מזל טוב למלך!

KingElvis

New member
מזל טוב למלך!

היום בדיוק, לפני 72 שנים נולד הזמר הכי טוב שקרה לעולם. אלוויס פרסלי היה, יש, ויהיה רק אחד. יום הולדת שמח!! ------ היי אני הראשון שמברך, איזה כבוד. אה כן, וחזרתי קצת לפורום. צבא, וזה.

אני חושב שהם טעו שם, ב-YNET

בכיתוב המופיע לצד הבול הנושא את דיוקנו של המלך, מצויין שהבול הונפק לרגל יום השנה ה- 25 למותו. (כלומר, בשנת 2002 ). ככל הידוע לי, הבול יצא עוד בשנות ה-90'. אבל חוץ מזה, למה לכנס לקטנות, אני מצטרף לחגיגה ולמאחלים ומצרף את ברכתי לאלוויס!

Jen74

New member
../images/Emo47.gifהולדתו של מלך../images/Emo168.gif

לפני 72 שנה, בבקתה קטנה וענייה, למשפחה נרגשת ועצובה, נולד תינוק פלא שאף אחד עוד לא ידע אז את גודל השינוי שהוא יביא לעולם המוסיקה
אלביס פרסלי, לכל הדעות האיש ששינה את פני המוסיקה באמצע שנות החמישים והביא את הרוקנרול לעולם. אדם שנוי במחלוקת ככל שיהיה - הוא היה יחיד הוא מיוחד ולעולם הוא יהיה 2ND TO NOEN. כי לפניו אף אחד לא עשה את מה שהוא עשה לעולם המוסיקה.

Jen74

New member
../images/Emo82.gifאגב, השנה גם מציינים

50 שנה לרכישת גרייסלנד על ידי אלביס
כנראה, הרכישה הכי טובה שלו אי פעם

YGep

New member
מה כותבים ביום כזה....../images/Emo35.gif

מזל טוב לאדם שלא נמצא איתנו.... אוףףף....חבל שהוא לא כאן....
אז נותר לי להגיד שאני שמחה ומאושרת על כך שאתה בחיי שאתה ממלא את נישמתי בקולך הנעים(בלשון המעטה) ומראך האגדי... ובטח תמשיך למלות את נשמתי עוד הרבה שנים... אוהבת...

Jen74

New member
תשמעי...

זה כמו שחוגגים את הולדתו של מוצרט או כל גאון אחר בתחומו. נכון שאלביס כבר לא איתנו לחגוג יום הולדת, אנחנו לא חוגגים לו יום הולדת אלא חוגגים את הולדתו של מי שברבות השנים הפך לדוגמה ומופת איך צריך לעשות הופעה, איך משנים את המוסיקה, איך בן אדם אחד מסוגל לשגע את העולם

sam54

New member
מזל טוב אלביס!!!../images/Emo168.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

היום זה יום שמח!!!
רק חבל שאתה לא איתנו...אחרי הכל אתה המלך...!

../images/Emo202.gifאלביס ב-../images/Emo44.gif

TCM 13:25 חביב הנערות עם אלביס פרסלי TCM 15:00 עליצות בלאס וגאס עם אלביס פרסלי TCM 16:25 המופע הגדול של אלביס עם אלביס פרסלי TCM 18:20 אלביס במערב הפרוע עם אלביס פרסלי TCM 22:00 רוק בבית הסוהר עם אלביס פרסלי TCM 23:35 אליל הנשים עם אלביס פרסלי TCM 02:40 חופשה בהרמון עם אלביס פרסלי TCM 04:05 אהבה בלאס וגאס עם אלביס פרסלי TCM 05:35 עליצות בלאס וגאס עם אלביס פרסלי יום ו' 12.1.2007 ערוץ ההיסטוריה 18:00 כשאמריקה פגשה את הרוק'נ'רול יום שבת 13.1.2007 ערוץ ההיסטוריה 20:30 כשאמריקה פגשה את הרוק'נ'רול יום א' 14.1.2007 ערוץ ההיסטוריה 16:20 כשאמריקה פגשה את הרוק'נ'רול

ברכת מזל טוב לך אלביס ממני...

