|מודאגת מאוד|
עם נוי

gozala

New member
|מודאגת מאוד|../images/Emo54.gif עם נוי ../images/Emo4.gif

אתמול הגעתי די מאוחר לשם, מייד ניגשה שרה ושאלה היכן נוי. עניתי שהוא בטח למטה כי לא הרגיש טוב... ירדתי. אוכל, טיפולים (פיטרייה לשניים) חדשות בטלוויזיה... ונוי איננו! עליתי בין מהדורה אחת לשניה (ב-20:00 ערוץ ב' והשלמות ב"מבט") על מנת להשקות, יש לי הנבטות ושתילים בעציצים ויש מקומות שאני מקפידה כל יום להשקות. מצאתי אותו מתחת לקקטוס ליד עץ השסק רובץ לו שם. הרמתי אותו, (עד כדי כך הוא חלש) הורדתי למרתף וניסיתי לתת לו את חזה העוף שהבאתי עבורו, הוא לא נגע בזה! ישב לידי על הספה מול הטלויזייה ונתן לי בשקט לפצפץ פרעושים (בעיקר פרעושות מלאות ביצים)... התלבטתי אם לשים לו אדוואנטאג' בהתחשב בשילשול הנורא שלו והוא ממש נראה חולה הפעם. בסוף שמתי לו קצת. אין לו חום ולפי השאריות שאני מנקה (צריך לנקות אותו הוא ככה נוזל המסכן) אין דימום (לא רוצה להיזכר מה פירוש אם היה דמי), גם אין חום. יותר מאוחר גיליתי שעוד אחת נוזלת כמו ברז ללא שליטה: אוגי! נתתי לה מנת עוף חזה מייד, היא התנפלה על זה, כבר טוב. (צריכה לסגור אותם במקלחת על מנת שיאכלו, אחרת האחרים מתנפלים)... אז עוד אחת משלשלת נוראות. שרה ירדה אלי לשם, שאלתי אותה מה נתנה להם לאכול עם השילשול הזה... היא לא מסוגלת לפרט כמובן. אני מקווה שזה בגלל שהשארתי שם יומיים קודם קופסה עם רוטב בשר שבושל במשהו אדום (לך תדע, שארית של הבנות) והייתה למעלה שיכבה של שומן שברוב טיפשותי ו-
איתי, אני תמיד מקפידה את השומן לזרוק, הפעם הם אכלו את זה.
אולי זה מקור השילשול הנורא הזה. נוי ממש חולה, מקווה שירגיש יותר טוב היום. אם לא יאכל שוב כלום... זה כבר רע מאוד כי מתחיל שירשור של תקלות והוא יתחיל להיחלש יותר ויותר... זהו. הרבה דאגה מהמצב. יש שם אחת סמדר, היא שמעה אותי מדברת עם שרה ושאלה (משונה ביותר, היא כאילו אוטיסטית אבל פתאום כאילו מתעוררת וחוזרת מעולם אחר) "זה עם העיניים הכחולות?... ממש היה לי רגע של נחת לשמוע את השאלה הזו ממנה.

gozala

New member
יש לי ID שם... בכוננות! ../images/Emo45.gif

התלבטתי אם לפתוח את הקופסה עבור נוי, לא עשיתי את זה. כי אם לא אכל את העוף שלי (אין יותר טוב מזה, חזה עוף מבושל נטו... שיקבלו אנרגיה) לא יאכל גם את ה-ID. אני משגיחה ב-7 עיניים על המצב, אם היום לא יאכל שוב... אולי אחשוב לקחת אותו איתי הביתה לחדרון הצינורות (לא רוצה את זה, גם טראומה לקחת אותו מהמקום אליו הוא רגיל וגם בעלי בבית בחג). יש לי כאן אינפוזיה, אם צריך וחלילה יגיעו הדברים לכך, יקבל! שלשום הוא אכל יפה... כך שקצת נרגעתי. אני שמה עין. אוגי אכלה את העוף ככה, שאני שקטה, אם אוכלים יש כוח להילחם!!! אם זה שניהם, אולי יש עוד אחרים ואם זה כך... זה השומן!

