מורני, בבר, תגל, וכל השאר....

מורני, בבר, תגל, וכל השאר....

כאשר דיברתי אתמול על תככים, מזימות ודברים כאלה, אני התכוונתי לריב ביניכן. אין לי כל בעיה שלא תדברו אחת עם השניה, שתכעסו אחת על השניה, כל עוד הדבר הזה נעשה באמצעות המדיום של הפורום. אני אתמול עשיתי טעות אחת, כאשר אני באתי, דיברתי עם עינב (בבר), שמעתי את הגירסה שלה, ומיד הלכתי להאשים את מורני ותגל בצרות של עינב. על כך אני מצטער מעומק ליבי, ואני יודע שחובה לבדוק את 2 הצדדים, לפני שבוחרים/מעדיפים צד. היום חטפתי שטיפה מתגל. מורני הייתה מעט עסוקה אבל הבנתי את טעותי. אני באמת מצטער על עומק ליבי. את הסיפור מתגל ומורני, אני לא יודע אם אני אזכה לשמוע עקב הכעס שלהן עליי, ואני לא מעוניין לפתוח את הסיפור לדיון כאן. אני מצטער יותר, על העובדה שניסיתי לגרום לעינב להשלים עם תגל ומורני, ולבסוף הסתכסתי עם שלושתן. כוונתי הייתה טובה. האמנתי לעינב בסיפור שלה, כשבכתה לי בטלפון ושפכה את ליבה. עינב, מורן ותגלי.....אני מצטער, אני לא מעוניין לבחור צד מן הצדדים. אני לא מבקש מכן להשלים, אבל המינימום שבמינימום שאני אבקש מכן הוא: לא ללכלך אחת על השניה, לא לרכל אחת על השניה, לא להקניט אחת את השניה, ולנהוג ביחס אנושי בן אדם לאדם. מורני, האם יש טעם להזכיר למה גרמו דברים כאלה בפורום 20 פלוס ? אתן לא חייבות להתייחס להודעה זו, העיקר הוא, שהובהר שזאת דעתי. כל שיחה עתידית, עם אחת משלושתכן, לא תיגע בנושא הריב הזה, למעט שיחה אחת, שבה ארצה לשמוע את גירסת מורני/תגל לסיפור (במידה וירצו לספר). המשך יום נעים לכולם תומר

מורני !

New member
הולדן...

אז קודם כל... ``כאשר דיברתי אתמול על תככים, מזימות ודברים כאלה, אני התכוונתי לריב ביניכן. אין לי כל בעיה שלא תדברו אחת עם השניה, שתכעסו אחת על השניה, כל עוד הדבר הזה נעשה באמצעות המדיום של הפורום``. אתה לא תגיד לי איפה לנהל את הריבים שלי. אני מאוד מאוד שמחה שאתה ``מרשה`` לי לריב עם אנשים. אני יכולה להרגיש מה שאני רוצה על מי שאני רוצה ולבטא זאת באיזו דרך שאני רוצה - אם זה בשיחה עם החברות שלי, עם זה בכתיבת הודעה בפורום ואם זה בשמירת דברים לעצמי. ``המינימום שבמינימום שאני אבקש מכן הוא: לא ללכלך אחת על השניה, לא לרכל אחת על השניה, לא להקניט אחת את השניה, ולנהוג ביחס אנושי בן אדם לאדם`` טוב. אז תומר עם כל הכבוד - אתה לא בעמדה לבקש ממני דברים כאלו. מה גם שדרך בקשתך למעשה אתה מאשים אותי בכל הדברים האלו - ריכולים, הקנטות וחוסר התנהגות אנושית. **** בעניי שיחה עם חברה שלי על עניין בו אני מעורבת לא נקרא רכילות. אבל - להבהיר אני ותגל מעולם לא עשינו שיחה על עינב - עינב עם כל הכבוד, לא מעניינת אותי כהוא זה. דבר אחרון - אין לי שום גירסה לסיפור. בעניי עינב מחוקה. לא רוצה לשמוע ממנה או לשמוע עלייה. ותגידו שאני קשה או פזיזה או מדברת מתוך עצבנות זה לא מעניין אותי בכלל. הבחורה הזו קיבלה ממני כל כך הרבה הזדמנויות... ופיספסה את כולן. מורן.

בבר

New member
הולדן

אני מקבלת את ההתנצלות/הצטערות שלך . ערב טוב, עינב.

למעלה