מותר כבר להמר?

youvall

New member
מותר כבר להמר?

חבר'ה- התפרסמו המועדים של הסדרות....יש למישהו הימורים? מנצחת + כמה משחקים:

מכבי ת"א- מ.כ. הבקעה?
גלבוע-גליל - מכבי אשדוד?
ראשל"צ - אשקלון?
הפועל ירושלים- הפועל חולון?

להערכתי:
מכבי-הבקעה 3:0 למכבי
גלבוע-אשדוד: 3:1 לגלבוע
ראשל"צ-אשקלון: 3:2 לראשון
ירושלים-חולון: 3:2 לחולון

מכבי- חולון בחצי (ניצחון למכבי)
ראשון-גלבוע בחצי (ניצחון לגלבוע)

גמר: מכבי-גלבוע (ניצחון למכבי)

Modax

New member
שלי

מכבי ת"א- מ.כ. הבקעה? מכבי 3-0
גלבוע-גליל - מכבי אשדוד? גליל 3-2
ראשל"צ - אשקלון? ראשל"צ 3-1
הפועל ירושלים- הפועל חולון? ירושלים 3-2

פיינל פור
מכבי - ירושלים ניצחון למכבי ת"א
ראשון - גליל ניצחון לראשל"צ

גמר: מכבי תנצח את ראשל"צ

youvall

New member
מה הסטטסטיקה?

במפגשים גלבוע-אשדוד העונה גלבוע ניצחה פעמים...
ניצחון משכנע בגן-נר וניצחון דחוק באשדוד... אבל גלבוע מגיעה בכושר הרבה יותר טוב....

ראשל"צ-אשקלון: 3 משחקים צמודים מאוד שיכלו ללכת לכל אחד מהכיוונים...לא בטוח ש3:1 זה הימור בטוח במיוחד...

ירושלים-חולון: הסכמנו שזה הולך למשחק 5...ההבדל בנינו זה רק מי המנצחת....

ראשון-גליל: כן? ראשון?

Modax

New member
אחרי הכל, הימור הוא הימור

גלבוע - אשדוד, מה אומרת הסטט'? נכון, 2-0 לגליל העונה
97-75 בגן נר
76-74 באשדוד

גליל מגיעה אכן בכושר הרבה יותר טוב (אפריל: 2 ניצחונות, 3 הפסדים, פלוס זכיה בליגה הבלקנית)
אשדוד עם 2-2 החודש, ניצחונות "קטנים" מול קבוצות תחתית, אמנם במלחמת מאני-טיים של רבעים אחרונים.

הלכתי על שאננות של גליל אחרי פיק מסוים של זכיה בתואר, עם שילוב של טפירו, אם אני פוגע נכון, אכן שילוב שיתן לי את ה 3-2 הזה שבסופו גליל תתגבר על אשדוד, וזה ההימור פה בעצם

-----

ראשל"צ - גליל
משחק אחד, כן אני הולך עם ראשל"צ (למרות סוויפ 3-0 של גליל)
ראיתי את שלושת ההפסדים, שלושתם נגמרו בדקות הסיום.
ראשון פשוט הביאה את זה על עצמה אז, ואם אפי יכוון להם את הראש לפני המשחק, הם לוקחים פה לדעתי.

שלי

מכבי ת"א- מ.כ. הבקעה? 0-3
גלבוע-גליל - מכבי אשדוד? 1-3
ראשל"צ - אשקלון? באמת משנה משהו? בכל מקרה אף אחד מהן לא תעשה כלום מעבר לשלב הזה.
הפועל ירושלים- הפועל חולון? 2-3 (אומנם הייתי מעדיף את חולון בגלל האוהדים,אבל ירושלים תעלה ולא חולון.)

youvall

New member
זהו? שני הימורים?

זה כל מה שמשתתפי הפורום מצליחים לתרום?
קיוויתי ליותר

צ י נ י

New member
אז ככה

מכבי ת"א-הביקעה- המלחמה של דיוויד בלאט תהיה בשאננות השחקנים. אם אלה היו אשדוד הם יכלו עוד לגנוב משחק אבל לביקעה אין סיכוי. 3:0 למכבי
גלבוע-אשדוד- 3:0 לגלבוע, גלבוע פשוט הרבה יותר טובים.
ראשל"צ-אשקלון- 3:1 לראשון , אשקלון מגיעים אחרי סיבוב שלישי מחריד, ראשון אחרי סיבוב שלישי נפלא. למרות שכל המשחקים בין הקבוצות היו צמודים אני לא רואה את אשקלון לוקחים יותר ממשחק אחד.
הפועל י-ם-חולון- 3:2 ל-ם. הלוואי ואני טועה אבל קשה לי לראות את חולון עוברים את י-ם עם הסגל הרחב שלה ויתרון הביתיות.

tristan79

New member
ההימור שלי

מכבי ת"א- מ.כ. הבקעה:
0-3, לא באמת צריך להסביר למי, נכון?

גלבוע\גליל - מכבי אשדוד:
1-3 לגלבוע\גליל. אני רואה את אשדוד לוקחת את משחק מס' 2 (הביתי) אבל לא יותר, בטח לא כשצריך לשחק שני משחקים בשבוע, מה שטבעי העונה עבור הצפוניים אבל יהיה מאוד קשה לדרומיים עם סגל הזרים המקוצר שלהם.

ראשל"צ - אשקלון:
1-3 לראשון. אשקלון ברצף של 8 הפסדים ואמנם חלק גדול מכך נובע מכך שהקבוצה הבטיחה את המקום השישי ואת הפלייאוף העליון ודי חיפפה מאז אבל אני לא מאמין שאפשר לשנות הילוך בכזו קלות, בטח לא מול ראשל"צ המאומנת היטב.

הפועל ירושלים- הפועל חולון:
2-3 ירושלים. הסדרה המעניינת ולא רק בגלל שמדובר בקבוצות מהמקומות 4 ו5. שתי קבוצות פיקנטיות שראינו מהן יכולת טובה העונה לצד משחקים פחות (ולפעמים הרבה פחות) מרשימים. הביתיות יכולה לשחק תפקיד חשוב בסדרה הזו (וגם עם לאף לפחות נקבל תצוגות קהל כיפיות) ועומק הסגל ולדעתי גם איכותו נמצאת בצד של הירושלמים.

פיינל פור?
כשנגיע לגשר נהמר עליו...

youvall

New member
אוף טופיק...

לגביי המשפט האחרון...זה גם מה שאמרו על המכבייה, לא?

למעלה