מוזיאון אגד מחכה לכם!

מצב
הנושא נעול.

dovk

New member
מוזיאון אגד מחכה לכם!

מוזיאון אגד מחכה לכם!
המוזיאון מחפש מתנדבים שיעזרו להחזיק את האוטובוסים במצב עבודה - צריך להניע, להפעיל מערכות, להסיע בחצר (למי שיש רשיון מתאים כמובן)... אני עושה את זה פעם בכמה חודשים (ימי ו' בבוקר). יותר קל בזוגות (צריך להניע את האוטובוסים עם מצברי עזר, צריך לכוון אותם בחזרה בדיוק למקום...) נוח יקבל כל מי שרוצה לעזור, ואני אשמח לחברה כשאני שם. דב

מחרתיים אני מתחיל ללמוד נהיגה

מוזיאון אגד מחכה לכם!
המוזיאון מחפש מתנדבים שיעזרו להחזיק את האוטובוסים במצב עבודה - צריך להניע, להפעיל מערכות, להסיע בחצר (למי שיש רשיון מתאים כמובן)... אני עושה את זה פעם בכמה חודשים (ימי ו' בבוקר). יותר קל בזוגות (צריך להניע את האוטובוסים עם מצברי עזר, צריך לכוון אותם בחזרה בדיוק למקום...) נוח יקבל כל מי שרוצה לעזור, ואני אשמח לחברה כשאני שם. דב
על אוטובוס אני מקווה שכשאני אסים אני אוכל לעזור אני מאוד אשמח לעזור (אבל כידוע לך זה תהליך ארוך לכן בזמן הקרוב אני לא אוכל לעזור)

dovk

New member
לא צריך רשיון בשביל לעזור

על אוטובוס אני מקווה שכשאני אסים אני אוכל לעזור אני מאוד אשמח לעזור (אבל כידוע לך זה תהליך ארוך לכן בזמן הקרוב אני לא אוכל לעזור)
לא צריך רשיון בשביל לעזור
זה לא רק נהיגה ממש. יש מספיק מה לעשות חוץ מזה.

ישראל ב

New member
ספונג'ה ../images/Emo8.gif ולא ! אני בכלל לא צוחק!

מה ניתן לעשות חוץ מנהיגה

כי את זה אני לא יודעת
ספונג'ה
ולא ! אני בכלל לא צוחק!
היו כאן בפורום לפני כמה זמן תמונות של "יניב הגדול" עושה ספונג'ה לאוטובוסים במוזיאון. אז שלא תחשבי שאני שוביניסט... שאלת מה ניתן לעשות חוץ מנהיגה אז עניתי...

ליילנד

New member
אתה לא צוחק, אבל אני נעלבתי

ספונג'ה
ולא ! אני בכלל לא צוחק!
היו כאן בפורום לפני כמה זמן תמונות של "יניב הגדול" עושה ספונג'ה לאוטובוסים במוזיאון. אז שלא תחשבי שאני שוביניסט... שאלת מה ניתן לעשות חוץ מנהיגה אז עניתי...
נשים שולחים ישר לספונג'ה, אמנם אני מזל ספונג'ה (דלי) אבל לספונג'ה אין לי כוח. ותאמין לי צריך לזה כוח פיזי. אני יכולה לעזור בעבודות משרד, ומה שצריך ולא מצריך כוח פיזי. ואני אעשה זאת בשמחה.

ארזS

New member
למה לך להיעלב ?

נשים שולחים ישר לספונג'ה, אמנם אני מזל ספונג'ה (דלי) אבל לספונג'ה אין לי כוח. ותאמין לי צריך לזה כוח פיזי. אני יכולה לעזור בעבודות משרד, ומה שצריך ולא מצריך כוח פיזי. ואני אעשה זאת בשמחה.
למה לך להיעלב ?
הבחור כתב במפורש שאין לו כל כוונה לפגוע. גם לי זכורות התמונות ששוטפים שם את האוטובוסים. נדמה לי שאלה היו תמונות שצילם "מסוף כרמלית".

ישראל ב

New member
לא ! לא ! לא ! אל תעלבי !

לא ! לא ! לא ! אל תעלבי !
אני דווקא אוהב לעשות ספונג'ה ! באמת שלא התכוונתי שתיעלבי.
אבל זה מה שראיתי בתמונות שהיו כאן : ששוטפים את האוטובוסים. ואת שאלת מה עוד אפשר לעזור במוזיאון אז כתבתי את מה שראיתי. אני מצטער אם נפגעת.

