מודם PC CARD

מ ר ת ק

New member
מודם PC CARD

יש לי מחשב נייד בן 3 לא מזמן קניתי כרטיס חיבור מסלקום שמאוד עוזר לנידות שלי ומאוד נוח לשימוש. אני רוצה להחליף מחשב - מה סוג החריץ ( בגודל 5 סמ על 0.5 סמ) שאני חייב שיהיה במחשב? האם החריץ הזה קיים בכל מחשב נייד? ואיך אני מוודא על סמך הנתונים הטכניים בלבד שבמחשב יש את החריץ לAIR CARD תודה

RoyBO

New member
ברוב המחשבים הנייד יש

כניסת PCMCIA זה מה שאתה צריך

מ ר ת ק

New member
עוד שאלה בנושא.

2 מחשבים שבדקתי - DELL XPS M1330 ו טושיבה U3000-116 יכול להיות שהחיץ המתאים לא קיים? כי ספציפית בנתונים הנושא לא מוזכר -יש חיבורים PC MCIA אבל אין ארישור או סימון כלשהו שהחריצ קיים

RoyBO

New member
אני מחכה לXPS1330 שהזמנתי

יש בו חיבור דומה אני לא בטוח אם זה PCMCIA

bar666xp

New member
בדוק אם הוא PCMCIA או EXPRESS

תקן EXPRESS כבר החליף את רוב הPCMCIA. המלצה קטנה נסה לבדוק עם חברת הסלולר על אפשרות להחליפו למכשיר בחיבור USB ו/או EXPRESS אם יהיה צורך כזה בעיקבות החלפת המחשב... יש לא מעט בלגן בנושא הPCMCIA והEXPRESS...

מ ר ת ק

New member
מידע נוסף?

תודה מה פירוש דומה? מתאים או לא? כי כרטיס הטלפון ממש נוח לשימוש וזה ממש יכול לשנות את ההחלטה שלי לגבי הקניה. ושוב תודה

מ ר ת ק

New member
שוב שאלות

בדקתי באתר של יצרן ה PC CARD ואכן יש PC CARD ו Express Card מי יודע להסביר לי מה ההבדל בנהם? אני מבין ש Express Card הוא הדבר הבא ובמחשבים חדישים מהדור הבא אין כבר PC CARD האם זו הכוונה?

מ ר ת ק

New member
סלקום - האם מכרו לי PC CARD מיושן?

בקיצור - סלקום מכרו לי כרטיס חיבור שאורך החיים שלו קצר - ולמעשה פג כבר ביום המכירה ( רכשתי לפני חודשיים ) - ביום המכירה היתי אמור לקבל הסבר על כך שהמכשיר שרכשתי אינו מתאים למכשירים מהדור ההחדש. מה דעתך?

למעלה