מוסיקה והזיות במפעל הרעש....

sadus

New member
מוסיקה והזיות במפעל הרעש....

אז ככה, כמו ששמתם לב, או שלא, אני מתקלט ביום שישי בנוייז פאקטורי. רציתי לשתף אתכם על קצה המזלג במה בערך הולך להיות הכיוון ולתת לכם גם הזדמנות לבקש דברים... אני יתחיל עם מה שלא יהיה ולכן גם לא לבקש את הדברים האלו... אז מה לא יהיה? Painkiller בכל צורה שהיא.. Angel of death אותו כנ"ל.. Edguy, Rhapsody, HammerFall, Children Of Bodom ועוד חברים מהסגנונות האלו... מה כן הולך להיות? Bolt Thrower, Entombed, Death, Massacre, Pestilence, Obituary, Napalm Death, Quo Vadis, Carcass, Cannibal Corpse, Atrocity, Cryptopsy, Kataklysm, Pungent Stench, Forbidden, Nevermore, Exodus, Testament, Control Denied, Annihilator, Anacrusis, Overkill, Coroner, Megadeth, Destruction, Kreator, Sodom ועוד מלא דברים אחרים... זה בערך הכיוון, אולדסקול דת´ /גריינד, דום/דת´, ברוטאל ות´ראש מטאל, יתכנו גם יציאות שלא מהסגנונות האלו... עכשיו לגבי בקשות, אני לא מבטיח שאני אשים מה שתבקשו אבל אני אשתדל, מי שלא מתכוון להגיע לערב, בבקשה שימנע מלבקש שירים... זהו, אני מקווה שתהנו... http://www.metalist.co.il/actionprivate.asp?id=13

a_duck

New member
ועוד משהו... אולי...

תשימו תקלוט כזה בהופעות? כי ערבי תקלוט זה די משעמם אבל כשיש הופעות אז בין לבין יש שירים מאוד מאוד מסריחים ותמיד יש לי את הרושם שהדי ג´יי זה איזה פריק הומו ששם רק סיסטם ומשין האד בהופעות ברוטאל... והעיקר שעם תקלוט כזה הומואי עוד לא נותנים לצאת מהמועדון...

HelloweeN

New member
יש לי שאלה חבוב.

למה למשל לא לשים פאוור והבי ? אני בטוח שיהיהו שם הרבה אנשים שמאוד אוהבים לשמוע את זה, ואין כל בושה בזה. אני לא מבין את הגישה שרצה לאחרונה בערבי המטאל האחרונים של "רק בלאק/דת´/גריינד/ וכו´ וכו´... כאילו מה הקטע? הדיג´יי בא לספק את עצמו שם? ערב מטאל, כשמו הוא, ערב מטאל ואמור לפנות לכלל ה"מטאליסטים". אני במקומך הייתי משלב כמה שיותר סגנונות מטאל (הכל: בלאק/דת´/ת´ראש/פאוור יללני הומואי/הבי/וכל החרא שנישאר), פשוט שכמה שיותר אנשים יהנו. זאת הרי כל המטרה של הערבי מטאל, הלא כן?

sadus

New member
תראה...

המטרה העיקרית מבחינתי היא לשבור וכמה שיותר, זה לא אומר שלא יהיה הבי/פאוור מטאל, יהיה, אבל לא הרבה ולא מהלהקות המלוקקות... יותר לכיוון האולדסקול, איירון מיידן, ג´ודאס פריסט, סאבאטאג´, וואספ וכאלו דברים ואתה יכול להוסיף גם אייסד ארת´ לרשימה... ואף אחד לא אומר שזה בושה לשמוע הבי/פאוור, אני בעצמי שומע, אומנם לא הרבה להקות, אבל עדיין שומע...

Max California

New member
___

נקודה טובה .
באמת לא יגרע לשמוע קצת פאוור...

sadus

New member
סמאל...

סמאל יהיה ב100% לגבי השאר, יש מצב... גם אין לי בעיה שאנשים יבקשו הבי או פאוור, תלוי איזה כמובן, הבנתם כבר איזה לא... גם לא עולה כסף לבקש, זה לפחות, עדיין בחינם...

ExoduS

New member
פיייייי... אני שם ואני מביא איתי...

פול כוסיות שנותנות חופשי, מה שאומר שכדי לאנשים לבוא! כמו כן אני מביא שלוק מהבירה שלי לכל מי שיבקש, מה שגם כן אומר שכדי לבוא, שלא לדבר על זה שאחלוק איתכם את הלחמניה שלי, שמן הסתם גם אומר שכדי לבוא. אז לסיכום... כדי לבוא!

Jam Head

New member
מה אם.......

ד´ת מלודי יותר , נגיד - At the gates Arch Enemy Amon Amarth כאלה , אתם תשים ? בנתיים אחלה של תיקלוט , אני בטוח אבוא , אבל בנתיים אין לי תקציב ויש הרבה הופעות ברקע.

ExoduS

New member
חבר´ה

הרשימה היא רק רעיון כללי של מה שהולך להיות שם, יהיו עוד דברים והגי ד´ פתוח לבקשות, אבל עד מידה מסויימת כמובן. יש גם את קובי שיתקלט לפני, קובי ידוע באהבתו לקהל ובדרך כלל ישים בלי בעיה של שיר שתבקשו.

למעלה