מועמדת ריאלית- למה הם באמת מתכוונים?

מועמדת ריאלית- למה הם באמת מתכוונים?

שאלתי, קיבלתי תשובה עם הסתייגות- מועמדת ריאלית, אך התשובות הסופיות ינתנו רק בסמוך לגיוס. מכאן, שהתואר "ריאלי" לא אומר הרבה. אני טועה? תמיד קיים הפחד שיסננו אותי חודש לפני הגיוס- היו מקרים כאלה?

מוריני88

New member
שמעתי ש..

שנה שעברה לא היה מישהו בסטטוס "ריאלי" ולא התקבל (במסלול אע"מ, לא יודעת לגבי המסלולים האחרים). אני לא יודעת בוודאות, אבל אני מתארת לעצמי שמי שעכשיו ריאלי בעקרון התקבל. אומרים שנקבל תשובה סופית חודש לפני כדי לא להתחייב (למקרה שמתגלה משהו בסיווג הביטחוני או שפתאום הם צריכים בנאדם אחד פחות בקורס)

נווני

New member
מניסיון אישי של חבר שלי

למרות שהרוב הגדול של מי שמועמד ראלי כן מתקבל זה לא בטוח וחבר שלי היה מועמד ראלי לשחקים ושבועיים לפני תחילת הקורס הודיעו לו שבסוף הוא לא התקבל... ואני מכירה גם מישהו שקרה לו משהו מאוד דומה עם גאמא שאחי שהוא היה ראלי הוא דחה גיוס ובסוף הפילו אותו מגאמא שוב שנייה לפני הגיוס.

מוריני88

New member
קצת מפחיד

שאחרי שאתה כבר חושב שאתה בפנים, שבועיים לפני הגיוס מאכזבים אותך ככה.. כשדיברתי עם איתור שאלתי אותם מה קורה במידה ואני לא מתקבלת סופית לשחקים למרות שאני ריאלית (התקבלתי גם לעובדת חקר מודיעיו ומופ"ת), והיא אמרה שאני פשוט אחזור להיות מועמדת לתפקידים האלו (אני עכשיו לא מועמדת בגלל שחקים). העניין הוא שנראה לי קצת מוזר שברגע האחרון מודיעים לי שלא התקבלתי לשחקים ושעדיין יהיה לי מקום בשאר התפקידים.. עד המועד שאני אדע אם התקבלתי לשחקים או לא, שאר התפקידים כבר בטח ימלאו את מכסת האנשים שלהם לקורס ולתפקיד. זאת אומרת שפוטנציאל ההדפקות פה גבוה מאוד, לא?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לא,../images/Emo141.gif

כי הסיכוי שאת ריאלית ועפה שבועיים לפני הוא קטן מאוד.
יאללה אופטימיות.

INMI

New member
התקשרתי לפני כמה זמן לאיתור

עשיתי תחקיר ביטחוני .. ואמרו לי שאני בסטטוס "מועמד" לא "מועמד ריאלי" .. אז מה ההבדל?

sky baby

New member
וואלה בכיף שיהיה לה...

כי אני קיבלתי טלפון מיחידת האיתור שמודיע לי שאני מועמד ריאלי למסלול מסווג וכך גם חברים שלי שמתמיינים לאותו מסלול.

למעלה