!!!!!!!!!

|
אני אפסיק כאן אבל זה לכולם תווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווודה כי יש כאלה שלא אוהבים הודעות גדווווווולת תודה רבה לכולם באמת יום הולדת שמח לי הקטע הוא שיש לי מחר מבחן במתמטיקה
שיהיה בהצלחה ענקית במבחן !!!!!!!!!!

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifלעומרי

|
לעומרי
הרבה הרבה ברכות, מצטערת שהאוניה לא הגיעה ל-13/1, והצלחה במבחן. עד 120

אייל xxx

New member
מזל טוב עד 120 שנה לעומר ../images/Emo65.gif

|
מזל טוב עד 120 שנה לעומר

ה דרומי

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifעד מאה כ-20../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

עד מאה כ-20

כול שתבקש לו יהי.

suprman1

New member
מזל טוב-אחלה תאריך../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

מזל טוב-אחלה תאריך

שתגשים את כל משאלותייך!!!!!
אחלה תאריך, גם לאשתי ולאחי יש יום הולדת היום-ולי יש יום הולדת היום בעוד שבועיים....

omer landau

New member
שיהיה להם במזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo77.gif גם ל...

מזל טוב-אחלה תאריך

שתגשים את כל משאלותייך!!!!!
אחלה תאריך, גם לאשתי ולאחי יש יום הולדת היום-ולי יש יום הולדת היום בעוד שבועיים....
שיהיה להם במזל טוב
גם ל...
גם לבת דודה שלי יש יום הולדת היום זה תאריך נחמד כזה בעצם זה 13.13.1986

מזל טוב ו

שיהיה להם במזל טוב
גם ל...
גם לבת דודה שלי יש יום הולדת היום זה תאריך נחמד כזה בעצם זה 13.13.1986
מזל טוב ו
לי יש יום הולדת ביחד ביחד עם המורה שלי איזה מבאס ושוב אני אומר שכדי לפתוח לוח אירועים ומזל טוב ושתשיג את כל מה שתרצה ובהצלחה במבחן

omer landau

New member
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ותודה רבה לכולם באמת... תודהההההההההההההההההההההההההה זה משמח

צחקן

New member
מזל טוב... "שתזכה לשנה הבאה....".

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

מזל טוב... "שתזכה לשנה הבאה....".
ב"ה בדיחה : מחבל מתאבד אחד פוגש ערבי ברחוב הוא אומר לו: אתה רואה, אני עכשיו הול להתאבד.. בגן ההוא... ואז מה מאכל הערבי? שתזכה לשניה הבאה.... עד מאה ועשרים דקה(ות). (C) כל הזכויות שמורוצת לי... . הצחקתי אותכם? ספרו לי... . אם לא לכו לסבתא שלכם ותבכו (סתאם.. בלי להעליב את אלונה/לילנד ואף אחד אחר....)

טומי*

New member
אושר ובריאות עד 100 כ.....20../images/Emo65.gif

מזל טוב לעומר לנדאו!!!

אושר ובריאות עד 100 כ.....20

מצב
הנושא נעול.
למעלה