מותר לפרוק? כל מה שלא רציתם לדעת על WAZE.

ההרגשה שלי שמאז האקזיט ווייז לא מתפקדים

אגב. דבר דומה קרה לחברה שעבדתי בה בעבר, טלמפ. עד שנסגרו
&nbsp
אבל זו ההרגשה שלי בלבד.

ארזS

New member
בשבוע האחרון נסעתי המון בכבישי הארץ

והווייז תיפקד מצויין.
לכן אינני מבין על מה התלונות שלך, אם כי אינני טוען חלילה שאתה ממציא את זה, רק מבהיר שאצלי זה עובד מצויין ומדוייק.
נכון שלפעמים כשמגיעים ל"מזלגות" - כלומר כמה פניות או סטיות ממש צמודות זה עלול לבלבל אם לא שמים לב לדיוק, אך מכאן ועד ל"שישו ושמחו לכם בוויז, הוא בחינם אז ברור שהישראלי הממוצע יוריד אותו וינהג על פיו, לגבי זו תוכנת הניווט הגרועה ביותר
שנתקלתי בה בחיי ובדקתי כמה" המרחק לדעתי גדול מאוד.

ארזS

New member
ודרך אגב

כשביקרתי בגרמניה השתמשתי בווייז וגם שם הוא היה מעולה.

prizman

New member
אז סבבה לך.

לצערי לא אהיה כנראה בעתיד הקרוב בגרמניה אז אחמיץ כנראה חוויה.
בתאילנד, ויאטנם והסביבה וויז כמעט ולא מתפקדת ובישראל מתפקדת גרוע.
לאירופה יש לי את SYGIC כך שלא אבדוק את וויז שם.
העיקר שאתה מרוצה.

ארזS

New member
וכי למה אתה חושב

שכולם טועים ורק אתה צודק ?
סתם תהיה רטורית...
כל טוב חביבי.

prizman

New member
אני דווקא מעדיף את המצב הנוכחי.

זה בהחלט משחק לטובתי כשיש עדר ששומע בקול הוויז ומשאיר לי כביש פנוי.

dino_din

New member
תוכנה מעולה

משתמש בה המון, כולל בטיול לצפון בשבוע האחרון.
&nbsp
מהירות עידכון כמעט מיידית לכל כביש חדש וכל פניה, הנחיות נוחות ומסודרות, חישוב זמנים די מדויק.
&nbsp
בסה"כ זו תוכנה מעולה ואני די מרוצה ממנה.

xicod

New member
לדעתי הציפיות שלך גבוהות מדי

נשמע שאתה מצפה שהתוכנה פשוט תנבה את העתיד של הכביש בו אתה נוסע.
וויז מפשלת לא יותר מכל תוכנת ניווט אחרת (הרי על תוכנת ניווט אופליין היית זועק שהיא לא מעודכנת ושלחה אותך לכביש לא קיים)
&nbsp
אני לא צריך את וויז כל הזמן, אבל כשכן היא פועלת בצורה סבירה פלוס.
ולא, אין לי בעיה לשלם יותר. גם הרבה יותר. אם רק iGO הייתה מצדיקה משהו מ 260 השקלים שהם רוצים ..
&nbsp

binon

New member
השימושים שלי ב waze

השימוש העיקרי שלי הוא כמובן נסיעה לעבודה וחזרה. יש לי 4 דרכים עיקריות להגיע לעבודה, כשזמן הנסיעה הממוצע הוא 40 דקות בבוקר.
כשאני מפעיל את waze בבוקר אני רואה איזה דרך הוא בוחר בשבילי ונוסע לפיה. אם הנסיעה ארכה בסביבות 40 דקות מבחינתי הוא עשה את העבודה. לא מעניין אותי מה קרה בדרכים האחרות מכיוון שהחסכון אם הייתי נוסע דרכן היה מסתכם בדקות בודדות.
היו כמה מקרים שהוא זרק אותי לדרך אחרת שבכלל לא נמצאת בנתיב הרגיל שלי ובדיעבד שמעתי בגלגלצ שהייתה תאונה בנתיב הרגיל.
כשאני נוסע לטיולים בדרך כלל אני מכיר את הדרך וה waze נועד בעיקר להציג התראה על מצלמות קבועות שיש בדרך או על מארבי משטרה (לא שאני טייס אבל בכל זאת...) לגבי המצלמות הקבועות הוא צודק בד"כ, ומשטרה בדרך זה סיכוי של 50-50 וטוב שהוא מתריע, גם אם זו התרעת שוא.
כאשר אני נוסע למקום לא מוכר, בד"כ הוא מביא אותי לנקודה, גם אם הוא גרם לי לסיבוב מסויים בדרך הרי אם הייתי נוסע בלעדיו הייתי מסתבך בכל מקרה, אז עדיף לי לספוג פנייה או שתיים "מיותרות" ולהגיע לנקודה.
בסה"כ אני מרוצה מהתוכנה, היא עושה את העבודה ובשביל הסכום ששילמתי עליה (0 ש"ח) אני חושב שאני מקבל תמורה טובה.

ארזS

New member
לא יתכן שכולם טוענים ההיפך [כמעט כולם, רוב מוחלט]

כי מר פריזמן לא יתשכנע. וזאת זכותו לטעות.

prizman

New member
נראה שלא קראת טוב.

גם אני אומר שישראל היא מדינת WAZE.
בהחלט יתכן שכולם טועים ובהחלט יתכן שאני צודק.

סטלוס2

New member
אני מוכן להישבע

היום נסעתי באיילון (לא בשעת פקקים) והוויז פתאום אמר- "בכיכר צא ביציאה השלישית".
&nbsp
רק אומר

binon

New member
היום היא התחרפנה לגמרי

נסעתי בכביש 44 מבית דגן לראשון צפון ובכפר לבד נתבקשתי לפרסס חזרה לבית דגן. מיותר לאמר שהתעלמתי והגעתי כרגיל הביתה ללא עיכובים מיותרים.

למעלה