מוניות לכפר סבא בשבת

מצב
הנושא נעול.

ronatd

New member
מוניות לכפר סבא בשבת

מוניות לכפר סבא בשבת
בעבר העליתי את הנושא בפורום. היום, התקשרתי למוניות המרכז, בהמלצתו של איליה, ונאמר לי מפורשות, שאין מוניות לכפר סבא, לא בשבת, ולא באמצע שבוע. כשרציתי לשאול למה לא להפעיל, ניתקו לי את הקו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=21032641&Id=394 השאלה הנשאלת, כיצד ניתן להפעיל לחץ על החברות המפעילות את מוניות השירות, להפעיל מוניות לכפר סבא בשבת. שהרי אם הם יראו שיש לכך ביקוש, הם ירצו להפעיל את השירות, לא? דוד רונת

ronatd

New member
בינתיים קיבלתי התייחסות

מוניות לכפר סבא בשבת
בעבר העליתי את הנושא בפורום. היום, התקשרתי למוניות המרכז, בהמלצתו של איליה, ונאמר לי מפורשות, שאין מוניות לכפר סבא, לא בשבת, ולא באמצע שבוע. כשרציתי לשאול למה לא להפעיל, ניתקו לי את הקו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=21032641&Id=394 השאלה הנשאלת, כיצד ניתן להפעיל לחץ על החברות המפעילות את מוניות השירות, להפעיל מוניות לכפר סבא בשבת. שהרי אם הם יראו שיש לכך ביקוש, הם ירצו להפעיל את השירות, לא? דוד רונת
בינתיים קיבלתי התייחסות
בינתיים קיבלתי התייחסות מ"הטנדר הנוסע" במסרים, שהציע לצאת במסע הסברה, ולהחתים עצומות. עוד רעיונות? דודץ

צחקן

New member
אני לא אחתום... .!.

בינתיים קיבלתי התייחסות
בינתיים קיבלתי התייחסות מ"הטנדר הנוסע" במסרים, שהציע לצאת במסע הסברה, ולהחתים עצומות. עוד רעיונות? דודץ
אני לא אחתום... .!.
ב"ה
...... . וולדעתי, זה לא ראוי לפורום... . עניני ת ומדינה... לא פה!. אתהרוצה.. אני מוכן להתווכח במסרים בלבד!. !!!!. פה זה לא הפורום לזה... !.

צחקן

New member
וולדעתי=ולדעתי ת=דת .

אני לא אחתום... .!.
ב"ה
...... . וולדעתי, זה לא ראוי לפורום... . עניני ת ומדינה... לא פה!. אתהרוצה.. אני מוכן להתווכח במסרים בלבד!. !!!!. פה זה לא הפורום לזה... !.
וולדעתי=ולדעתי ת=דת .
ב"ה סליחה.. כבתי מהר כ"כ.... .

ארזS

New member
צחקן, זכותך לא לחתום

אני לא אחתום... .!.
ב"ה
צחקן, זכותך לא לחתום
כידוע לך גם אני אדם דתי, אך בניגוד אליך אינני מנסה לכפות את דעתי על אף אחד ואני דוגל ב"אדם באמונתו יחיה". לעומת זאת תגובה כמו שלך עלולה לגרום לאנשים לשנוא את הדתיים. הרי אף אחד לא מכריח אותך ואותי לחלל שבת. אבל מצד שני זכותו של כל אדם לבקש את מה שהוא חושב שמגיע לו. אתה יכול להתפלל בלבך שלא יתנו לו את מה שהוא מבקש אבל בשביל מה לכתוב את מה שכתבת ? היית יכול לכתוב משהו כמו "אני אדם דתי ולא יכול לחתום על זה". אבל כל השאר שכתבת פשוט מיותר לחלוטין !!! שבוע טוב ושקט לכולם.

ארזS

New member
ודרך אגב,

צחקן, זכותך לא לחתום
כידוע לך גם אני אדם דתי, אך בניגוד אליך אינני מנסה לכפות את דעתי על אף אחד ואני דוגל ב"אדם באמונתו יחיה". לעומת זאת תגובה כמו שלך עלולה לגרום לאנשים לשנוא את הדתיים. הרי אף אחד לא מכריח אותך ואותי לחלל שבת. אבל מצד שני זכותו של כל אדם לבקש את מה שהוא חושב שמגיע לו. אתה יכול להתפלל בלבך שלא יתנו לו את מה שהוא מבקש אבל בשביל מה לכתוב את מה שכתבת ? היית יכול לכתוב משהו כמו "אני אדם דתי ולא יכול לחתום על זה". אבל כל השאר שכתבת פשוט מיותר לחלוטין !!! שבוע טוב ושקט לכולם.
ודרך אגב,
ההודעה הראשונה בשירשור כן מיועדת לפורום כי זה שייך לתחבורה ציבורית. אבל מה שאתה כתבת שייך ליחסי דתיים וחילוניים ולא שייך לפורום !!! שבוע טוב ושקט לכולם. ורק בשורות טובות לעם ישראל.

