מזל טוב לאבי!D: בן 23~

akane

New member
מזל טוב לאבי!D: בן 23~../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

עד 120~ שכל משאלות ליבך יתגשמו 3> שיום אחד תהיה לך תחפושת Arthas מטורפת, שFFXIII יהיה מנת חלקך כבר ושתמשיך להיות בן אדם נהדר ונפלא שאני אוהבת כ"כ! טוב, אני אפסיק להיות קיטשית, תברכו אתם D:
אמג עריכה גרועה של 5 דקות כשלא ישנתי כל הלילה ~_~;;

Serf SaN

New member
אומגד, אבי, יא חתיכת זקן!

כבר 23???? O: מזל טוב גבר! המון המון 120 ומזלטובים ושיאללה, אמא ואבא יפנקו אותך בטלוויזיה כדי שתוכל לשחק בפס3 שוב. XD אה, ותמשיך להתחפש ולעשות אחלה דמויות קוספליי. :}}}} מזל"ט!

XannieChan

New member
אבי!

מזלטובושארדבריםטוביםנכנסיםפהכיאניגרועהבזה 3>!!! D:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכאלה ;;!!!!!!!!11

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב אבי ^____^

ואממ... שתגיע לגן עדן של גיימרים או משהו כזה.XD.

אבייי מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo139.gif../images/Emo221.gif

באמת שיהיה לך המון מזל טוב וברכות! תמשיך להיות הארדקור גיימר שאוהב את כל המשחקים השובחים:} וקוספלייר מצויין! וכמובן לנצח אותי בכל המשחקי מכות ולצחוק עליי.... טוב... בעצם לא XD

WayToDawn

New member
מזללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!

תמשיך להיות גיימר מכור וקוספלייר מעולה וכל הדברים האלו~ ושתהיה לך שנה נפלאה ומלאה בחוויות!! ~ממשגרועהבברכותכאלואהמ~ D:

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב!!! 33333333>~

שיהיה לך יום הולדת שמח DD: עוד שנים ארוכות ומאושרות של כבר מה שהשאר כבר הזכירו!!XDD 33333333>~

coral chan

New member
../images/Emo210.gif מזל טוב! D: ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אימלה, אני מכירה אותך כבר המון זמן. ם,ם

S.Riddle

New member
זאק שלי...~ ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo72.gif

אומג מזל טוב!! אני יודעת שכבר התקשרתי אבל בכל זאת, אתה מספיק מגניב כדי לברך יותר מפעם אחת. 3: שיהיה יומולדת נהדר מלא בדיסידייה (תמות תמות תמותתתתת) ועינב ודברים מגניבים. DD:
~!

Era nyo

New member
מזל טוב~

אין לי את המספר שלך אז מגיע לך שאני לא מתקשר~

innocence

New member
כבר אמרתי לך בטלפון אבל..

המון המון מזל טוב, ויום הולדת שמח ונהדר והמון איחולים וכל הדברים האלו שאני לא באמת יודעת לברך. מזל טוב! 3>

Sezuke

New member
תודה רבה לכולם =)

איזה, פפ13. שיחנקו זה יוצא באנגלית רק שנה הבאה (והשנה הזאת רק התחילה) ;-;. תודה לכולם על הברכות, אוהב אותכם ^_^

למעלה