מזג האויר בסיביר ,רוסיה בכריסמס.

alon benba

New member
מזג האויר בסיביר ,רוסיה בכריסמס.

אני מהמשתתפים השקטים של הפורום כבר יותר משנה. בעקבות החלטתי ליסוע עם חברתי ילידת קרוסניארסק (עיר גדולה הנימצאת בסיביר,מרחק שתים עשרה שעות נסיעה ברכבת מהעיר המרכזית נובוסיבירסק) אאלץ לבקש עצות ממומחי הפורום כיצד להכין את עצמי לנסיעה.(ביגוד מומלץ וכל דבר אחר שיעזור לי להעביר כשבועיים בחודש ינואר באזור "חמים" זה). למרות היותי מכור לשלג,קור,סקי וכו' אני עדיין מקווה שלא לקחתי על עצמי משימה כבדה מדי. אודה מאוד על כל עזרה. אלון

DrunkGoat

New member
זה כפור רציני מאוד...

אתה תצטרך מעיל כבד מאוד (אני לא יודע במה הם משתמשים שם, בטח פרווה). הטמפ' בסיביר בחודשי החורף נעה בין (-10) לבין (-30).

אוֹרי

New member
הטמפ' בקרוסניארסק:

אני מקווה שאייתתי נכון את השם בחיפוש באנגלית (Krasnoyarsk): הטמפ' הממוצעות בינואר נמוכות מאוד: בין 12°- מעלות ביום ל-20°- בלילה, אבל היא יכולה לצלול עד ל-40°-.. גם אור שמש אין שם הרבה בינואר: בין 5 שעות אור בתחילת החודש ל-8.5 שעות בסופו. עוד נתונים על האקלים שם אפשר לראות כאן אפשר גם לראות תחזית לעיר לחמשת הימים הקרובים

AK47SNOW

New member
מן הנתונים עולה כי האזור הוא בעצם

מדבר עם כמות ממוצעת של 45 מ"מ בלבד! ככה שאולי קור יש שם בשפע אבל לאוהבי השלג אין הרבה

AK47SNOW

New member
אולי תשאל את חברה שלך!?

אני בטוח שבתור ילדית המקום היא יודעת מה מצפה לכם בכל מקרה קר מאוד בטוח יהיה שם שיהיה לך טיול נעים

למעלה