מזל טוב לבני אלון על היבחרו לראשות

לביא1

New member
מזל טוב לבני אלון על היבחרו לראשות

מולדת,מגיע לו הוא השקיע את החיים שלו למען א"י ומגיע לו להנהיג אותנו אני גאה שיש לי מנהיג כמו בני אלון. שמחתי לפעול בשבילו ולמענו,ואשמח להמשיך לפעול בשבילו כיו"ר המפלגה שלי. אני רק מזהיר את כל מי שפה לא(!) לקנות את מה שפלמח אומר הוא שקרן,הוא שיקר לי בפנים ולפעילים שלו,הוא הבטיח שישאר במידה ויפסיד ולא כך פני הדברים. אני קיוויתי שהוא באמת בא מאכפתיות להתמודד, אבל מסתבר שהוא רק מחפש כסא! אני מזהיר פלמח הוא לא אביו!!! פלמח גם לא יהיה אביו. ואני קורא לכולם לא ללכת שבי אחרי הבן של, אלא ללכת בראש מורם ולהטות כתף ולהצטרף למולדת לעזור לנו להציל את הארץ.! אני חילוני ויש חילונים רבים במולדת ורובם תמכו בבני אז אל תקנו את מה שאומרים על הקטע של המפד"ל ומולדת, זה פשוט לא נכון. במולדת אנחנו לא מסתכלים על למי יש כיפה ולמי אין, אלא מי יותר טוב למדינה ומי מתאים יותר להנהיג! אנחנו פועלים ביחד וזו אחדות אמיתית בעם! אז אל תלכו שבי אחרי צעקנים ועסקנים כדוגמת פלמח וליברמן כי מהם כבר היה לנו מספיק. ואני קורא לכל מי שחושב לתמוך בליברמן לקרוא את המצע של מפלגתו לפני שהוא עושה החלטה שכזו, כי הוא יגלה שם מדינה פלשתינאית וקנטונים ודבריםשא מתאימים להתבטאויותיו. לביא סיו"ר נוער מולדת.

TheHock

New member
מזל טוב ליו"ר הנבחר

אפילו שאיני תומך בדעותיו מזל טוב לבני אלון. מי יתן וישרת את בוחריו בצורה נאמנה.

למעלה