מוזאיקות

unicornus

New member
מוזאיקות ../images/Emo36.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif

שלום לכם אנשי הפורום היקרים לי מזהב ומפז כותב לכם כאן יוני קורן חבר ותיק בפורום זה (שתי דקות בערך) ומעצב בתים מוכשר ופורה (בפרט בארבעת השעות האחרונות...)
ושאלה מענינת לי אליכם ביתי מעוצב בסיגנון עתיק זהו בית ישן שאני שיפצתי וצבעתי את הקרירות בגוונים חמים העיצוב הכולל מדגיש חום ונראה כמו הבתים של צפת.. מבחוץ הוא צבוע בסיד פשוט והחלונות הם בצבע כחול כהה/ תכלת באפקט שמקנה לו מראה מיושן כמו גם הצבע של הרהיטים כחול כהה אקריל ותכלת בהיר עם נגיעות של ירקרק עדין מאוד... כל החדר, וזה מדהים לאחרונה הכנסתי שולחן למחשב מעץ מלא ופני השולחן (בכוונה) בצורת תבנית שטוחה שבה אני רוצה להדביק מוזאיקה וחשבתי על מוזאיקה תכלת, מהסוג הערבי הזה שהסבתות תולות נגד עין הרע וכאלה... והקטע הוא, שאין לי מושג איך אני משיג כזה דבר או מהיכן קונים את החומר הזה, אם מישהו מכיר או מתעסק עם זה ויכול לתת טיפים אני אשמח מאוד
תודה רבה למי שקרא עד לכאן
ושיהיה לכם ערב מדהים באהבה ענקית- יוניקורנוס

shafan8r

New member
well we did it like this

me and my wife did a mosaic once on a table we took some plain קרמיקה and smashet it with a hammer we had difrent cloures the u just put the pices in any way u wand we did fish on the bathroom wall u also neeed some רובה to glue it

eldarinn

New member
כן זה פחות או יותר התהליך

אתה הולך לאיזה יבואן קרמיקה ונובר לו בזבל ומוצא לך קרמיקות שאתה אוהב. אז רצוי שיהיה לך גם צבת שמתאים לשבירה של החרסינות האלה, יש את זה בטמבורים יותר מקצועיים. כאמור אתה מדביק את האבנים לפלטפורמה עליה אתה מעצב ואחר כך מכסה עם רובה כדי שתסתום את החריצים ביניהם ומנקה את שאריות הרובה מהקרמיקה עם מטלית לחה.

../images/Emo102.gifהכי זול...

זה ללכת לחנות שנמצאת בת"א ממש ליד כיכר המושבות בדרום העיר,ליד לוינסקי,חנות אביזרי תכשיטים וכאלה שנקראת נדמה לי משה ברוק.זה על דרך יפו ארבעים ומשהו.שם יש חתיכות מוזאיקה וכל מיני כאלה.ואם אין מוכן,ילמדו אותך איך להכין לעצמך בגדלים ובצורות שמתאיות לך. בהצלחה,תעדכן אותנו אם יצא משהו. יפעת

למעלה