ברוך שובך, בני, איך היה בארצות נכר?מודעת ענק של ריאו משנת 1932
מעיתון הארץ שהיה בגודל של "הארץ" מהיום. המודעה תפסה שני עמודים שלמים.
אחלה..אני בעצם ב"ביקור מולדת"ברוך שובך, בני, איך היה בארצות נכר?
יש לך סיטרואן דה שבו ???אחלה..אני בעצם ב"ביקור מולדת"
כי ביום שלישי אני נוסע לארה"ב לבקר בפסטיבל הכי גדול בעולם למכוניות ענתיקות וגם להפגש עם הבת שלי שמסיימת חודשיים וחצי של מחקר במסגרת הדוקטורט שלה. שנינו נביא ארצה יחד איזה 100 טון של חלקים למוסטנג שלי... על פולין כתבתי כאן עם תמונות. היה מעניין ולא קל
אתה מביא חלקים גם ל- C5 שלי ?אחלה..אני בעצם ב"ביקור מולדת"
כי ביום שלישי אני נוסע לארה"ב לבקר בפסטיבל הכי גדול בעולם למכוניות ענתיקות וגם להפגש עם הבת שלי שמסיימת חודשיים וחצי של מחקר במסגרת הדוקטורט שלה. שנינו נביא ארצה יחד איזה 100 טון של חלקים למוסטנג שלי... על פולין כתבתי כאן עם תמונות. היה מעניין ולא קל
תראה..תשמע..שמענו על האמינותאתה מביא חלקים גם ל- C5 שלי ?![]()
קיימת בעיה אחת שמרגיזה אותי:תראה..תשמע..שמענו על האמינות
של סיטרואן..אבל כבר להביא חלקים??? ל C5????? הרכב שלי זה מוסטנג 1966 והיא שלי כבר 15 שנה. חוצמיזה אני נוהדג ליום יום בקורדובה ידנית
תודה..אין כמוך..וזה מוקדש לךקיימת בעיה אחת שמרגיזה אותי:
לפעמים, נדלקות להן נורות בלוח השעונים באמצע נסיעה ובבירור במוסך הסתבר שהן נדלקות סתם... ממש מחשב צרפתי טמבל !! בני: שנה טובה וחג שמח ועדיין לא שמתי יד על כרטיסי הטלכרט ! דליה, מנהלת הדואר ברמות-אשכול הבטיחה להזמין לי את הכרטיסים. ביקשתי 20 מכל אחד. התמונה של הכרטיס שפירסמתי, לקוחה מתוך האתר של בזק, אך לא שכחתי אותך !! מילה זו מילה !! שלך, אביתר.
לא טוב ! למה אתה מקדיש לדוקטורתודה..אין כמוך..וזה מוקדש לך
(למרות שאיני יודע אם אתה מעשן...) הפרסומת היא מסוף 1947
יש עמותת המעשנים הישראלית ואנילא טוב ! למה אתה מקדיש לדוקטור
דברים רעים ?
תודה !! קלעת בול !! אני מעשן כמו קטתודה..אין כמוך..וזה מוקדש לך
(למרות שאיני יודע אם אתה מעשן...) הפרסומת היא מסוף 1947
ואני מאחל לך שתתחיל לעשן כמו...תודה !! קלעת בול !! אני מעשן כמו קט
קטר דיזל - כל הזמן "מרלבורו אדום קצר" - אתה רואה ? אני הטמבל שמתאבד לאט !
אתה מכיר את שייקה אופירואני מאחל לך שתתחיל לעשן כמו...
קטר חשמלי (כלומר להפסיק לעשן), חה חה חה...
לשנה טובה תכתבו ותחתמו![]()
![]()
ד"ר תפסיק לעשן ברור! 8 -{תודה !! קלעת בול !! אני מעשן כמו קט
קטר דיזל - כל הזמן "מרלבורו אדום קצר" - אתה רואה ? אני הטמבל שמתאבד לאט !
כן המפקדד"ר תפסיק לעשן ברור! 8 -{
יפה!!!!כן המפקד![]()
![]()
בני ,החומר מדהים!!תמשיך להציג עודמודעת ענק של ריאו משנת 1932
מערך תח"צ ממסוף רכבת "ראשונים"מודעת ענק של ריאו משנת 1932
קווי הזנה לתחנות הרכבת ה"ראשונים"מערך תח"צ ממסוף רכבת "ראשונים"
מערך תחבורה ציבורית ממסוף רכבת "ראשונים" 1. קו 11 יאריך מסלולו אל תחנת ה"ראשונים" אשר תשמש כתחנת מוצא/יעד לקו בשעות פעילות הרכבת. 2. קו 4 יעתיק את תחנת המוצא/יעד למסוף רכבת "ראשונים". 3. קו 17א' יאריך מסלולו מהתחנה המרכזית החדשה (שער ראשון) אל מסוף רכבת "ראשונים", יתגבר ויתואם לשעות פעילות הרכבת. 4. קו 83 ממסוף "ראשונים" בשעות הפעילות של הרכבת. 5. הקווים 164, 201, 247, 313, 317 חולפים בכביש מס' 412 (כביש ראשון לציון-נס ציונה) ולהם תחנת איסוף והורדה בסמוך לתחנת "ראשונים" במשך כל שעות היום.
ואל תשכחו את מוניות השירותמערך תח"צ ממסוף רכבת "ראשונים"
מערך תחבורה ציבורית ממסוף רכבת "ראשונים" 1. קו 11 יאריך מסלולו אל תחנת ה"ראשונים" אשר תשמש כתחנת מוצא/יעד לקו בשעות פעילות הרכבת. 2. קו 4 יעתיק את תחנת המוצא/יעד למסוף רכבת "ראשונים". 3. קו 17א' יאריך מסלולו מהתחנה המרכזית החדשה (שער ראשון) אל מסוף רכבת "ראשונים", יתגבר ויתואם לשעות פעילות הרכבת. 4. קו 83 ממסוף "ראשונים" בשעות הפעילות של הרכבת. 5. הקווים 164, 201, 247, 313, 317 חולפים בכביש מס' 412 (כביש ראשון לציון-נס ציונה) ולהם תחנת איסוף והורדה בסמוך לתחנת "ראשונים" במשך כל שעות היום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.