דיברגנט חדש
Well-known member
שינוי גדולסורי,חל שינוי קל.
כרגע דקה 57... 2:0 למצרים...אופסי.
השופט ביטל את השער.עדיין 1:0 למצרים.
מסי כבש את שער השוויון
שינוי גדולסורי,חל שינוי קל.
כרגע דקה 57... 2:0 למצרים...אופסי.
השופט ביטל את השער.עדיין 1:0 למצרים.
אכן, כפי שכתבתי בעבר בתגובות #7 ו- #24 שלי, שהאנטישמיים כ"כ מטומטמים שכל דבר מאשימים את ישראל בדיוק כפי שה0מול מאשים את ביבי בכל דברעכשיו יש לצפות שיצוצו כל מיני קונספרציות שישראל עמדה מאחרי המהפך הזה וגרמה להדחת מצרים.
ביקשתאכן, כפי שכתבתי בעבר בתגובות #7 ו- #24 שלי, שהאנטישמיים כ"כ מטומטמים שכל דבר מאשימים את ישראל בדיוק כפי שה0מול מאשים את ביבי בכל דבר![]()
ערבים שקרנים, השופט היה בסדר גמורביקשתקיבלת
-
![]()
אחרי ההדחה, מצרים זועמת: "המונדיאל מוטה לטובת ארגנטינה, רוצים את מסי"
בסיום ההפסד המתסכל והדרמטי 3:2 לארגנטינה, אף אחד במצרים לא חגג - והם היו עסוקים בשלל טענות נגד השופט פרנסואה לטיקסייה, מארגני הטורניר ופיפ"א. מוסטפה זיקו עקץ: "עשו לנו עוול ברור וגלוי, מזל טוב לארגנטינה על הזכייה בגביע העולם". המאמן חוסאם חסן: "הם רוצים שמסי יהיה שם כדי לשווק את הטורניר"www.ynet.co.il
השופט לא עומד בפני עצמו, יש VAR שבודק ומזמן אותו, אם רואה שטעה.ערבים שקרנים, השופט היה בסדר גמור
ממש לא.השופט לא עומד בפני עצמו, יש VAR שבודק ומזמן אותו, אם רואה שטעה.
ממש לא.
המחליט הסופי הוא השופט.
הוא לא מחויב לקבל את ההחלטה של שופטי הVAR
היכן כתבתי שחייב לקבל?ממש לא.
המחליט הסופי הוא השופט.
הןא לא מחויב לקבל את ההחלטה של שופטי הVAR
האם איש הגומי הוא המנטור שלך ?היכן כתבתי שחייב לקבל?
מה שכן, הוא יודע שאת המסך שרואה כל הצופים במגרש ומחוץ לו דרך שידורי ה-TV רואים, לכן יודע שאסור לו לטעות.
כשלא היה VAR היה ניתן להגיד טעות אנוש, אולם כאשר שיש לו כמה זמן שרוצה לבחון את המקרה, כבר לא עומד לצידו טענת טעות אנוש.
לא אשמתי שהסקה לוגית היא לא הצד החזק שלך, כפי שכתבתי, יש מי שצופה בו ומיידע אותו בטעותו, זה שהמילה האחרונה שלו, לא משנה את התמונה כפי שהסברתי לך בהרחבה בתגובתי הקודמת, אולם אתה יורד כל הזמן על ה"מומחה" שנדבקת ממנו בטיפשותו, כנראה שאב לך את התבן אשר בין שתי אוזניך, אפשר לראות זאת כמעט בכל תגובה שלו, כמו למשל ההיגיון העקום שלו בתגובה #20 אלי -האם איש הגומי הוא המנטור שלך ?
כתבת: השופט לא עומד בפני עצמו,
מכאן והילך כל ההתפלפלות הינה פליק פלאק לאחור בסגנון צוקהרה
נוסטלגיה יקרה.לא אשמתי שהסקה לוגית היא לא הצד החזק שלך, כפי שכתבתי, יש מי שצופה בו ומיידע אותו בטעותו, זה שהמילה האחרונה שלו, לא משנה את התמונה כפי שהסברתי לך בהרחבה בתגובתי הקודמת, אולם אתה יורד כל הזמן על ה"מומחה" שנדבקת ממנו בטיפשותו, כנראה שאב לך את התבן אשר בין שתי אוזניך, אפשר לראות זאת כמעט בכל תגובה שלו, כמו למשל ההיגיון העקום שלו בתגובה #20 אלי -
הערה: בנוסף לכל, אתה גם לא יצירתי, מעתיק ממני את ההשוואות, כפי שבעבר האשמתי אותך בדמיון למליח, בתגובה #25 שלי, כשהכנסת את הראש בחול כמו בת יענה -![]()
סופסוף, יהיה למי להצביע ולאחת היחידה שראויה להחליף את נתניהו כראש ממשלה.
https://www.mako.co.il/news-politics/2026_q3/Article-a78a79021f32f91026.htm מדובר באחת שהיא לויאלית, גם כאשר זה נוגד את האג'נדה שלה, כפי שנשארה לויאלית לבנט למרות שבגד בעקרונותיה והקים ממשלה בתמיכת המחבלים.www.tapuz.co.il
![]()
אייזנקוט מרוקאי???