GeJuFan

New member
חוה את ה-ID הוא יאכל

תני לו קצת ותראי אם הוא אוכל אם כן תני לו את הקופסא.

gozala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif|אנסה|../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

gozala

New member
אני עושה משהו, הווטרינרית שלי דתיה.

מרימה אליה טלפון לפני שניכנס החג, אם צריך... אולי אקח אותו אליה הביתה לראות. היא שתי דקות מהם ממש 500 מטר משם בקו אווירי.

gozala

New member
דיברתי איתה... זה השומן! ../images/Emo93.gif

היא אמרה אמודיום. אם אוכלים זה בסדר, לא יודעת מה יהיה אם נוי לא יאכל גם היום! יומן נוי: יום ראשון משלשל מקיא (פעם אחת בחצר, מיצי קיבה)... לא אוכל. יום שני: נראה מאושש - אוכל (בונזו ברוטב עוף שלי מהבית). שלישי אני מוצאת אותו בחצר חלש וירוד... לא אוכל אפילו את חזה העוף שהבאתי. בכל שלושת הימים האלה אני צריכה לנקות אותו משאריות שילשול. חשבתי אולי לבודד אותו עם אוכל טוב במקלחת למשך כל הלילה. אם היום המצב לא טוב, זה מה שאעשה. אני עוד רגע זזה... רוצה לחזור עם חדשות טובות! (שרק יאכלו, זה הסימן הטוב ביותר עבורי).

s i r i t s

New member
חשוב, חשוב, חשוב../images/Emo91.gif

גם לחתלתול הקטן שלי היה שילשול נוראי לפני כשועיים הוא לא אכל וגם היה חלש מאוד ודאגתי. אל תשכחי להזריק לו מים לפה! כדי שלט יתייבש ותוך יומיים שלושה הוא יצא מזה.
שיהיה בריא!

gozala

New member
../images/Emo12.gifנוי נעלם../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif

לפני כחצי שעה חזרתי משם. למעשה הייתי שם שעות על שעות, משקה את הגינה ולא מפסיקה לחפש אותו בפנים ובחוץ. אפילו על הכביש עשיתי סיבוב שמא... מצאתי מגבת לבנה דרוסה, לרגע חשבתי שזה הוא. אין זכר לנוי ואין לי מושג איך ובאיזה אופן לחשוב. אמש היה לידי מול הטלויזייה מלוטף ומטופל כשנמאס לו ממני ניכנס למינשא שהיה על הספה והתכרבל לו בפנים. חזרתי כשאני משאירה אותו בתוך המינשא על הספה. אוגי שיותר קטנה ממנו וממשיכה לטפטף לי בכל מקום (אני עם סמרטוט טבול בכלור לא מפסיקה לנגב) ליוותה אותי בחצר עם שמחת חיים, רצה אחרי זנבה מלאת מרץ למרות השילשול הנורא (קיבלה קצת אמודיום עם חזה עוף). כך שאם לחשוב שזה השילשול, איך בדיוק הוא גרם לו להיעלם?
האמת, שביקשתי ממיני לחפש במרתף, היא יודעת כשאני שואלת "איפה"? מחפשים חתול... כל הגינה רוויה מים, אין שם פינה אחת שלא בדקתי... זהו, אני באוויר עם זה. או שלא אראה אותו יותר ואשאר עם סימן שאלה ענק, או שאמצא גופה... (אבל איפה? אפילו בפטיו בדקתי), ואולי? אולי הוא אצל השכנים??? אם מחר לא יופיע, שתי האפשרויות הראשונות עולות על הפרק בסבירות הגבוהה ביותר.

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif

הלוואי והוא רק הלך לשכנים לסוכה לאכול מטעמים....

