מזל טוב, אסא

מזל טוב, אסא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יו, זה הולך להיות יופי של פורום. מבטיחה להתעדכן, ולהגיע להתייעץ כל פעם שאצטרך טיפ יעיל. ויש לי טיפ שעוד לא ניסיתי, אבל אנסה בסוף השבוע - להרחקת יתושים, לשים בחדר צלוחית עם חומץ. אצלנו אין כ"כ יתושים, אבל אצל ההורים שלי יש גם יש. אני אנסה את זה בסוף השבוע, ואדווח לכם. והטיפ של מאיה - אם מושיטים לאמא ידיים ועושים קולות שמחה היא ישר מרימה על הידיים ונותנת חיבוק ונשיקה. קולות של בכי זה גם טוב, אבל לפעמים מקבלים מוצץ במקום ידיים...

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gifהטיפ של מאיה מעולה...

לגבי החומץ, אשאל את החומד שלי אם זה יעזור לה כי יתושים לא מתקרבים אלי. אני מהמעצבנים האלו שיש להם סוג דם שיתושים פשוט לא אוהבים (קיבלתי במתנה
מאבא שלי).

כ ו כ ב 1

New member
החומץ עוזר בהחלט עוזר!!!!!!

אלי הם גם לא מגיעים. לבעלי כן ואנחנו כבר שבוע ישנים עם כערת חומץ בחדר שינה..ואין יתוש אחד .............

ועוד טיפ-טיפון בקשר לנזלת...

אחלה טיפ בחיי..... אם אתם מצוננים (במקום להגיד "סתמי" אתם אומרים "סתבי"
) קחו (אחרי שתקנו כמובן בבית טבע או בית מרקחת) בקבוקון "שמן אקליפטוס"...טפטפו טיפה בצד ימין וטיפה בצד שמאל של הטישו ו"הסניפו" (סיגרו נחיר אחד בכל "הסנפה") פעם או פעמיים. זכרו אסור שהשמן יבוא במגע עם העור אחרת זה שורף ומשאיר "כוויה"..... אחרי 5-10 דקות תרגישו איך האף שלכם "חזר לחיים" והנזלת נעלמה לה (עד לפעם הבאה.....) מומלץ ! לילה טוב

כמיסה

New member
עוד טיפ בקשר ליתושים שימו עציץ

עם גרניום בחלון/כניסה...היתושים לא אוהבים את הריח ובקשר לנמלים...חוש הריח שלהם "נגעל" מעלי דפנה אז כדאי לפזר כמה בבית ולהחליף מידי פעם יום טוב

itaf10

New member
מאיה, הטיפ שלך יעיל מאוד... אבל...

יש לדאוג שלא יהייה מאגר של מים עומדים.. רק כך תוכלו למגר את היתושים לחלוטין... בהצלחה, מצאו את מקור המפגע ותייבשו אותו...

psa

New member
ואז.......

בעלי יתרחק גם כן.....
במקרה הזה לא רצוי.... תודה על הטיפ.

למעלה