מוניות שירות בשישבת

מצב
הנושא נעול.

shelly1975

New member
מוניות שירות בשישבת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מוניות שירות בשישבת

איפה אפשר לברר על מוניות השירות השונות בת"א ומת"א לערים השונות? יעדים, שעות וכו'...

curi

New member
נצל"ש - אני טס לברצלונה!

מוניות שירות בשישבת

איפה אפשר לברר על מוניות השירות השונות בת"א ומת"א לערים השונות? יעדים, שעות וכו'...
נצל"ש - אני טס לברצלונה!
אמממ בקשר לשאלה שלך אני יודע שיש מוניות שירות מחיפה לתל אביב (בטח זה גם להיפך)... הטלפון שלהם זה 866-23-24... ולנצל"ש... מחר, ב6 בבוקר אני טס לברצלונה... אני ישתדל לצלם תמונות של מטוסים ושאר תח"צ... בייייי כולם ב5 ימים הקרובים

נסיעה טובה !

נצל"ש - אני טס לברצלונה!
אמממ בקשר לשאלה שלך אני יודע שיש מוניות שירות מחיפה לתל אביב (בטח זה גם להיפך)... הטלפון שלהם זה 866-23-24... ולנצל"ש... מחר, ב6 בבוקר אני טס לברצלונה... אני ישתדל לצלם תמונות של מטוסים ושאר תח"צ... בייייי כולם ב5 ימים הקרובים
נסיעה טובה !
אבל, כמה פעמים צריך לחזור על זה. בעתיד אני אXXX ולא אני יXXX. אות הציון של עתיד בגוף ראשון יחיד היא א'. אני אשתדל, אני אצלם, אני אעשה... טיול מוצלח בעיר המקסימה ברצלונה. יש בה, אגב, רכבת תחתית מוצלחת (לפחות 5 קווים) וגם רכבל להר היהודים.

אוהד11

New member
טוס לשלום ותהנה. זו עיר מקסימה

נסיעה טובה !
אבל, כמה פעמים צריך לחזור על זה. בעתיד אני אXXX ולא אני יXXX. אות הציון של עתיד בגוף ראשון יחיד היא א'. אני אשתדל, אני אצלם, אני אעשה... טיול מוצלח בעיר המקסימה ברצלונה. יש בה, אגב, רכבת תחתית מוצלחת (לפחות 5 קווים) וגם רכבל להר היהודים.
טוס לשלום ותהנה. זו עיר מקסימה
מערכת התחבורה בה נהדרת והכבישים רחבים. כמעט בכל פינת רחוב יש רמזור. שים לב לאוטובוסים העירוניים האדומים והצהובים ולאוטובוסים של שדה התעופה. המוניות הן בשחור-צהוב. כ"כ פועלים אוטובוסים כמו בלונדון לסיור היכרות עם העיר.

איליה.

New member
תלוי לאן את צריכה.

מוניות שירות בשישבת

תלוי לאן את צריכה.
למשל את הקו לחיפה מפעילות מוניות המרכז, ואת הקו לירושלים - מוניות האומה הבירה.

danielhope

New member
אוףף תגיד לא כבר אמרנו

תלוי לאן את צריכה.
למשל את הקו לחיפה מפעילות מוניות המרכז, ואת הקו לירושלים - מוניות האומה הבירה.
אוףף תגיד לא כבר אמרנו
שמוניות המרכז גם כן מפעילות את הקו לירושלים?

איליה.

New member
../images/Emo12.gif אני אישית לא נוסע לירושלים

כי פשוט
תמיד אומרים את הבירה, ואחרי שאני אומר מוניות המרכז אומרים לי שאני צודק... אז מה האמת?
אני אישית לא נוסע לירושלים
אבל יוצא לי להיות הרבה בתחנה המרכזית בתל אביב, ותמיד עומדות שם מוניות לירושלים שכתוב עליהן "האומה הבירה". אז אני לא יודע אם מוניות המרכז גם מפעילות חלק מהנסיעות, אבל מוניות האומה הבירה בטוח מפעילות לפחות חלק.

danielhope

New member
אני נסעתי פעם בהמרכז

אני אישית לא נוסע לירושלים
אבל יוצא לי להיות הרבה בתחנה המרכזית בתל אביב, ותמיד עומדות שם מוניות לירושלים שכתוב עליהן "האומה הבירה". אז אני לא יודע אם מוניות המרכז גם מפעילות חלק מהנסיעות, אבל מוניות האומה הבירה בטוח מפעילות לפחות חלק.
אני נסעתי פעם בהמרכז
ופעם אמרו גם כן בפורום שזה המרכז.. אז אין לי מושג ומי שבאמת יודע פה ומשתמש כדאי שהוא יענה

danielhope

New member
ולגבי השאלה ב-ת"א

מוניות שירות בשישבת

ולגבי השאלה ב-ת"א
יש לך קו 4 מתחנה מרכזית לבן יהודה קו 5 (מתחיל לפעול בסביבות 15:00) דרך רוטשילד, דיזנגוף ושכונת בבלי קו 66 דרך בן יהודה ודיזנגוף וארלוזורוב רכבת מרכז לפ"ת קו 55 מת"מ דרך בגין לפ"ת קו 16 דרך אלנבי, ת"מ, לשכונת התקה קו 601 (נתניה) מת"מ דרך נמיר לנתניה קו 4א' (אני לא בטוח שהוא פעיל בשבת) מת"מ דרך אלנבי חוזר דרומה ליפו וגבול בת ים

איליה.