לימור י

New member
אוי חווה אני כל כך מקווה שתמצאי

אותו. אולי הוא פשוט לא הרגיש טוב והלך להתחבא איפה שהוא הם הרי אלופים בזה. מחזיקה לו אצבעות, תעדכני אותנו ברגע שתדעי משהוא.

gozala

New member
לא מרגיש טוב.. אז היה אמש בגינה../images/Emo10.gif

הכנסתי אותו פנימה. קודם סגרתי אותו במקלחת שיאכל את החזה עוף שהבאתי לו. הוא לא נגע בזה. חשבתי היום כבר לנעול אותו... וגם אתמול חשבתי על זה. כבר פרשתי לו שטיח על הרצפה, חשבתי להכניס מינשא... השארתי שם את האוכל ו"רק בינתיים" חשבתי לי... נשב יחד מול הטלוויזייה. אח"כ לא מלאני ליבי לנעול אותו במקלחת, הוא לא אהב את הרעיון וחשבתי לי שהוא מצונף לו בתוך המנשא ומוטב. כל הזמן צריך לשקול, לחשוב, להתלבט... לך תדע! כבר מצאתי גופות במרתף, זה המקום להתחבא בו באיזו פינה כמו שהם נוהגים כשהם מרגישים רע ואם הוא שם... אני לא חושבת שהוא כאן בעולם הזה כבר ואם לא, השד יודע. איך שאני הופכת בזה, לא מסתדר לי.

eafek

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

כל כך מקווה שמחר תמצאי אותו מתאושש ושמח!

GeJuFan

New member
חוה נוי לא מסורס נכון?

אולי הוא הגיע לבגרות המינית מוקדם מהרגיל? כבר קרו דברים.

זה גם מה שאני מקווה

כמו חומוס שלי שעוד לא סורס ולא היה אצלי כבר יומיים !! אני מקווה ששניהם יחזרו בריאים מהטיולים שלהם.

gozala

New member
יש כאן מיכלול שממנו צריך להבין../images/Emo31.gif

הוא לא הרגיש טוב (בלשון המעטה, בדיעבד). עוזבים את הבית כשלא מרגישים טוב? לפני שעה קלה חזרתי משם כשאני שוב מחפשת בכל מקום שעולה על הדעת... הוא נעלם חד משמעית. אז לא הרגיש טוב, אבל לא במידה כזו שיגסוס ויגווע פתאום (ואם, אז היכן?) יש את אוגי עם אותה בעיה, היא מתפקדת טוב מאוד. דיברתי עם בתי הגדולה כרגע על העניין. היא שואלת אולי לקחו אותו? דווקא בגלל שהוא לא הרגיש טוב אולי לא יכול היה לברוח (כי רק לי ולשרה נתן לגשת ולגעת בו) אבל: אתמול היה חופש, התיכון סגור והבנות נסעו הביתה, אז מישהו בדיוק ניכנס לחפש לגנוב חתול אצלי מהחצר? כזה צירוף מקרים? אני כל הזמן מביטה בתיסכול על המינשא הריק שלו על הספה שם, כבר אמרתי לבתי (ויסלח לי האל) שעדיף כבר למצוא גופה על הכביש מההיעלמויות האלה. כך נעלם לי לפני 3 שנים גור יפיפה, של האחות של לילה. שעיר עם זנב מפואר... כאילו בלעה אותו האדמה מהיום למחר. גם שוקי נעלם כך, היום כאן שמח מאושר משחק ומתלטף ולמחר איננו... כמעט שנה חלפה מאז. לא מסורס ולכן ברח? באמת, זה פשטני מדי! הוא לא הרגיש טוב... פתאום ברח לו לחפש שידוך? שלא לדבר ע"כ שזכרים מגיעים לבגרות מינית רק בגיל שנה (בערך). אני צריכה לסדר בשיטת האלמיניצייה את הדברים, אבל כלום לא מסתדר לי כאן! פשוט תעלומה.

למעלה