ישראל ב

New member
ארז כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ודרך אגב,
ההודעה הראשונה בשירשור כן מיועדת לפורום כי זה שייך לתחבורה ציבורית. אבל מה שאתה כתבת שייך ליחסי דתיים וחילוניים ולא שייך לפורום !!! שבוע טוב ושקט לכולם. ורק בשורות טובות לעם ישראל.
ארז כל הכבוד

ממש מילים כדורבנות שלא הייתי מאמין שיבואו מאדם דתי. אני אישית אין לי כלום נגד דתיים ונגד מסורת. אפילו להיפך וכבר היה לי פה פעם איזה ויכוח לא נעים. אני פשוט נגד כפייה מכל סוג ומין. מי שרוצה לשמור שבת כל הכבוד לו. אני יודע שזה קשה לשמור שבת עם כל הפיתויים שיש. אבל מצד שני מי שלא שומר שבת זאת זכותו. אני רק לא חושב שצריכים לעשות "דווקא" אחד לשני. אז בואו נחזור לסובלנות ושלכולנו יהיה שבוע טוב ומבורך.

55מוטי

New member
../images/Emo45.gif

ודרך אגב,

טוארג

New member
../images/Emo45.gif

ודרך אגב,

../images/Emo45.gif

ודרך אגב,

צחקן

New member
ה-ת-נ-צ-ל-ו-ת !.

אני לא אחתום... .!.
ב"ה
ה-ת-נ-צ-ל-ו-ת !.
ב"ה התנצלות לא היתי אמור להגיד ש"אני לחא היתי חותם" סליחה... . אח עדיין! אני נשארתי בדעתי . לדעת, זה לא קשור לפורום תח"צ בשבת. לדעתי, זהו לא המקום לוכיחים שכאלו. עד עכשיו, הוכחתם לי שאנחנו כקבוצה ב-י-ח-ד!. אז למה להרוס את זה? וחוץ מזה, אין פה כוחות כי אתם רבים וארז לא מתווכח א נשארתי לבד.... .!. ואני מניח שיש פה דתיים המתבישים לחשוף את עצמם אז הם לא יתוכחו!. . כםך שאין פה כחוחת זה לא הוגן!.

oren*

New member
אתה מוכן להירגע?

ה-ת-נ-צ-ל-ו-ת !.
ב"ה התנצלות לא היתי אמור להגיד ש"אני לחא היתי חותם" סליחה... . אח עדיין! אני נשארתי בדעתי . לדעת, זה לא קשור לפורום תח"צ בשבת. לדעתי, זהו לא המקום לוכיחים שכאלו. עד עכשיו, הוכחתם לי שאנחנו כקבוצה ב-י-ח-ד!. אז למה להרוס את זה? וחוץ מזה, אין פה כוחות כי אתם רבים וארז לא מתווכח א נשארתי לבד.... .!. ואני מניח שיש פה דתיים המתבישים לחשוף את עצמם אז הם לא יתוכחו!. . כםך שאין פה כחוחת זה לא הוגן!.
אתה מוכן להירגע?
אף אחד לא חילק את הפורום לקבוצות ולא ערך מדידת כוחות בין "חילונים" ובין "דתיים". נושא התחבורה הציבורית בשבת בהחלט קשור לפורום הזה ונמשיך להתדיין עליו בכל פעם שהוא יעלה, בצורה בוגרת מבלי לרדת לעלבונות אישיים. אתה מוזמן לדלג על דיונים שאינך מוצא בהם עניין.

