מזל טוב לטלוללים שתזכה לשנה הבאה עד מאה ועשרים שנה
K KittieHawk New member 10/10/03 #4 ../images/Emo24.gif yeah! masel tof!!! ../images/Emo24.gif כאילו כמובן ששום ברכה לא תתעלה על הברכה שנתתי לך שנה שעברה עם השובי דובי פו הדוב שלי. אה הא אתה בטח לא קורא פה בכלל אבל צפה להפתעה...
../images/Emo24.gif yeah! masel tof!!! ../images/Emo24.gif כאילו כמובן ששום ברכה לא תתעלה על הברכה שנתתי לך שנה שעברה עם השובי דובי פו הדוב שלי. אה הא אתה בטח לא קורא פה בכלל אבל צפה להפתעה...
C Cheveux and Corps New member 10/10/03 #8 מזל טוב! ברוך הבא לזיקנה.. חח.. סתם סתם בואו נלך לרקוד (מחווה לעמי עמי)
B BuLA הפנטרה New member 10/10/03 #10 טלללללללללללללללל!../images/Emo23.gif נשמע עיניים גבות! מזל טוב בלה בלה בלה שתיזכה להרבה הפגנות וחומות אנושיות וכל זה...
טלללללללללללללללל!../images/Emo23.gif נשמע עיניים גבות! מזל טוב בלה בלה בלה שתיזכה להרבה הפגנות וחומות אנושיות וכל זה...
M manic_subsidal New member 10/10/03 #13 כן הכנתי, הא! פשוט התעוררתי היום רק ב 18:00 ולא היה לי זמן להעלות את זה תפוז לא ממש נותן להעלות קבצים היום כמוש חן קוקי ציינה אז זה נמצא פה
כן הכנתי, הא! פשוט התעוררתי היום רק ב 18:00 ולא היה לי זמן להעלות את זה תפוז לא ממש נותן להעלות קבצים היום כמוש חן קוקי ציינה אז זה נמצא פה
A Authorities New member 11/10/03 #20 חמוד??? אתם לא מבינים שזה אמור להיות פורום פאנק. זה לא מקום לדברים האלה.
P Princess Grace New member 10/10/03 #17 עמי מזה הזנות הזו!? זה השם שלי ושל שירה!! שאנחנו המצאנו לטלוללים! גררררררררררררררררררר בכל מקרה מזלטוב טלוללים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עמי מזה הזנות הזו!? זה השם שלי ושל שירה!! שאנחנו המצאנו לטלוללים! גררררררררררררררררררר בכל מקרה מזלטוב טלוללים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!