ליילנד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצחקתם אותי

הצחקתם אותי
לשטוף אוטובוסים זה לא ספונג'ה בשבילי זה משהו שונה לחלוטין ולמען האמת לא התנסיתי ברחיצת דבר כזה גדול כמו אוטובוס, אבל שוב פעם. אני מאוד אשמח להתנדב ולעשות כמיטב כוחי ויכולתי, אני מאוד אוהבת את המפעל הזה שאגד עשה ואשמח בכל הרצינות לתת בו יד.

ארזS

New member
אם את ../images/Emo6.gif אז אני ../images/Emo13.gif . . .

הצחקתם אותי
לשטוף אוטובוסים זה לא ספונג'ה בשבילי זה משהו שונה לחלוטין ולמען האמת לא התנסיתי ברחיצת דבר כזה גדול כמו אוטובוס, אבל שוב פעם. אני מאוד אשמח להתנדב ולעשות כמיטב כוחי ויכולתי, אני מאוד אוהבת את המפעל הזה שאגד עשה ואשמח בכל הרצינות לתת בו יד.
אם את
אז אני
. . .

ישראל ב

New member
גם אני צוחק../images/Emo6.gif

הצחקתם אותי
גם אני צוחק

יהודה א

New member
ליילנד יקרה

ליילנד יקרה
האמת הקטע שהכי אהבתי זה לשטוף את האוטובוס שעבדתי עליו איזה כיף זה היה לראות אותו נקי אחרי הרחיצה ותמיד עשיתי זאת לבד שיהיה לך יום נפלא

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifאו קיי, או קיי, הבנתי../images/Emo6.gif

ליילנד יקרה
האמת הקטע שהכי אהבתי זה לשטוף את האוטובוס שעבדתי עליו איזה כיף זה היה לראות אותו נקי אחרי הרחיצה ותמיד עשיתי זאת לבד שיהיה לך יום נפלא
או קיי, או קיי, הבנתי

פשוט הוא אמר ספונג'ה ולגבי ספונג'ה זו רחיצת רצפות. אני שונאת לעשות זאת

ס מ י ש

New member
כחובב זמר עברי ישן וטוב לחובבת זמר

או קיי, או קיי, הבנתי

פשוט הוא אמר ספונג'ה ולגבי ספונג'ה זו רחיצת רצפות. אני שונאת לעשות זאת
את בוודאי מכירה את השיר של אריק איינשטיין ושלום חנוך שנקרא "למה לי לקחת ללב". אז נכון שגם אני חוטא לפעמים בלקיחת שטויות ללב. אבל זה לא טוב לבריאות. אז אל תקחי ללב !

ליילנד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

את בוודאי מכירה את השיר של אריק איינשטיין ושלום חנוך שנקרא "למה לי לקחת ללב". אז נכון שגם אני חוטא לפעמים בלקיחת שטויות ללב. אבל זה לא טוב לבריאות. אז אל תקחי ללב !

סמיש, אני לא יודעת מאיפה אתה יודע שאני חובבת זמר עברי, אבל קלעת בול. ומזמן הפסקתי לקחת ללב, זה בסדר

ס מ י ש

New member
מה זאת אומרת מאיפה אני יודע

סמיש, אני לא יודעת מאיפה אתה יודע שאני חובבת זמר עברי, אבל קלעת בול. ומזמן הפסקתי לקחת ללב, זה בסדר
שאת חובבת זמר עברי ? הרי את כותבת על זה לפעמים. וגם אביתר7777777777 ויענקלה לאן וארז S וסליחה אם שכחתי מישהו. פעמים רבות קראתי כאן בפורום על דברים ששייכים למעשה לפורום מוסיקה עברית אבל בסה"כ זה לא מפריע שמזכירים את הנושא הזה גם כאן.

ארזS

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

שאת חובבת זמר עברי ? הרי את כותבת על זה לפעמים. וגם אביתר7777777777 ויענקלה לאן וארז S וסליחה אם שכחתי מישהו. פעמים רבות קראתי כאן בפורום על דברים ששייכים למעשה לפורום מוסיקה עברית אבל בסה"כ זה לא מפריע שמזכירים את הנושא הזה גם כאן.

אייל xxx

New member
איזה בית ספר אתה לומד האם אגד?

איזה בית ספר אתה לומד האם אגד?
בהצלחה !!!!!!!!!

בתגובה

מוזיאון אגד מחכה לכם!
בתגובה
אשמח לקבל ממך עוד פרטים לגבי שעות הפעילות וכו' אודה לך אם תעביר את זה במייל תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה