אבל הם לא אומרים כלום אני עוד מעט בן 24 ואני לא מרגיש שונה מאז שנה שעברה... אנשים מתייחסים לזה כמו אל דרגות בD&D אתה כאילו מקבל עוד לחשים מעוצמות גבוהות יותר אבל זה לא נכון.... יש לי חברה מאוד טובה שקונה כרטיסיות נוער כדי להרגיש יותר צעירה, גם אני קונה כרטיסיות נוער אבל סתם כי זה יותר זול... את יכולה לספור את זה כמו ספירת הזמן לפי ישו רק לפי היומולדת שלך... כך שבמקום מזל טוב אני פשוט אאחל שנה טובה... ))
וואו אתם גורמים לי להרגיש כל כך זקן אני עשיתי את הרשיון שלי כבר לפני, עוד מעט 5 שנים... (ואני בקושי משתמש בו, חוץ אשר בתור תעודה מזהה, כי בתעודת זהות שלי יש לי תמונה מגיל 16)...
זה בסדר בגילי עם האלצהיימר והכל, אני לא זוכר לא את ילדותי המוקדמת ולא את המאוחרת... )) ואני עוד מעט מתקרב ל25 (עוד שנתיים וקצת) חוץ מזה לפעמים ממש רוצה לדעת מה יקרה כשאהייה בן 30....
כן ואם היית משחקת די אנד די כבר היית מתקרבת לדרגות של האלמוות )) אבל אם הגיל ממש מפריע את יכולה להפוך לטבעונית ולספור מ130 ומטה, כי טבעונים חיים בין 5-10 שנים יותר. )))
לא הייתי נותן לך יום מעבר לגיל 4! למעט ההודעות הבוגרות כמובן, שדומה שנכתבו ע"י אדם בוגר, משכיל ורציני לפחות בן 40. אבל עם ראש צעיר וחוש הומור של בן 21. אה - ובת. בכל אופן - מזל טוב על אההה... חצי שנה לך ולפאפי.