מזל טוב לביצת דרקון קטנה!!!
|בל

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מזל טוב לביצת דרקון קטנה!!! ../images/Emo77.gif|בל

עד רמה 12! או באנגלית מילולית: GREAT WYRM!!!!!!

DDN

New member
מזל טוב! (שוב, ודווקא!)

טוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את 21 זה לא יומולדת - זה פרופיל.

ננסק

New member
דכאון יומולדת החמור ביותר בו נתקלתי

לא רוצה סתם להתניע אותך, אז... אין ברירה, נאלץ לאחל לך מזל טוב על משהו אחר. מזל טוב ביצה! אררר... כי פסח מגיע!|פירמידה|

ronelalala

New member
כן גם אני שונא ימי הולדת

אבל הם לא אומרים כלום אני עוד מעט בן 24 ואני לא מרגיש שונה מאז שנה שעברה... אנשים מתייחסים לזה כמו אל דרגות בD&D אתה כאילו מקבל עוד לחשים מעוצמות גבוהות יותר אבל זה לא נכון.... יש לי חברה מאוד טובה שקונה כרטיסיות נוער כדי להרגיש יותר צעירה, גם אני קונה כרטיסיות נוער אבל סתם כי זה יותר זול... :) את יכולה לספור את זה כמו ספירת הזמן לפי ישו רק לפי היומולדת שלך... כך שבמקום מזל טוב אני פשוט אאחל שנה טובה... :)))
רונאל

ronelalala

New member
כל כך זקן!!!!

וואו אתם גורמים לי להרגיש כל כך זקן אני עשיתי את הרשיון שלי כבר לפני, עוד מעט 5 שנים... (ואני בקושי משתמש בו, חוץ אשר בתור תעודה מזהה, כי בתעודת זהות שלי יש לי תמונה מגיל 16)... :)

חכה חכה

כשפתאום אתה יותר קרוב לשלושים מלעשרים, כשפתאום "לפני עשר שנים" הוא משפט שלא מדבר על ילדותך המוקדמת - אז החשש, הפחד החיל והרעדה מגיעים.

ronelalala

New member
אני מחכה כבר שנים :)

זה בסדר בגילי עם האלצהיימר והכל, אני לא זוכר לא את ילדותי המוקדמת ולא את המאוחרת... :))) ואני עוד מעט מתקרב ל25 (עוד שנתיים וקצת) חוץ מזה לפעמים ממש רוצה לדעת מה יקרה כשאהייה בן 30....

המממ... רעיון.

כשחושבים על זה בתור "דרגות", ולא בתור "היי, בואו נספור ממאה ועשרים אחורה", זה באמת נשמע טוב יותר... היי, תודה!

ronelalala

New member
על דרגות וטבעונות :)

כן ואם היית משחקת די אנד די כבר היית מתקרבת לדרגות של האלמוות :))) אבל אם הגיל ממש מפריע את יכולה להפוך לטבעונית ולספור מ130 ומטה, כי טבעונים חיים בין 5-10 שנים יותר. :))))

Gilgam69

New member
עוד לא הבנתי

למה אתם סופרים עד או מ-120 אחורה? אתם לא מתכוונים לחיות לנצח?!?!?!?!

רמץ

New member
מה?! 21?!

לא הייתי נותן לך יום מעבר לגיל 4! למעט ההודעות הבוגרות כמובן, שדומה שנכתבו ע"י אדם בוגר, משכיל ורציני לפחות בן 40. אבל עם ראש צעיר וחוש הומור של בן 21. אה - ובת. בכל אופן - מזל טוב על אההה... חצי שנה לך ולפאפי.

למעלה