מועדון מעריצים עברי!!!

mikebrant78

New member
מועדון מעריצים עברי!!!../images/Emo49.gif

שלום חברים, מה שלומכם? הייתי רוצה שנקים יחד מועדון מעריצים עברי לזכרו של מייק ברנט. אני רוצה לקבץ לתוכו את כל מעריצי מייק ברנט בישראל. מר צביקה ברנד יהיה הנשיא שלו. מרסל המשנה לו או יו"ר. ניתן יהיה להוציא חולצות, לוחות שנה וכיו"ב (בכפוף לרשותו של צביקה, מאחר ולו הזכויות במה שהותיר אחריו מייק ברנט). ניתן יהיה בכל שנה לאסוף מכל אחד מאיתנו סכום סימלי. אני רוצה שניפגש בנוסף לאירוע האזכרה השנתי ויום הולדתו של הזמר) גם בערבים לזכרו, ניתן לערוך פעם בשנה מפגש בפאב ה"פירטס", לערוך ערבים סגורים, ערבי קריוקי, טיול שהתחקה אחר ילדותו של משה ברנד בחיפה וכל דבר אחר, כיאה למועדוני מעריצים רבים בכל העולם ובדומה למועדון המעריצים הצרפתי של מייק ברנט. קצת מצחיק ששם יש ופה אין ואם יש כאן כזה הוא ודאי מחתרתי. אני בטוח שכולכם תמימי דעים איתי ואף אחד לא יסרב. מאחר שאת ששונית הכי קרובה למרסל, אני אשמח אם תוכלילשתף אותה ברעיון זה על מנת שהיא תדבר עם צביקה. אני מבחינתי הנחתי את אבן הפינה למועדון המעריצים העברי הרשמי הראשון, הבה חברים הבו לי חומר ולבנים... בהצלחה לכולנו! אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
אני בעד

יש מועדון מעריצים אבל את כל הקטע עם החולצות וה"טיול שורשים" אהבתי לגמריי... צריך פשוט יוזן שיארגן ויתכנן הכל. אולי אתה מתנדב ? יישר כוח אלעדון

M i k e s F a n

New member
מועדון המעריצים הישראלי..

תמיד היה קיים רק לא בסדר גודל כזה כמו המועדון בצרפת. אך צר לי לאכזב אתכם אבל מן הסתם שצביקה לא יהיה הנשיא. לבן אדם יש חיים ומן הסתם אם הוא היה רוצה הוא היה הולך להיות הנשיא בצרפת, ולכן יש לנו את מרסל. עכשיו כשאנחנו התקבצנו לקבוצת מעריצים זה עדיין לא בסדר גודל כמו בצרפת מכיוון שלא לכולם יש אינטרנט אנחנו נראים מעטים. זה לארגן רשימה של כל המעריצים ולפרסם מודעה בעיתון להצתרפות למועדון, ומן הסתם שצריך מקום בשביל המועדון. ערב לזכרו אצל פיטר ב"פיטרס פאב" רעיון מעולה רק צריך ליצור קשר עם האדם הנכון ואני אעשה זאת בהקדם. וכמו שאנחנו יודעים מרסל לא הכי בריאה ויש לה צרות משלה כמו לכל עם ישראל, וצריך פה נשיאות בשותפות עם נציג יותר צעיר וחופשי ממחויבות. אני חושבת שכולנו נשמח לתת סכום מסוים על מנת לעשות דבר כזה ולהנות ממוצרים של מייק ולהביא לארץ ספרים שלו למכירה. כל דבר בעתו. רעיון מעולה אלעד! שלכם, סיגל

mikebrant78

New member
היי סיגל, מה נשמע?../images/Emo13.gif

שימי לב שהרעיון שהצעתי הוא בכפוף להסכמתו של צביקה משום שאי אפשר ואסור להתעשר על חשבון מייק ברנט, כל הזכויות הן עד כמה שאני יודע נתונות לאחיו צביקה. כל שלא נוכל לייצר/למכור מוצרים ללא הסכמתו. ניתן להבטיח שההכנסות יהיו קודש לזכרו של מייק ברנט. על מנת לאתר מעריצים ניתן לשלוח לאלה הרשומים בספר אורחים אימיילים ולהזמין אותם להצטרף אלינו. מכתב ממני בדרך אלייך. המשך שבוע טוב! אלעד:)

M i k e s F a n

New member
הכל טוב..

אתה צודק 100% כל הזכויות שמורות אך ורק לצביקה, ומן הסתם אם נעשה משהו חריג נעדכן אותו ונשאל את רשותו. לצערי כל כמה זמן נמחקות הודעות מספר האורחים מכיוון שאין מקום ליותר מ-1000 הודעות כך שאי אפשר למצוא את כולם. לילה טוב, סיגל.

למעלה