מזל טוב לעדי ביונסההההההההההה

../images/Emo24.gifיוווווו איזה מקסימיםם../images/Emo25.gif

טוב..אז נכון ארתור היומולדת שלי היום
אני באמת התרגשתי כשקראתי את ההודעות די הפתעתם אותי:) אז תודה ליוסי
לעדידוש למוריאל
לארתור
(המון תודה חמוד וכשזה יקרה תקבל יותר מדיסק חתום...
) לליאת
לאורית
ליאנה החמודה לשרונה
|הלו קיטי| |מלפפון| לאנה :) לדניאל כפרות ללידר |give in to me| למיכל
להילה:) ליעל
לפנטום ולאהובי הנצחי והבלתי מעורער רונן שקד
ובכלל למשפחת ג'קסון המדהימה...

אבל אני חיכיתי לומר לך מזל טוב ביום

ההולדת שלך ולא לפני!!!!!! אז הנה!!! מזל טוב עדידוש!! עכשיו את בת 17!!! לדעתי זה אחלה גיל!!! אני מאחל לך את הטוב בעולם ואת כל מה שכולם אמרו פה רק ש X2423849!!!! באהבה!!!
פבליטו!!!

DANGEROUS GIRL

New member
תגידי עדי ../images/Emo105.gif

אם כבר שמת ליד כל אחד את הסמל שלו אז הסמל של יושי זה לא זה
רק עכשיו שמתי

The Experience

New member
מ ז ל ט ו ב נשמה../images/Emo24.gif

מזל טוב עדי! מאחל לך הרבה אושר ובריאות בחיים. שכל מה שתבקשי ובאמת תרצי, יתגשם. שהדמעות היחידות שיזלגו מהעיניים שלך יהיו רק דמעות של שמחה ואושר! גיל 17 זה גיל מעבר שכזה...שמתקדם לאט לאט לגיל 18 שבו "הכול מותר אבל אני בצבא!" ומקוה שה
אף פעם לא יגמרו
ושוב יום הולד שמח!

Dangerous5

New member
מזל טוב עדייי!!!

שיהיו לך רק שימחה בריאות ואהבה בחיים!! {ואל תשכחי לצחוק} שתגיעי לכל מה שאת שואפת מעצמך {ואל תוותרי על החלומות} ועד 120!! יומולדת שמח
וכמובן שמייקל ירדוף אחרייך ברחוב..

Nogush

New member
עדידושששששששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

סורי שרק עכשיו! מזל טוב! שתזכי רק לאושר ולעולם אל תורידי את החיוך המקסים שלך ואת הברק של העיניים שלך מהפרצוף!!! אני אכעס!
תישארי כזאת מדהימה ומוכשרת!(מקנאה..)חח נצלי את החיים תסעי איתך את השמחה האהבה ההצלחה והמוסיקה! תמידדדדדדדדדדדדד אני אוהבת אותך
נגה
דרך אגב אנשים בגלל שנגה זה כוכב (VENUS) מעכשיו הסימן שלי זה זה
תתרגלו...

killer thriller

New member
עדידוש מתקונתתתתתתתתתתתתתתת

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב ויום הולדת שמח... תשארי מקסימות כמו שאת..המון אושר ועושר והמון חיוכים...אני מת עלייך המוןןןןןןןןןןןןןןןן...מקווה שניפגש בקרוב..בואי אליי כבר קרצי... נשיקות..
וכמובן על תפסיקי אף פעם לשיר ולנגן ב
..

מזל טובבב!!

עדידושששש.... מזל טוב עד 120!! תמשיכי להיות כמו שאת... תמשיכי לשיר, לרקוד, ולהיות אנרגטית כתמיד! אמן ויתגשמו כל משאלותייך, ותצליחי בכל אשר תעשי. נשיקה גדולהההה! ממני חן. מוווואהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

עדי יקטנטונת אחת!!!

הגעת לגיל 17 אה!-מצד אחד גדולה מצד שני קטנה... אני באמת רוצה לאחל לך מלא מלא שמחה, אושר, עושר, בריאות, אהבה, תקווה...ושכל דבר שתרצי (ואני מדגישה כל דבר)יתממש!!! (כן כן-גם לפגוש את בעלי מייקל)!!! אני מאחלת לך את זה באמת מכל הלב והנשמה כי את באמת(לפי מה שאני הספקתי לראות) אחלה של ילדה/נערה/אישה...מה שתחליטי... ב-
ענקית- דורינוש...

g a g a

New member
מצטערת על האיחור עדידוש../images/Emo24.gif

המוווווווון מזל טוף מתוקה
מתי אני כבר אפגוש אותך???????????
הרבה אושר, בריאות, אריכות ימים, אהבה, והצלחה
תמשיכי להיות כזו פצצת אנרגיה, ולהכניס משב רוח רענן לפורום
מכל ה
, איריס.

smadariy

New member
מזל טובבב !! ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

סורי לא שמתי לב לשירשור!

רילו

New member
סורי שבאיחור...בעיות עם המחשב../images/Emo77.gif

אז המון המון מזל טוב הרבה אושר ועושר... הצלחה בכל מה תשבחרי לעסוק בו עד 256846 שנה חחחחח מ-ז-ל ט-ו-ב!!!

למעלה