בהתחלה....
בהתחלה נתתי לנועה בננה מעוכה (התגובות: צמרמורות גועל), אבוקדו מעוך (כנ'ל), בטטה מעוכה, דלורית (פה אין ככ דלעת), -שתגובות הגועל היו יותר מתונות, לכן נתתי הרבה מאלה, אגס בשל מאוד (אהבה) תפוח מבושל (לא ככ אהבה). בקיצור, כל ירק, וגם התפוח בושל במים עד לריכוך ואז נמעך, ואז העברתי את זה דרך מסננת דקה, ואם יצא סמיך מאוד הוספתי ממי הבישול עד שיצא משחה חלקה. שמתי במגש קוביות קרח (פה יש לקנות ככה שלכל קוביה יש מכסה אינדיבידואלי, והן עמידות מיקרו) ואז הפשרתי קוביה אחת כל פעם, לטמפרטורה מאוד פושרת (הפה רגיש מאוד בגיל הזה, ביחוד עם יוצאות שיניים, אז זהירות) ואז עברנו לדיסה בבוקר, מקוואקר אורגני טחון, מים, פרי טחון (אגס, תפוח, אוכמניות, פטל או תותים-אחד או שילוב של אלה, אבל רק אחרי שנוסו לבד ולא היתה רגישות) ומישמשים מיובשים אורגניים (בלי תוספת של החומר הזה ששומר אותם כתומים) מבושלים, בשביל מעט מתיקות, ועוד ארוחה של מרק סמיך ומעוך של עוף או סלמון עם ירקות ותפ'א או אורז. אם תרצי מתכונים, תודיעי, כי יש לי ספר מצויין (של אנבל כרמל). בקשר לכמויות: בהתחלה זה רק טעימות, ככה שיכול להיות שיהיה פחות מכפית. תמיד תפשירי טיפה יותר, כי מי יודע, אולי היא תרצה יותר. אני קניתי מג'מיקס חדש בשבילה, וגיליתי שלא השתמשתי בו הרבה. השתמשתי יותר במועך תפ'א ואז העברתי את זה במסננת מתכת דקה. יש מכשיר שנקרא MOULI, שגם מרסק וגם מועך לפירה חלק, אפילו דברים כמו תירס וצימוקים, אבל אני לא יודעת אם יש להשיג כזה בארץ. אני בהחלט אקנה כזה בתינוק הבא. קטן, קומפקטי, לא נורא יקר, ו'עושה את העבודה' בלי חשמל ויותר מדי כלים לשטוף. |בהתחלה נתתי לנועה בננה מעוכה (התגובות: צמרמורות גועל), אבוקדו מעוך (כנ'ל), בטטה מעוכה, דלורית (פה אין ככ דלעת), -שתגובות הגועל היו יותר מתונות, לכן נתתי הרבה מאלה, אגס בשל מאוד (אהבה) תפוח מבושל (לא ככ אהבה). בקיצור, כל ירק, וגם התפוח בושל במים עד לריכוך ואז נמעך, ואז העברתי את זה דרך מסננת דקה, ואם יצא סמיך מאוד הוספתי ממי הבישול עד שיצא משחה חלקה. שמתי במגש קוביות קרח (פה יש לקנות ככה שלכל קוביה יש מכסה אינדיבידואלי, והן עמידות מיקרו) ואז הפשרתי קוביה אחת כל פעם, לטמפרטורה מאוד פושרת (הפה רגיש מאוד בגיל הזה, ביחוד עם יוצאות שיניים, אז זהירות) ואז עברנו לדיסה בבוקר, מקוואקר אורגני טחון, מים, פרי טחון (אגס, תפוח, אוכמניות, פטל או תותים-אחד או שילוב של אלה, אבל רק אחרי שנוסו לבד ולא היתה רגישות) ומישמשים מיובשים אורגניים (בלי תוספת של החומר הזה ששומר אותם כתומים) מבושלים, בשביל מעט מתיקות, ועוד ארוחה של מרק סמיך ומעוך של עוף או סלמון עם ירקות ותפ'א או אורז. אם תרצי מתכונים, תודיעי, כי יש לי ספר מצויין (של אנבל כרמל). בקשר לכמויות: בהתחלה זה רק טעימות, ככה שיכול להיות שיהיה פחות מכפית. תמיד תפשירי טיפה יותר, כי מי יודע, אולי היא תרצה יותר. אני קניתי מג'מיקס חדש בשבילה, וגיליתי שלא השתמשתי בו הרבה. השתמשתי יותר במועך תפ'א ואז העברתי את זה במסננת מתכת דקה. יש מכשיר שנקרא MOULI, שגם מרסק וגם מועך לפירה חלק, אפילו דברים כמו תירס וצימוקים, אבל אני לא יודעת אם יש להשיג כזה בארץ. אני בהחלט אקנה כזה בתינוק הבא. קטן, קומפקטי, לא נורא יקר, ו'עושה את העבודה' בלי חשמל ויותר מדי כלים לשטוף.צרפתי תמונה, כי אין לי מושג איך קוראים לזה בעיברית.