מוצצים משונים.... תראו מה קיבלתי במייל מצחיק ודוחה גם יחד יש עוד הרבה בדרך....
א אמאמצת New member 24/8/03 #1 מוצצים משונים.... תראו מה קיבלתי במייל מצחיק ודוחה גם יחד יש עוד הרבה בדרך....
ה היידי אור New member 24/8/03 #16 ואחרון.... ואני רק חייבת לציין שאני חושבת שזה ממש ממש חמוד....! אם לא היו גובים כל כך הרבה $$$$ הייתי מזמינה כמה בעצמי (ואופק בכלל לא לוקחת מוצץ....)
ואחרון.... ואני רק חייבת לציין שאני חושבת שזה ממש ממש חמוד....! אם לא היו גובים כל כך הרבה $$$$ הייתי מזמינה כמה בעצמי (ואופק בכלל לא לוקחת מוצץ....)
א אמאמצת New member 24/8/03 #10 כאן ברור שזה בעיקר משעשע, אבל בכל זאת זה עשה לי משהו בבטן... אולי יש לי בטן רגישה...
A ayush New member 24/8/03 #12 Hש כאלו גם ב"זמיר טריקים" בר"ג. הייתי שם במקרה ופגשתי במוצצים המדליקים/מפחידים אלו... הם עולים 60 ש"ח...
Hש כאלו גם ב"זמיר טריקים" בר"ג. הייתי שם במקרה ופגשתי במוצצים המדליקים/מפחידים אלו... הם עולים 60 ש"ח...
S scalar New member 25/8/03 #18 ../images/Emo6.gif הזכרת לי נשכחות ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif גם תומר קיבל מוצץ כזה (מקרוב משפחה בעל אתר זה,) אך מכיוון שרשום מששה חודשים זה אופסן.... אבל... בעקבות השרשור, פתחתי האריזה, שטפתי, עקרתי, צלמתי, והרי התוצאה....
../images/Emo6.gif הזכרת לי נשכחות ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif גם תומר קיבל מוצץ כזה (מקרוב משפחה בעל אתר זה,) אך מכיוון שרשום מששה חודשים זה אופסן.... אבל... בעקבות השרשור, פתחתי האריזה, שטפתי, עקרתי, צלמתי, והרי התוצאה....