אפשר להירשם לתור לבגדדמונית ל "בגדד" לא להידחף בתור.
התחנה בחיפה. טלפון 811 . רק השנה....1941. עוד מסמך מאוסף KRAUSE העומד לרשות הפורום הנהדר הזה. לילה טוב להיום.
מונית ל "בגדד" לא להידחף בתור.
התחנה בחיפה. טלפון 811 . רק השנה....1941. עוד מסמך מאוסף KRAUSE העומד לרשות הפורום הנהדר הזה. לילה טוב להיום.
אורן תודה. אני מכין רשימה של כללא להאמין, איזו מורשת תחבורתית
מדהימה יש לנו. שוב תודה קראוס, גם על שילוב התמונות לצד הכרטיסים.
יש לי כרטיס כזה !!!אורן תודה. אני מכין רשימה של כל
החברות אשר התאחדו עם "אגד" במשך השנים.לא תאמינו איזו היסטוריה נפלאה יש לתחבורה הציבורית בישראל. אגב אני במשא ומתן על רכישת כרטיס רכבת מתקופת הטורקים.ברגע שיהיה בידי אפרסם אותו.חובבי הרכבת היכונו ל "פגז".
אביתר, נראה לי שאנחנו צריכים להיפגשיש לי כרטיס כזה !!!
קו יפו - ירושלים משנת 1906 ובקרוב אפרסם אותו כאן !!!
את הפריט הזה יצא לך לראות?אורן תודה. אני מכין רשימה של כל
החברות אשר התאחדו עם "אגד" במשך השנים.לא תאמינו איזו היסטוריה נפלאה יש לתחבורה הציבורית בישראל. אגב אני במשא ומתן על רכישת כרטיס רכבת מתקופת הטורקים.ברגע שיהיה בידי אפרסם אותו.חובבי הרכבת היכונו ל "פגז".
ניתן לרכישה בירושלים !!את הפריט הזה יצא לך לראות?
מצאתי במקרה ב-EBAY. לפי מה שכתוב באתר, השלט הזה היה תלוי על צידי האוטובוסים של דן בכדי לגרום לאנשים להכין מטבעות קטנים (עד היום יש אנשים ששולפים שטר 100 שקל בכדי לשלם על נסיעה בתוך תל אביב).
תוכל לתת קצת יותר פרטים?ניתן לרכישה בירושלים !!
ראיתי את הפלקט אצל אבריימל !!!ניתן לרכישה בירושלים !!
יש לי חנות ממנה אני רוכש מצייאסראיתי את הפלקט אצל אבריימל !!!
אבל המחיר שדרש היה בשמיים.
אביתר , איך היה אומר אברהם שפיראיש לי חנות ממנה אני רוכש מצייאס
בירושלים. כל שבוע אבריימל מפתיע מחדש. אם תרצה, אשאל אותו שוב על הפלקט שלפי זכרוני הוא רצה 50 דולר בעדו.
אני מת על האידיש שלךאביתר , איך היה אומר אברהם שפירא
( " הנה באו ימות השטיח ... " ) נוחו עדן : ( אפרופו מציעאס ) " בָּבָּא מְצִיעֶא , וּבָּבָּא נִישְׁט קַיְין מְצִיעֶא "
אביתר ואורן. הפריט הזה היה שלי בעברניתן לרכישה בירושלים !!
הפלקט הנדיר לא הכי נדיר !אביתר ואורן. הפריט הזה היה שלי בעבר
ומכרתי אותו .הבעיה שמי שמוכר אותו הלאה ב ebay רצה 100 דולר ולכן לא הצליח למכור אותו. אספנות עולה כסף רב!!!לפעמים אין ברירה אלה למכור פריט חשוב, בכדי לממן פריט עוד יותר חשוב.
פלקט מגנייייייייייייב!!!!!!! איפהאת הפריט הזה יצא לך לראות?
מצאתי במקרה ב-EBAY. לפי מה שכתוב באתר, השלט הזה היה תלוי על צידי האוטובוסים של דן בכדי לגרום לאנשים להכין מטבעות קטנים (עד היום יש אנשים ששולפים שטר 100 שקל בכדי לשלם על נסיעה בתוך תל אביב).
אתה באמת חושב שאגלה כאןפלקט מגנייייייייייייב!!!!!!! איפה
ימי התמימות והעברית הנהדרת של פעם , איפה???? " הכינו פֶּרֶט " - תראו לי מישהו מהחבר'ה הצעירים היום שיידע בכלל את פירוש המילה . אביתר , איפה נמצאת החנות של " אבריימל " ? ומה אפשר למצוא שם?
איציק , איפה היה המרכז המסחרימונית ל "בגדד" לא להידחף בתור.
אמא שלי היתה המחנכת של נכדיואיציק , איפה היה המרכז המסחרי
הישן בחיפה? אני משתוקק לחזות בכרטיס רכבת מימי הטורקים , זה יהיה ממש לראות בעיניים את מה שקטינקא מספר בספרו . אגב , ידוע לך עד איזו שנה הוא חי , ואם הותיר אחריו צאצאים? מעניין לדעת . האיש ספג בשנות חייו כמות חוויות שכבר זמן רב לא נתקלתי בשכמותן . פשוט מרתק . אם תצליח אי פעם למצוא כרטיס נסיעה בדיליז'נס - זה יהיה באמת משהו לא יסולא בפז .
מנין לך שמדובר בצ'יזבטים? פגשתאמא שלי היתה המחנכת של נכדיו
של ברוך קטינקא בגימנסיה העברית ברחביה - ירושלים. קטינקא הוא מגזימן רציני והספר נחמד אבל מלא בצ'יזבטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.