omer landau

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא אחתום... .!.
ב"ה

קודם כל הנושא מאוד מאוד מאוד שייך לפורום נכון שהשאלה אם להפעיל תחבורה ציבורית בשבת נוגעת גם לנושאים אחרים אך היא מאוד קשורה לפורום יש כאלה שרוצים ויש כאלה שלא ברגע שיעברו את הנקודה שבא יחליטו אם מפעילים בשבת או לא אז הכל יהיה פתוח זאת החלטה ציבורית -ממשלתית יש מקומות שכן יש תחבורה ציבורית בשבת בחיפה אם אני לא טועה לדעתי צריך להפעיל תחבורה ציבורית בשבת בקיצור הנושא קשור לפורום ברגע שיתחילו להיכנס לנושא של מי קובע אם יפעילו או לא פוליטיקה ודת אז זה לא קשור לפורום למרות שמותר מידי פעם עם כל הכבוד לך אתה זה שסוטה מהנושא אתה זה שישקר התקפת כדי להגן על משהו ואתה זה שהתחלת עם העינייני דת ומדינה ובכלל אתה תמיד מתחיל יש פה עוד אנשים דתיים בפורום והם לא קופצים על כל דבר שנכתב בפורום חתימות ועצומות קשורות וכן זהו מקום טוב להתחיל בו אתה ממש לא חייב לחתום אם כל אחד היה חייב לחתום אז לא היו מחתימים מהתחלה טוב אני לא אתווכח רציתי להבהיר לך את הנושא בכלליות אתה מוזמן להתווכח במסרים אישיים או בפורומים המתאימים תודה רבה

צחקן

New member
הודעה זו לדעתי חלקה שיכת חלקה לא.

מוניות לכפר סבא בשבת
ב"ה כמו שפירסמתי בהודעה ההיא, לדעתי, חלקה הודעה זו בחלקה לא שיכת לפורום. אני אומר שזה יהיה טוב אם יפעילו מוניות לכפר סבא ולדעתי צריך ואף רצוי לעשות זאת!. תח"צ במוניות שורת הוא דבר מ-ע-ו-ל-ה בתנאי מפעילים אותו אנשם שהם חאפרים בעלי רשיון (הרבה נהגי מוניות הם כאלה אך לא כולם!).

novarex

New member
מה זה חאפר בעל רשיון?

ב"ה כמו שפירסמתי בהודעה ההיא, לדעתי, חלקה הודעה זו בחלקה לא שיכת לפורום. אני אומר שזה יהיה טוב אם יפעילו מוניות לכפר סבא ולדעתי צריך ואף רצוי לעשות זאת!. תח"צ במוניות שורת הוא דבר מ-ע-ו-ל-ה בתנאי מפעילים אותו אנשם שהם חאפרים בעלי רשיון (הרבה נהגי מוניות הם כאלה אך לא כולם!).
מה זה חאפר בעל רשיון?
יצחק, מי היא הרשות המנפיקה את רשיון החאפר? האם נדרש קודם לעבור קורס חאפרים, לעבור מבחן תאורטי ומעשי, ולהציג דיפלומה של חאפר? כמה זמן כל התהליך נמשך בד"כ עד שאפשר לפתוח שירות חאפרים? דוד אגב, לדעתי נושא התחבורה הציבורית בכל ימות השבוע שייך לפורום זה. זה שהיית רוצה לכפות את אשר אולי לימדו אותך על חבריך כאן יכול להתקבל כחוצפה ממדרגה ראשונה. יש לך נטייה אישית לנסות להצית כל מיני דלקות קטנות כאן ואז אתה בוכה כשנחוץ כבאי (!) שיבוא לכבות את האש. אתה יודע שכולם מקבלים אותך יפה מאד כילד חמוד ושובב (או שמשחק את הילד החמוד והשובב...). אני אמשיך לקבל אותך באופן בררני (סלקטיווי): כשאתה משחק את הילד הטוב אתה חמוד ותורם (ואז אני מאד אוהב לשמוע ממך), וכשאתה משחק את הילד השובב ובמיוחד המצית, אתה פשוט מאוס אלי... אני תוהה מי אתה מר יצחק כאשר אתה לא משחק אף אחד אלא נהיה אתה בעצמך. ועוד משהו: אשמח מאד לראות תמונה שלך אם תואיל להראות לנו את פרצופך. אבקש מקרב לב שלא להתרגז אלי אלא לקבל את הביקורת באופן בונה, ולהשתדל לפתוח דף חדש נטול התקפות ורמזים דקים נגד האחים היהודיים שלך שדרך חייהם שונה משלך. כל אחד גדל בסביבה שלו, והרקע והרצונות שלו שונים. אבל כולם צריכים לקבל ולכבד את הזולת בתנאי שלא כופים את דעתם או מתקיפים. שבוע טוב! דוד דרורי

