מוצרי החלב של שטראוס

רינה750

New member
מוצרי החלב של שטראוס

בעקבות העובדה ששטראוס -עלית לא שמרה על יצור מנקי מגלוטן אני חוששת גם לגבי מוצרי החלב שלהם.

יורם401

New member
הוי כמה שאתם עושים שטויות עם עלית

את יודעת שגם אוסם רושמים על חלק מהמוצרים ,עשוי להכיל גלוטן ,למה לא אומרים להם כלום. עם שטראוס לא רושמים עשוי להכיל גלוטן ,זאת אומרת שהמוצר ללא גלוטן ,ושאף אחד בפורום כאן יכניס לך לראש משהוא אחר ,כי שנינו יודעים שלילדים שלנו (לפחות שלי יותר טעים מעדנים של שטראוס). אל תתני להם לא להנות בגלל אימהות שחושבות רק על חרם .

ידידי, אל תתחיל עם זה אפילו.

אם רק תנסה להשוות בין אסם ובין עלית, רק תדגיש עד כמה המצב בשטראוס-עלית עגום ביחס שלהם לאוכלוסיה הצליאקית. אסם מייצרת שורה שלמה של מוצרים בקווים שמיועדים במיוחד לחולי צליאק. עלית לא מייצרת כאלה בכלל (ואם היא מייצרת, היא דואגת לייצא אותם לחו"ל - את המשפט "עניי עירך קודמים" לא מכירים שם). אסם רושמת על מוצרים "נטול גלוטן" כשהמוצר נטול גלוטן, "מכיל גלוטן" כשהוא מכיל גלוטן, וכן - על מוצרים בודדים - "עלול להכיל גלוטן", כשמטרת הכיתוב היא אכן אינפורמטיבית ומתייחסת לקווי הייצור הסמוכים. שטראוס-עלית כותבים "עלול להכיל גלוטן" על כל המוצרים, ללא יוצא מן הכלל, מתוך מטרה כסת"חית בלבד ולא מתוך שום רצון ליידע את הצרכן לגבי המוצר שאותו הוא רוכש (ובכך הם מודים בעצמם, יש לי את זה במכתב מהם שחור על גבי מסך). אסם מייצרת מוצרים לפסח שאינם מכילים גלוטן, כותבת את זה עליהם בבירור בכיתוב מאיר עיניים שלא משתמע לשתי פנים. עלית מנסה לרקוד על שתי החתונות - גם לרשום שעלול להכיל, גם שפסח אין חשש גלוטן, וגם בסוף לגלות שיש "שאריות מזעריות של גלוטן" במוצרים של פסח. ואפשר להמשיך עם זה עוד ועוד. למרות ששטראוס-עלית היו רוצים לחשוב כך, המצב בשטח הוא שיש תחליפים לכל המוצרים שלהם, תחליפים ראויים ומוצלחים. אם במקהר פה ושם התחליף קצת פחות מוצלח בעיניך מהמקור - זה כבר עניין של העדפה של הצרכן. האם הוא רוצה לתת את כספו לחברה שמשתינה עליו בקשת, או שהעיקרון קצת יותר חשוב והוא יעדיף להראות תמיכה בחברה שמודעת לצרכים שלו ומנסה לרצות את הלקוח לפני הכול. את ה"שטויות" שחברי הפורום עושים עם שטראוס עלית, אנחנו עושים בשמחה. אני אישית לא מוכנה לתת שקל לחברה שמזלזלת בי, ויתרה מזאת - בתור הורה לא הייתי מוכנת לקחת קצה קצהו של סיכון ולהאכיל את הילד שלי במוצרים שפעם אחר פעם התגלו כמכילים גלוטן גם כשלא היו אמורים להכיל.

CATS7

New member
../images/Emo45.gif התכוונתי לכתוב כל כך הרבה

אבל הכל מתגמד לעומת מה שכתבת

אפשר להתחתן איתך?

אומנם חשוב להתחנף למנהלת הפורום, אך במחשבה שניה, אגב אתגר אוריינטטיבי קל, אחזור בי מהבקשה, ואסתפק רק בכוונה. (-:

כמי2

New member
דיטו אלפקה

לתת לילד מוצרים "שאולי מכילים גלוטן" זה לשחק עם הבריאות שלו. בנך או בתך סומכים עליך שתהיה אחראי לבריאותם, זה נושא רציני ולא משחק ניחושים.

ענתלו

New member
כמה שטראוס עלית .....לך?

אתה יודע מהתגובות שלך על שטראוס עלית (אני עוקבת אחרי דבריך מזה זמן רב,רק בנושא המדובר כמובן) יש לי חשד קל שיש לך מניות שם או שאתה עובד החברה. הרי לא הגיוני שתנהל כל הזמן מסע השמצה נגד חברי הפורום בנושא של שטראוס עלית ותצא להגנת החברה . מה הרווח שלך? ועכשיו אני מדברת בקול של האמהות (אם אני מצטטת אותך נכון) כמה שטראוס עלית משלמים לך?

יורם401

New member
ענתלו הלוואי

ענתלו אף אחד לא משלם לי,אני חושב בדיוק כמוך ,שיש חוקים וצריך לעמוד בהם ,ואם חברה רושמת עשוי להכיל גלוטן,כמו עלית ו\או תלמה \אוסם צריך להיות גוף ממשלתי שיפקח על כל החברות ,ושלא כל אחד יחליט שמשלמים לשני בפורום כמו שאני יכול להגיד שאוסם משלמת לחלק מהלוחמות נגד עלית ,הרי גם אוסם רושמת עשוי להכיל גלוטן

Almost me

New member
אז תרשה לי

כאמא לילד שסובל מאלרגיות מרובות (לא מצליאק) גם לבני אסור לאכול את מוצרי עלית (שעלולים להכיל שאריות בוטנים, אגוזים, חלב ועוד) . לפני כמה חודשים אימי נתנה לו בתמימות (כי גם היא כמו רבים חשבה שזה כסת"ח) מוצר של עלית והוא חטף שוק אנפילקטי ואושפז, אז גם אני אחרי ברור מעמיק עם עלית החלטתי שאני הביתה לא מכניסה את מוצרי שטראוס עלית, אז אומנם אני רק אחת (משפחה) ואולי זה נזק קטן (אני מניחה שצריכת מוצרי שטראוס עלית שלי היתה באזור ה-1000 ש"ח בחודש) אבל אני בטוחה שאם הרבה משפחות ינהגו כך יהיה להם מה להפסיד. אגב, אנחנו בתהליך של הקמת עמותה לאלרגים והייתי שמחה לשמוע עצות ממי שכבר הקים, בסה"כ המלחמה שלנו משותפת..

ידעתם שגם מוצרי יד מרדכי שייכים לשטראוס עלית?

פניתי במייל ל"יד מרדכי"
דרך האתר באינטרנט לברר לגבי המצאות גלוטן במוצרים שלהם. היום, הזדעזעתי כאשר ראיתי מייל תשובה משירות הלקוחות של שטראוס עלית! הם כתבו : "לצערנו אין רשימה מעודכנת של מוצרים נטולי גלוטן. על כל מוצרינו מצוין באם המוצר מכיל גלוטן כאות אזהרה לאנשים רגישים. אנא בדקי על כל מוצר, לפני הרכישה, ברשימת הרכיבים. נשמח לעמוד לשירותך גם בעתיד." אני עניתי, בין היתר, לאחר הסבר שאינני רוכשת יותר מוצרי שטרוס עלית ואת הסיבות לכך: "אשמח מאד שתעמדו לשירותי בעתיד הקרוב, ברגע שחברת שטראוס עלית תעמוד גם לרשות בני בן ה 7 ושאר חולי הצליאק בישראל".

ארטיקים של שטראוס

זה לא כל כך קל "למחוק" את שטראוס-עלית... ביום שישי טיילנו ביהודיה, סיימנו את הטיול מותשים ובעשר דקות האחרונות של הטיול רק דיברנו על הארטיקים שתכף נאכל. הגענו ישירות לדוכני הארטיקים, רק כדי לגלות ש: 1) כל ארטיקי השוקולד/וניל של נסטלה מכילים גלוטן 2) לשטראוס יש המון מגנומים חדשים ומפתים (למשל מגנום שוקולד מריר!!) שבמתפיע "עלולים להכיל גלוטן".

amitshein

New member
../images/Emo2.gif על זה אנחנו מדברים כל-הזמן, לא?

על הכסת"ח של שטראוס-עלית....

למעלה