מוקדש לרייבן דה-ויל ונושי-נוש

Ozzy Osbourne

New member
מוקדש לרייבן דה-ויל ונושי-נוש

Black Sabbath/War Pigs =================================== מכשפות מתגודדות בשחור ענק גופות נשרפות בעפר אדום על ההר השופט מריע זוהי תקופה של עשית רוע זה המקום של שחורי רוע תראו איך הם אוכלים נבלות אני מנחש שככה זה דומה לא משנה לאן תלך מניפים דגלים וצועדים מולי יורים ישר לפרצופי תראו איך הם מרעישים באוזני עם עינים מלאות דם תראו איך הם תוקעים בי חניתות אל תחזיק אותי אחורה כי אני אמשיך הלאה שטן מחזיק אותי עד שחר אלוהים רוצה שאמשיך עד זוב דם אלוהים אתה הוא היחיד על ההר הכהן מריע הלוחמים נופלים על הברכים השטן שולח את זעמו הרע שולח את הכהן ישר לתוך האש זהו המקום של שוחרי הרוע תראו איך הם אוכלים נבלות אני מנחש שכך זה בכל מקום לא משנה לאן תלך =================================== מוקדש לך נושי-נוש ורייבן דה-ויל.אוהב את שניכם. שיר המלחמה הכי טוב ששמעתי.שר אותו אוזי אוסבורן. מי ששומע את השיר הזה מרגיש תחושה עילאית.תקשיבו לו. אחלה של שיר.נושי-נוש תשאלי את רייבן והוא יגיד לך עד כמה. ואולי תפסיקי לקחת את החרא שאת לוקחת ותעברי לחרא הרבה יותר איכותי חחח.אוהב את שניכם.כן במיוחד אותך יא´חתיכת קומוניסט מדיף ריח באושים אשר אוהב להתחכך עם בני מינו. (אז מה מאסטרו קיללתי? עובדה רשמתי בלי קללות פחחחח)

יווווווו אני מתרגשת...

וואי שיר מדהים.... באמת תודה... אני מתרגשת על ההקדשה (למרות הרמזים הנסתרים...חיחיחי...) אני גם מתה עליך ושיהיה לך אחל´ה סוף שבוע פרוע...
נושי

סוףסוף רואים את war pigs /

השיר שכל כך הרבה דיברת עליו . זה שיר באמת מצמרר .

למעלה