מוזיקה קובנית!

Lechko

New member
מוזיקה קובנית!

ולהלן השירים שאתם הולכים להתמכר להם השבוע והם לא הולכים לצאת לכם מהראש עד יום שני הבא: (או לנצח... משהו כזה) והפעם, אך ורק שירים מקפיצים: Maracay - Dolores (מי לא זוכר את Descarga Maracay, בריצה!) Aramis Galindo - Gracias dale a la vida כבר המלצתי עליו בעבר, והנה עוד שיר מהזמר המעולה הזה. להקת טימבה מוכרת מאוד שעדיין לא המלצתי עליה כאן, תגידו לי מה דעתכם: Sol Y Soul - Ahora es muy tarde את זה אתם חייבים לשמוע, הסולן של שרנגה בראפ עצבני על מוזיקת ואוואנקו, פשוט ענק! Michel Maza - Rap Y Guaguanco אם אהבתם את השיר שכתבתי לכם לפני כמה שבועות, בטוח שתאהבו גם את השיר הזה שלהם: Conexion Salsera - Muy Caliente Para Ti ולילדה שביקשה ממני רומנטיקה (אני אתפנה אח"כ
) Charanga Habanera - Vuelve Junto a mi שרנגה, או בקסטריט... את תגידי לי. Enjoy אלכס

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמצעד../images/Emo124.gif

סלסה:
best of salsa - sierra maestra -שיר ממש חמוד, קלאסי ויפה
Charanga 76 - Soy - זהו לא שיר מהיר, לא שיר איטי, מתאים לשירים האילו ששמים תמיד בסוף
Oscar De Leon - Que bueno baila usted - הפעם לא הלכתי על שירים מהירים כמו ששמתם
Charanga 76 - Ku Ku Cha Ku Cha - ולסוף
אני חייב לשים שיר מהיר... אני לא יכול
חיחיחי אגב - זה אחד השירים שעשו לי את השבוע.. לא יודע למה, לא יודע איך אבל זה שיר ממש חמוד..
תו|סגנונות אחרים:
Khia - My Neck, My Back - תתכוננו
זה השיר שיעשה את השנה, זה השיר שיופיע במצעדים במקום הראשון כל הקיץ...
ולסיום... fatboyslim - Rockefellar skank - עוד שיר שיופיע בשבועות הקרובים במקומות הראשונים במצעדים...
תהנוווו

reina1

New member
חחחח על rockafeller skank

זה היה להיט לפני 5 שנים! טל מה נסגר איתך?

חחח זה באמת היה להיט לפני 5 שנים

אבל עכשיו זה חזר...
אז לכל אילו שאין את זה עדיין במחשב
זה הזמן להוריד

למעלה