זה מה שיש לליכוד לזהם אליו? אני לא מאמין, תצבטו אותי. רוב המנדטים של הליכוד מגיעים ממרוקאים. ברור, הם ממפפחחדדיים. אבל מה מדהים אותי עוד יותר אריה דרעי, הפה של המרוקאים "השקופים" לא מוציא מילה מהפה. בדיוק כמו ששתק כשסילקו בנות מזרחיות מסמינרים של חסידויות אשכנזיות. דרעי, אתה אימפוטנט? נראה שלא...www.tapuz.co.il
לך אולי אין הקשב הקצר שיש לאנשים יותר צעירים ממך,זה נותן לך יתרון קוגניטיבי,מבחינה קוגניטיבית את קרובה יותר לקנוניתי מאשר אלי.
נוסטלגיה יקרה.לא אשמתי שהסקה לוגית היא לא הצד החזק שלך, כפי שכתבתי, יש מי שצופה בו ומיידע אותו בטעותו, זה שהמילה האחרונה שלו, לא משנה את התמונה כפי שהסברתי לך בהרחבה בתגובתי הקודמת, אולם אתה יורד כל הזמן על ה"מומחה" שנדבקת ממנו בטיפשותו, כנראה שאב לך את התבן אשר בין שתי אוזניך, אפשר לראות זאת כמעט בכל תגובה שלו, כמו למשל ההיגיון העקום שלו בתגובה #20 אלי -
הערה: בנוסף לכל, אתה גם לא יצירתי, מעתיק ממני את ההשוואות, כפי שבעבר האשמתי אותך בדמיון למליח, בתגובה #25 שלי, כשהכנסת את הראש בחול כמו בת יענה -![]()
סופסוף, יהיה למי להצביע ולאחת היחידה שראויה להחליף את נתניהו כראש ממשלה.
https://www.mako.co.il/news-politics/2026_q3/Article-a78a79021f32f91026.htm מדובר באחת שהיא לויאלית, גם כאשר זה נוגד את האג'נדה שלה, כפי שנשארה לויאלית לבנט למרות שבגד בעקרונותיה והקים ממשלה בתמיכת המחבלים.www.tapuz.co.il
![]()
אייזנקוט מרוקאי???
זה מה שיש לליכוד לזהם אליו? אני לא מאמין, תצבטו אותי. רוב המנדטים של הליכוד מגיעים ממרוקאים. ברור, הם ממפפחחדדיים. אבל מה מדהים אותי עוד יותר אריה דרעי, הפה של המרוקאים "השקופים" לא מוציא מילה מהפה. בדיוק כמו ששתק כשסילקו בנות מזרחיות מסמינרים של חסידויות אשכנזיות. דרעי, אתה אימפוטנט? נראה שלא...www.tapuz.co.il
חמודי.לך אולי אין הקשב הקצר שיש לאנשים יותר צעירים ממך,זה נותן לך יתרון קוגניטיבי,
אבל לצערך הוא בטל בשישים מחמת ישישות וחוסר הבנת המציאות החדשה.
ניתן לראות את כסילותך רק במשפט הזה שאתה מחשיב כינויים לדיון מעמיק.נוסטלגיה יקרה.
להמשיך ולהתדיין איתך זה בערך כמו להתדיין עם קיר.
כבר הראת את יכולת הדיון המעמיק שלך באחת מההתכתבויות שלך עם אחד החברים פה, שכינה אותך בכינויים לא מחמיאים [וזה לא היה תקין לדעתי].
זאת המציאות, כפי שהראיתי, השוויתי אותך למליח בשרשור שהפניתי אותך אליו בתגובתי הקודמת ואתה השווית אותי בשרשור זה.אבל ניתן היה גם ללמוד מי את מצורת ההתכתבות.
"להעתיק ממך " ? חחחחחחחח הצחקת אותי.
אכן, היסקים לוגיים שלך לוקים בחסר."ביקורת על השגות לוגיות " - ממך ? ואללה מאחל לך בריאות .
הקישורים הם הוכחות כתובות כאשר לדאבונך, הכול מתועד ע"ג הפורום.הקישורים שאת מביאה מתגובות שלך כאלו ו אחרות מעוררות רק גיחוך......
גם בתגובה זאת, אתה מחקה את המליח, בשורה של איחולי הבריאות ובמיציתי, שום יצירתיותאני משתדל לא לפגוע בך.
אבל מבחינה קוגניטיבית את קרובה יותר לקנוניתי מאשר אלי.
[כאן תפסתי שני ציפורים בשוס אחד...].
אין לי ספק שתבוא תגובה ארוכה/קצרה על הפוסט הזה.
את זה כבר למדתי .
מבחינתי - רות סוף.
אתה מושחת, לא היה גול, היתה עבירה וראו בבירור בvarשופט מושחת! פסל למצרים דול
לא יודעים להפסיד בכבוד ועוד מול אלופת העולם והטוענת ל-אתה מושחת, לא היה גול, היתה עבירה וראו בבירור בvar
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.