מוקדש לכל חברי הפורום

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

קסנדרה*

New member
מוקדש לכל חברי הפורום

שיר שנשמר אצלי זמן מה ומקורו אינו זכור לי ומי כתב אותו גם לא ידוע לי - אך מצאתי אותכם ראויים לו - אני מקדישה אותו לכם. If I could give you pure wishees from my heart to yours On this day and everyday like a chant full of love I would wish you sunshine smiles That would kiss your face with joy I would wish for you raindrop embraces To refresh your soul with strength I would wish for you moonlight caresses To cuddle your flesh in secure dreams I would wish for you silent snowflakes To calm your ears with words of peace I would wish for you twinkling starbursts To light your way to true happiness I would wish for you the blue of the mountains To guide your way to steadfast faith I would wish for you waves of green seas To continually rock you to cradles of hope I would wish for you winds of sweet songs To strum to you words of infinite wisdom I would wish for you gardens of roses To color your heart with passionate love I would wish for you sandcastles made of steel To dust your imadination with youthful dreams I wuld wish for you the wings of the angels To whisper you like a feather to the magic of freedom

להלן התשובה - THANKS FOR NOTHING

יד קטנה לי פרשה את הרשת יד קטנה מענה את חושי את חיי את בונה והורסת יד קטנה לבנה של אישה כל ימי האתמול האפירו כעלים נשרו לרגלי כל חברי לעגם לא הסתירו מי היה מאמין זאת עלי את יפה ויופייך פוצע כמה צריך גבר לכאוב את יפה ואני כבר יודע שנולדתי אותך לאהוב יד קטנה עדינה רבת כוח כל תנועה כמו חץ בליבי לא רוצה לא יכול כבר לשכוח יד קטנה מחזיקה את אושרי את יפה ויופייך פוצע... יד קטנה לי פרשה את הרשת לי שפעם הייתי צייד את גאה ורואה איך הנשר מסתכל בך כמו גדי שנלכד את יפה ויופייך פוצע... שירה של רחל שפירא

למעלה