מוקדש לשרונה שלנו

דליה נס

New member
מוקדש לשרונה שלנו../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

על אמונתה בטוב שבאדם. על אמונתה שאפשר, ויכול להיות אחרת. אתה נותן אך מעט עת תיתן מרכושך רק עת תיתן מעצמך זוהי נתינת אמת. יש הנותנים את המעט מן הרב אשר להם, ובכבוד חפצם ורצונם המוסתר מכתים את נתינתם. ויש הנותנים את כל המעט אשר להם, הם מאמינים בחיים,הם מלח הארץ וטנאם מלא תמיד. יש הנותנים בשמחה והשמחה שכרם. ויש הנותנים בכאב ובצער ,ואלה מנת חלקם. טוב לתת למבקש, אך מוטב בלא בקשה, מתוך הבנה. רחבי הלב המחפשים את המקבל שמחתם רבה משמחת הנתינה. כל אשר לך ינתן באחד הימים על כן תן עכשו ולך תהיה הנתינה, לא ליורשיך. תדיר תאמר - אתן רק לראויים, ראה תחילה, שתהיה אתה ראוי לתת ולהיות כלי לנותן, כי החיים הם הנותנים לחיים. ואילו אתה הרואה עצמך כנותן, אניך אלא עד. ואתם המקבלים, וכלכם מקבלים הנכם, אל תכבירו תודתכם פן תכבידו עליכם ועל הנותן. התעלו יחד עם הנותן ונתינתו כעל כנפי נשרים, כי רוב הרעפת תודה - כפירה בחסדו של זה אשר אדמת החרות היא לו אם,והאלוהים הןא אביו. על החתום:ג'ובראן חליל ג'ובראן.

maxima

New member
../images/Emo140.gifדליה...יפה מאד....מתאים לשרונה

ובכלל היכן שרונה לא ראיתי אותה מזמן.

שרונהה

New member
דליה תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

דליה את נהדרת ואת מוכיחה שאפשר אחרת כי נתינה ללא שום ציפיה, ללא שום חשבונאות היא היא הנתינה האמיתית אני אוהבת את כל מה שכתב ג'ובראן חליל ג'ובראן אגב, בסוד אגלה לך שהוא הבן דוד של השיח סלימן
תודה

עליזה 22

New member
../images/Emo13.gifנכון ,בתי הספר לא שובתים

אני הולכת עכשיו לישון , מי יודע אולי מחר תגמר השביתה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא היית חייבת לגלות שרונהה

ובכלל הוא הכבשה השחורה של המשפחה. (הלבנה הרבה יותר יפה).

דליה נס

New member
שרונה מתוקה. יש ולפעמים את חשה

את האדם שמאחורי המילים גם שאינך מכירה אותו."ראיתי אותך עומדת מולי ומשירה עיניים." ובהקשר לסוד שלחשת לי באוזן, הרי שהוא סוד מתוק. ותודה על זר האפונה הריחנית.

למעלה