אנחנו בפורום הזה לא עושקים במריבות

מה זה חאפר בעל רשיון?
יצחק, מי היא הרשות המנפיקה את רשיון החאפר? האם נדרש קודם לעבור קורס חאפרים, לעבור מבחן תאורטי ומעשי, ולהציג דיפלומה של חאפר? כמה זמן כל התהליך נמשך בד"כ עד שאפשר לפתוח שירות חאפרים? דוד אגב, לדעתי נושא התחבורה הציבורית בכל ימות השבוע שייך לפורום זה. זה שהיית רוצה לכפות את אשר אולי לימדו אותך על חבריך כאן יכול להתקבל כחוצפה ממדרגה ראשונה. יש לך נטייה אישית לנסות להצית כל מיני דלקות קטנות כאן ואז אתה בוכה כשנחוץ כבאי (!) שיבוא לכבות את האש. אתה יודע שכולם מקבלים אותך יפה מאד כילד חמוד ושובב (או שמשחק את הילד החמוד והשובב...). אני אמשיך לקבל אותך באופן בררני (סלקטיווי): כשאתה משחק את הילד הטוב אתה חמוד ותורם (ואז אני מאד אוהב לשמוע ממך), וכשאתה משחק את הילד השובב ובמיוחד המצית, אתה פשוט מאוס אלי... אני תוהה מי אתה מר יצחק כאשר אתה לא משחק אף אחד אלא נהיה אתה בעצמך. ועוד משהו: אשמח מאד לראות תמונה שלך אם תואיל להראות לנו את פרצופך. אבקש מקרב לב שלא להתרגז אלי אלא לקבל את הביקורת באופן בונה, ולהשתדל לפתוח דף חדש נטול התקפות ורמזים דקים נגד האחים היהודיים שלך שדרך חייהם שונה משלך. כל אחד גדל בסביבה שלו, והרקע והרצונות שלו שונים. אבל כולם צריכים לקבל ולכבד את הזולת בתנאי שלא כופים את דעתם או מתקיפים. שבוע טוב! דוד דרורי
אז בבקשה אם אתם רוצים לריב תפנו לכולם את הפורום שהוא כבר ככה עמוס בהרבה שטויות ותתוקחו במסרים מריבות מחוץ לפורום לא כאן אם נשמור על כלל זה היה לנו את אחד הפורומים הטובים ביותר [ גם אכשו זה בין הפורומים המובילים בתפוז ] אז לסיכום מריבות מחוץ לפורום [ אני יודע שאני לא המנהל כאן אבל רק רציתי להגיד משהו שאני כבר חושב הרבה זמן להגיד שוב סליחה על העתערבות בניהול

ronatd

New member
צר לי שגלשנו

אז בבקשה אם אתם רוצים לריב תפנו לכולם את הפורום שהוא כבר ככה עמוס בהרבה שטויות ותתוקחו במסרים מריבות מחוץ לפורום לא כאן אם נשמור על כלל זה היה לנו את אחד הפורומים הטובים ביותר [ גם אכשו זה בין הפורומים המובילים בתפוז ] אז לסיכום מריבות מחוץ לפורום [ אני יודע שאני לא המנהל כאן אבל רק רציתי להגיד משהו שאני כבר חושב הרבה זמן להגיד שוב סליחה על העתערבות בניהול
צר לי שגלשנו
צר לי שהנושא שהעליתי גלש לויכוחים בנושאי דתיים חילוניים. אני מכבד כל אדם, וגם אני הולך לפעמים לבית כנסת ושומר כשרות בד"כ. אולם, חשובה לי גם הניידות בכל ימי השבוע. הטנדר הנוסע, אני מציע שתכתוב כאן מה שכתבת לי במסר האישי. דוד.

novarex

New member
נכון אבל...

נכון אבל...
מדי פעם יכולים להיות ויכוחים (ואני מעדיף להתווכח מאשר לריב...) בין חברים, ומותר שכך יהיה. כל עוד זה מתנהל ברמה של ויכוח, ביקורת ונסיון לשכנע, אני סבור שזה לא בהכרח מזיק ואף עשוי לתרום לכך שאנשים יבינו אחד את השני יותר טוב. זה יכול גם ללמד אנשים להיות ערים לכך שמילים מסוימות שהם מביעים עלולות לגרום רגשות אצל הזולת. אסור כמובן לרדת לקללות ואלימות, ואסור שהויכוחים ישתלטו על הפורום, כי זה באמת לא היעוד שלנו כאן. אבל, הפורום הוא בבואה של החברה בכללותה ואין לנסות ליצור מן בועה מלאכותית שבה כולם מסכימים עם כולם באופן תמידי ורק מחליפים דעות מוסכמות וידיעות שאינן שנויות במחלוקת. אנשים נורמליים אינם מתנהגים כך. על כל פנים, אם משהו מפריע לי וארצה להגיב, אעשה זאת גם להבא ואשתדל לא להרבות במקרים אלה יתר על המידה. וכאשר אני עושה זאת ברור לי שאין לי מונופול על הצדק ושאחרים עלולים לא להסכים איתי. זה שם המשחק. מקווה שתקבל את דברי בהבנה אם לא בהסכמה ובברכה. דוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה