מופע הנעילה של כרמיאל

ליאל 16

New member
מופע הנעילה של כרמיאל

איזה ריקוד הכי אהבתם במופע הנעילה של כרמיאל?

הריקוד השלישי...

התימני הזה.. שכחתי איך קראו לו.. של הורה פרדס חנה-כרכור.

"התקוה".

והרי הנימוקים לבחירת הריקוד הטוב ביותר: א. צעדים פשוטים ולא מבלבלים. ב. השיר שמחזיק מעמד כבר יותר ממאה שנה. ג. מושר בסיומו של כל אירוע שמח או עצוב. ד. לכבודו עומדים כולם. ה. המילים פשוטות, וכל תינוק מכיר אותן. ו. המילים משמעותיות ומדברות לכל יהודי באשר הוא. ז. כותב השיר היה בחור "גנוב". ח. השיר מוכר בכל העולם. ט. לא גדי ביטון חיבר אותו. אולי די כבר עם הבבל"ת הזה?

talshani

New member
לדעתי ..........

הריקוד של בית הלוחם ת"א, היה מדהים!!! גם הריקוד שלפניו היה חביב, אבל לדעתי הריקוד עם השירים של הלהקות הצבאיות היה פשוט "פולקלור ישראלי" נטו! התרשמתי מאוד. אשמח לשמוע יותר על הלהקה, איפה הם מופיעים מלבד כרמיאל? שמעתי מאנשים בפסטיבל שהם גם מופיעים הרבה בחו"ל. אני שמחתי לשמוע, אין ספק שזה ממלא את ליבי גאווה.

limli

New member
הריקוד שהכי אהבתי בפסטיבל

הריקוד שהקהל הכי אהב בנעילה היה ים של דמעות!!!!!!!!!!!!!! ריקוד מהמם חבל על הזמן!

ריקוד שהקהל אהב?

מילא שאת אוהבת את הריקוד, אפילו אידיוט כמוני כבר מבין. הקפדת לציין את זה 3 פעמים לפחות ב3 שרשורים שונים. אני מצי שתרשמי את זה גם בשרשור האחרון שפתחת. לא כולם הבינו את זה! אבל, מי אמר שהקהל אהב את זה?

limli

New member
תגובה לקוץ בתחת

זכותי להגיד מה שאני חושבת על הריקוד! חוץ מזה שהריקוד הזה היה הכי יפה מכולם, ואני לא אשמה שאדיוט כמוך לא אוהב אות הריקוד.

את נשמעת לי חכמה מאוד

אבל יש לך בעיה קלה בהבנת הנקרא. לא אמרתי שאני לא אוהב את הריקוד. לא עירערתי על זכותך לומר מה שאת חושבת על הריקוד. ונראה לך שאם תכתבי עוד פעם שאת אוהבת אותו, זה יפתיע מישהו מקהל הקוראים הניכבד? רק שאלתי, מי נתן לך את המנדט להחליט שהקהל אהב אותו? נ.ב. כבר הודיתי שאני אידיוט. את לא מחדשת כלום בזה שאת חוזרת על דבריי.

ronenre

New member
ישנן צרות גדולות יותר.. הריקוד הזה

היה את הריקוד הזה עם המוזיקה של : אמר חברו לא נורא חבר ישנן צרות גדולות יותר.. זה היה ריקוד מאוד יפה עם הכיפים והשורה הארוכה הזאת כמו לורד אוף דה דאנס... לא ככה?

למעלה