אלביס אהרון פרסלי השם אומר הכל ! מזל טוב נשמה יקרה...בשבילי ובשביל כל מיליוני המעריצות והמעריצים מסביב לגלובוס אתה חי ונושם בכל רגע ורגע שום דבר לא השתנה...אתה המלך ואין שני לך !!! תודה אלביס על הכל וזה אומר: הקול, האהבה, המוסיקה ועל כל ששינית את חיי ואני בטוח לעוד המוני אנשים הבאת אור לעולם...אור יקרות והילה ענקית של אושר ושמחה מהות החיים: אהבה אושר ואור ! שלך תמיד בנאמנות ליאור

Jen74

New member
../images/Emo49.gifלפורום אלביס, למעריצי אלביס

ולמשפחתו ולחברים של אלביס, על שזכו להכיר את האיש והאגדה בדרך זו או אחרת. על כך המזל הטוב
בניגוד ליום מותו, שהוא יום עצוב לכל הדעות, היום המציין את הולדתו הוא יום שמח.

ספטון1

New member
רשימת הסרטים כבר היו כבר- מלאי נוסף

התזכרות שלהסרטים מרשימה , כבר ראיתי אותה בעבר, יש עוד סרטים שלא הציגו פה בארץ, לי יש את ערוץ הוט ולא מציגים דבר, וכמובן שביטלו לנו את ערוץ 29 מזמן, אבל למזלי יש לי את כל סרטי אלביס ואינני צריכה לחכות לטלוויזיה. ושמחתי לקרוא את תגובתך. חבל שרק את היחידה מכל הפורום קראה את הסיפור שלי. דר ך אגב זה שתי סיפורים של אלביס. כל מה שאני צריך זה גשם זה המשך הסיפור.

Jen74

New member
אני מחכה לסופ"ש ואז יהיה לי זמן

לשבת בנחת, לקרוא ולהנות מהסיפור

../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif חבר יקר ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif

חבר יקר
אל תהיה אכזר,טדי בר ריקודים ושיער גולש חבר יקר,חשבתי עליך היום מלון בלאס ווגאס, גרייסלנד... בת צעירה ומתוקה חבר יקר, נגעת בליבי היום אם אקשיב היטב בדממת הלילה אשמע את קולך המודיע כי רק טוב אעצום את עיניי אפתח את נשמתי אגע בכאב הרוקנ'רול חבר יקר, טוב לחשוב עליך היום הרעדת את כולנו אהבת אותנו בעדינות תפסת אותנו במלכודת מובן שתמיד נכנענו חבר יקר,כולנו אוהבים אותך חבר יקר, אני מתאהב בך אני מקשיב לשירך שלושים שנים עצובות נעלמות אלוהים, היית כל כך צעיר זה בכלל לא הוגן האם היית כאן לו אני הייתי שם חבר יקר, ליבי שוב בוכה אולי כאן על כדור הארץ אמך חופשייה, הכאב בודד... חבר יקר, נגעת בליבי היום חבר יקר, אני מתגעגע אליך שוב ושוב...
יהי זכרו ברוך

DORONUSH2

New member
אכן יום שמח למרות

שהמלך כבר לא איתנו, עדיין קולו ושיריו מלווים אותנו והם הפסקול של חיינו. המלך שידע ללמד את כל העולם מה זאת הופעה וכיצד להיות ביצועיסט מושלם (רק תצפו בהופעה ה"קומבק" משנת 1968 ותראו מה זה פרפורמר אמיתי). ישנם הרבה חקיינים אך מלך יש רק אחד. מזל טוב חבר יקר דורון

MissPop

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

יום אלביס שמח לכולם בידיעות אחרונות במוסף 24 שעות ישנה כתבה כמעט חצי עמוד

למעלה