<<< מורחבים >>>

<<< מורחבים >>>

מה אתם בוחרים ? אני לא ממש בטוח !!! אחד זה קולנוע והשני ... היסטוריה או ביולוגיה !! אני יותר פונה להיסטוריה ! מה איתכם ?

pooh שולט

New member
לא רק יודניקים...../images/Emo85.gif

אני טטניקית... כבר בכיתה ט' צריך לבחור מקצועות להרחבה...

pooh שולט

New member
כי בי'..../images/Emo85.gif

אחרי שמשבצים אותך למסלולים אתה צריך להתחיל ללמוד את ההרחבות דשבחרת בט'.. קאפיש????

כן ......

מוזר לי כי אצלינו זה שונה .... בוחרים את המורחבים בי' - חוץ מקולנוע (שנבחנים בחופש ולומדים מהיום הראשון של י')

אני חושבת

שגם אצלי זה ככה... אני לא ממש בטוחה... היועצת שלי פשוט ממש ממש מפגרת ככה שאי אפשר לשאול אותה כלום! חוץ מהעובדה שהיא כבר שיקרה לי פעמיים בקשר לדברים האלו.. :S מי נתן לה תואר?!

BLecker

New member
אני כבר בחרתי...

ביולוגיה-כימיה, פחחח השבוע התחלנו ללמוד להגדרת צמחים וזה הדבר הכי קל שלמדתי אי פעם! (ביולוגיה שווה ביותר)

pooh שולט

New member
אממממ../images/Emo85.gif

או ספרות ותקשורת או סוציולוגיה פסיכולוגיה תקשורת או סוציולוגיה פסיכולוגיה ספרות (זה האפשרו שהכי נראית לי אבל אולי הם יהיו באותו תורה ואז נאי לא אוכל את שניהם...)

shabluly

New member
לא יודניקית אבל אני אשמח לנסות

לעזור, כי אני יודעת על מה מדובר... יש לי אחיות גדולות
נראה לי שביולוגיה זה יותר קל אבל מצד שני, היסטוריה זה יותר מעניין(ולא לסקול אותי באבנים!) אני אישית אוהבת היסטוריה אבל רק מתוקף הסיכומים הרבים שזה כולל אין מצב שאני אבחר בזה

pooh שולט

New member
היסטוריה? ../images/Emo85.gif

איך אפשר להרחיב היסטוריה זה לא מקצוע חובה??? לפחות אצלנו זה מקצוע חובה...

pooh שולט

New member
אצלנו..../images/Emo85.gif

אין אפשרות להרחיב היסטוריה.... מתוך המקצועות חובה אפשר להרחיב רק ביולוגיה וספרות... מתמטיקה (מואץ כיאלו עושים בגרות בי"א) ואנגלית (מואץ- כנ"ל מתמטיקה)

gaadi

New member
תמיד אני הכי לא קשורה

אני מרחיבה בכלל בעיצוב פנים (3 יח"ל) ואומנות מעשית (ציור- 3 יח"ל) אין ביולוגיה אין פיזיקה ובלה בלה בלה איזה כיף!

אני לא

יודניקית אני טטניקית אבל אני מרחיבה מתמטיקה אנגלית ומחשבים על בטוח... הייתי מרחיבה גם פיסיקה אבל אם הבנתי נכון אסור להרחיב יותר מ3 מקצועות.. :S *ניצול הודעה* היי אני מירי ואני חדשה פה.. אממ אני בת 14 מכפר סבא ואני חולה על ווסטלייף! =0) LOL

היי מירי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני רועי מאלפי מנשה ליד כפר סבא
יסבירו לך את זה שנה הבאה אבל הנה הסבר מקוצר ... יש מקצועות שהלמידה שלהם מתחלקות לרמות (אנגלית ומתמטיקה) - הם לא נקראים מורחבים ! ויש מקצועות שלא מתחלקות לרמות אלה לכמות חומר (תנ"ך, היסטוריה, כימיה, ביולוגיה, ספרות, פיסיקה, מחשבים) - אלה נקראים מורחבים יש תיכונים שיש להם מגמות ייחודיות (קולנוע, כדורעף, מחול,) - גם נקראים מורחבים ----------------------------------------------- חובה להרחיב מקצוע אחד, אבל בכיתה עיונית רגילה דורשים ממך להרחיב 2, אולי תרצי לפרוש מאחת.... * בכפר סבא יש את תיכון רבין-קולנוע, תיכון גלילי-כדורעף, אומנות ועוד..... אז אני לומד אנגלית ברמה של 5 יחידות ומתמטיקה ברמה של 3 יחידות ומרחיב היסטוירה (5 יחידות) וקולנוע-תקשורת ברבין (5 יחידות) מקווה שהבנת... ו............ תהני בפורום

אבל לא

כל מקצוע שעושים אותו חמש יחידות הוא נקרא מורחב? *אני קצת אבלה לפעמים אז לא לשים לב.. LOL) בכל מקרה התכוונתי להגיד שאני לוקחת חמש יחידות מתמטיקה וחמש יחידות אנגלית +2 יחידות תירגום ואני לוקחת מגמת מחשבים אז אני חייבת לעשות גם חמש יחידות..

למעלה