מוריס פראג´

mirchell

New member
מוריס פראג´

בבניין האופרה מספרה עם "מחלקת כלות" מי יכולה לחוות דיעה ?

אז ככה..

איך לומר במילים עדינות - אל תתקרבי וההסבר: ינסו לדחוף לך מוצרים ביום החתונה, לא תרגישי טיפת חום וכיף ביום החתונה, לא יעמדו בהבטחות שלהם... סתם יקרנים ומאד מאכזבים.

mirchell

New member
תודה רבה על התגובה

בהחלט אקח לתשומת ליבי, על מי את ממליצה? (באותו איזור פחות או יותר)

כן מנסיון

הגעתי לשם אחרי שהייתי בהמון מקומות וכבר לא היה לי כח להתרוצץ. היחס שם אחרי התשלום כמובן מתחת לכל ביקורת. הבטיחו מסאז ולא קיימו, הבטיחו הדמיית תסרוקת ולא קיימו. הם אפילו הפעילו לחץ על החברות המלוות שלי לעשות פןותסרוקות..ויירדו על הגבות שלהן בכדי שיעשו גבות אצל המאפרת, בושה וחרפה.הם לא הציעו לי אפילו כוס קפה שלא לדבר על משהו לאכול. התוצאה הייתה יפה אבל הם ממש הרסו לי את היום. המלצה? אז ככה... אם לא אכפת לך שמעשנים, במלון דיויד אינטרקונטיננטל יש ספר בשם מישל שיש לו ידי אומן. אמא שלי מגיעה מהצפון להסתפר אצלו. חוץ מזה, הכי טוב פשוט ללכת לאותו ספר שהלכת אליו כל השנים ואת סומכת עליו. המון הצלחה ומזל טוב

polakowsky

New member
מוריס פארג´

סלון כלות מצוין, יקרים מאוד אבל שווים. יצאתי הכי מרוצה שיש

polakowsky

New member
ממליצה בחום

יצאתי משם מאוד מרוצה. לא עניין אותי מכירות שלהם, ונכון שהם יקרים אבל קיבלתי יחס מאוד יפה ביום החתונה שלי, ולמי בכלל היה זמן וראש לחשוב על אוכל ביום של החתונה. בקיצור מומלץ בחום!!!

חסונוס

New member
ראיתי אותם בתערוכה "גשם של ארועים"

אולי אלך לנסות. הבנתי שהם עושים מין הדמיה ממוחשבת של איך תראי. אבל אין לי פידבק עליהם.

למעלה