השימושים שלי ב waze
השימוש העיקרי שלי הוא כמובן נסיעה לעבודה וחזרה. יש לי 4 דרכים עיקריות להגיע לעבודה, כשזמן הנסיעה הממוצע הוא 40 דקות בבוקר.
כשאני מפעיל את waze בבוקר אני רואה איזה דרך הוא בוחר בשבילי ונוסע לפיה. אם הנסיעה ארכה בסביבות 40 דקות מבחינתי הוא עשה את העבודה. לא מעניין אותי מה קרה בדרכים האחרות מכיוון שהחסכון אם הייתי נוסע דרכן היה מסתכם בדקות בודדות.
היו כמה מקרים שהוא זרק אותי לדרך אחרת שבכלל לא נמצאת בנתיב הרגיל שלי ובדיעבד שמעתי בגלגלצ שהייתה תאונה בנתיב הרגיל.
כשאני נוסע לטיולים בדרך כלל אני מכיר את הדרך וה waze נועד בעיקר להציג התראה על מצלמות קבועות שיש בדרך או על מארבי משטרה (לא שאני טייס אבל בכל זאת...) לגבי המצלמות הקבועות הוא צודק בד"כ, ומשטרה בדרך זה סיכוי של 50-50 וטוב שהוא מתריע, גם אם זו התרעת שוא.
כאשר אני נוסע למקום לא מוכר, בד"כ הוא מביא אותי לנקודה, גם אם הוא גרם לי לסיבוב מסויים בדרך הרי אם הייתי נוסע בלעדיו הייתי מסתבך בכל מקרה, אז עדיף לי לספוג פנייה או שתיים "מיותרות" ולהגיע לנקודה.
בסה"כ אני מרוצה מהתוכנה, היא עושה את העבודה ובשביל הסכום ששילמתי עליה (0 ש"ח) אני חושב שאני מקבל תמורה טובה.