New member
במקום 55 צריך להיות 51

ולגבי השאלה ב-ת"א
יש לך קו 4 מתחנה מרכזית לבן יהודה קו 5 (מתחיל לפעול בסביבות 15:00) דרך רוטשילד, דיזנגוף ושכונת בבלי קו 66 דרך בן יהודה ודיזנגוף וארלוזורוב רכבת מרכז לפ"ת קו 55 מת"מ דרך בגין לפ"ת קו 16 דרך אלנבי, ת"מ, לשכונת התקה קו 601 (נתניה) מת"מ דרך נמיר לנתניה קו 4א' (אני לא בטוח שהוא פעיל בשבת) מת"מ דרך אלנבי חוזר דרומה ליפו וגבול בת ים
במקום 55 צריך להיות 51
ואני חושב שרק 4, 5, 51 והקווים הבינעירוניים (כמו הקו לנתניה) הם חוקיים, השאר חאפרים. אבל אין מה לעשות, זה עדיף על לא להגיע בכלל. גם אני נוסע עם חאפרים.

danielhope

New member
נכון התכוונתי ל51... טעיתי בהקלדה

במקום 55 צריך להיות 51
ואני חושב שרק 4, 5, 51 והקווים הבינעירוניים (כמו הקו לנתניה) הם חוקיים, השאר חאפרים. אבל אין מה לעשות, זה עדיף על לא להגיע בכלל. גם אני נוסע עם חאפרים.
תודה אגב צריך להבדיל בין שני סוגים של חאפרים.. 1. חאפרים שהם מוניות חוקיות רק אין להן רשיון קו וזה בסדר לנסוע איתן כי אמור להיות להן בטוח 2. חאפרים שהם לא מוניות ואיתן אסור לנסוע.

ארזS

New member
יש לך טעות !

תודה אגב צריך להבדיל בין שני סוגים של חאפרים.. 1. חאפרים שהם מוניות חוקיות רק אין להן רשיון קו וזה בסדר לנסוע איתן כי אמור להיות להן בטוח 2. חאפרים שהם לא מוניות ואיתן אסור לנסוע.
יש לך טעות !
חאפרים שנוהגים במוניות מותר לנסוע איתם בנסיעה מיוחדת אבל אסור לנסוע איתם בנסיעה בקו שרות שאין להם רשיון לנסוע בו. חבל שלא כולם מבינים את זה. לגבי החפרים שנוהגים בסתם מיניבוסים שהם לא מוניות זה ברור שאסור בכלל לנסוע איתם בתשלום.

danielhope

New member
כלומר אין להם ביטוח?

יש לך טעות !
חאפרים שנוהגים במוניות מותר לנסוע איתם בנסיעה מיוחדת אבל אסור לנסוע איתם בנסיעה בקו שרות שאין להם רשיון לנסוע בו. חבל שלא כולם מבינים את זה. לגבי החפרים שנוהגים בסתם מיניבוסים שהם לא מוניות זה ברור שאסור בכלל לנסוע איתם בתשלום.
כלומר אין להם ביטוח?
או שיש להם ביטוח ורק פקח של משרד התחבורה רשאי לקנוס אותם?

ארזS

New member
יש להם ביטוח להסעת נוסעים

כלומר אין להם ביטוח?
או שיש להם ביטוח ורק פקח של משרד התחבורה רשאי לקנוס אותם?
אבל רק בנסיעות מיוחדות ואסור להם לעבוד בקווי שרות מסודרים של חברות התחבורה הציבורית. ולא רק פקח של משרד התחבורה רשאי לקנוס אותם. גם כל שוטר רשאי ואפילו חייב לעשות זאת. (רק שהם לא עושים זאת).

danielhope

New member
כלומר שנסיעה בקו מבטלת כל זמן

אבל רק בנסיעות מיוחדות ואסור להם לעבוד בקווי שרות מסודרים של חברות התחבורה הציבורית. ולא רק פקח של משרד התחבורה רשאי לקנוס אותם. גם כל שוטר רשאי ואפילו חייב לעשות זאת. (רק שהם לא עושים זאת).
שהוא נוסע בקו את הביטוח רטרואקטיבית?

ארזS

New member
אני לא יודע מה מבטל ומה לא

שהוא נוסע בקו את הביטוח רטרואקטיבית?
אני לא יודע מה מבטל ומה לא
אני רק יודע שאסור להם לקחת נוסעים בקו ללא רשיון מתאים. זה שאין אכיפה זה כבר משהו אחר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה