מושב דפני - עד מתי

מושב דפני - עד מתי../images/Emo35.gif

על מושב הדפני שלי רשום - עד גיל 8 חודשים, עד משקל 8 ק"ג ועד גובה 70 ס"מ. יערה כבר בת 8 חודשים, כמעט 8 ק"ג, ומזמן עברה את ה-70 ס"מ. אני גם רואה שזה קטן עליה ולא נח. מה לעשות? היא עדיין לא יושבת ואין לנו אמבטיה, אלא רק כזו לתינוקות על רגליים (גם זה אני לא יודעת עד מתי מותר..). פשוט להחזיק על הידיים כל האמבטיה? אצלנו זה לפחות 20 דקות, לא נראה לי שלשני הצדדים זה יהיה נח..אשמח לשמוע פתרונות....

משוש30

New member
תעשי איתה אמבטיה יחד ככה תוכלי

להחזיק אותה ולשתיכן יהיה כיף (תמונה ישנה של מתני באמבטיה איתי היום הוא כבר יושב ונשען עלי)

daldan

New member
אנחנו עדייין משתמשים בה

יואב כבר בן 9 חודשים מעל 8 ק"ג (אין לי מושג לגבי הגובה), אמנם הורדנו את האמבטיה מהרגליים והיא מונחת בתוך האמבטיה הגדולה. יואב כבר יודע לשבת, אבל אני מרגישה יותר בטוחה עם הדפני (אני לא בטוחה שאצלנו יש מגבלה כזו כמו שכתבת). בקרוב ננסה לעשות אמבטיה באמברווז, כשיואב ממש יישב בו .

טלישקה

New member
אנחנו השתמשנו בדפני עד שניבי יש לבד

וזה קרה בסביבות גיל 8 חודשים אולי קצת לפני אבל היא בכל מקרה לא הגיעה למשקל הזה. יש את האמברווז שבנות ממליצות עליו כאן לי אישית אין אותו אבל מתמונות שראיתי ואצל חברה זה נראה מתאים את גם אומרת שאין לכם אמבטיה בבית אז זה בכלל נשמע לי פתרון מעולה. מצרפת לך שרשור עם תמונה מתוקה של דוגמנית אמברווז.

יו, זאת הדוגמנית שלי!../images/Emo99.gif

ובאמת, האמברווז הוא פתרון מצוין. לדעתי, לא צריך לחכות עד שהם יושבים, כי אפשר להשען לאחור (חוץ מבת אל, שלא מוכנה להשען ואפילו לא לשבת, היא רוצה לעמוד! ואם לא, אז לפחות לשתות את המים של האמבטיה).

ayush

New member
לא נעים להגיד..אבל אנחנו השתמשנו

בדפני עד גיל 11 ח' (בר שקל 11 ק')

זה הזמן לאמבטיית הברווז ../images/Emo26.gif

70 ש"ח ב TOYS R US ... בדיוק לאמבטיית מעבר (עד לשלב של עמידה עצמאית...) שווה (ואפשר לשים לא רק בתוך אמבטיה ...) תיהנו
הנה הצמד חמד שלנו בוחנים (זה היה מיועד לאורי כמובן אבל ליאל היה חייב להראות שגם לו יש מילה בבית...אז הוא התיישב בה...היה לו ,איך נאמר,קצת צפוף
) את האמברווז . שווה ביותר

אנדראה

New member
למה לא נעים? אנחנו עדיין משתמשים

בגיל שנה אבל עוד לא 11 ק"ג. אני רוצה להושיב אותה באמבטיה אבל פעם אחת עשיתי את זה והתחילה לקטר כשהמים זרמו על הפנים כששטפתי את השמפו- מה עושים?

יש דפני כזה מתכוונן שאפשר להאריך

בחלק של הראש - את זה יש לכם? אם לא, אפשר לקנות כזה.

אמא 100

New member
דפני מתכונן

הבן שלי בן שנה וקצת ועדיין בדפני (זה פשוט הכי נוח). ניסינו את הישיבון של ליפסקי, אבל הוא שנא את זה יש לו רגליים ארוכות והיינו מסתבכים בכניסה לישיבון ובהוצאה ממנו. איפה אפשר לרכוש את הדפני המתכוונן??.? ץ

ל ו ק י

New member
אנחנו עברנו לאמברווז

אילי בן 8.5 חד' , עברנו לאמברווז, הוא שוקל 9.5 ק"ג הגברבר והדפני היה קטן עליו למרות שהוא הסתדר בפנים. הברווז הזה כ"כ כיפי שאני שמחה שקניתי את זה-מומלץ!! *מה שכן, הישיבה צריכה להתבסס לפני כן

bookworm1

New member
אנוחנו היינו אצל חמותי אחרי הבריכה

ונושא רצינו לקלח את הקטנה , אז השתמשנו בגיגית קטנה ומרובעת.הקטנה יושבת ישיב והיא דווקא אהבה את העסק. בית אנחנו משתמשים בדפני.

למעלה