מה שאני...?

יום.

New member
מה שאני...?

אני אוהבת אותם אני שונאת את עצמי אני אוהבת את זה אני זקוקה לזה וזה הם שפוגעים וזה הם שמכאיבים זה מה שאני אני אוהבת אותם אני שונאת את עצמי אני אוהבת את זה אני זקוקה לזה וזה הם שפוגעים וזה הם שמכאיבים וזאת אני שמבקשת זאת אני מתחננת פיגעו בי פיגעו בי כי אני זקוקה לזה פיגעו בי כי התמכרתי לזה ואני מכורה מכורה לזה נמשכת לזה כמו פרפר לאש ואני אפילו לא פרפר סתם עוד אחד מחרקי הלילה שנצלים על עוד אחת מהמנורות הכחולות ואוהבת את זה ונשאבת לתוך זה זה לא הם זאת אני פיגעו בי כי זה כל מה שנותר לי כי ככה אוהבים אותי כי אני קטנה כי עוד נקודה באויר עוד יעד כבוש ונהנת מזה כי ככה זה אצלי זה כל מה שאני זוכרת כל מה שאני כי ככה אני חיה זה אני אני ואני ואני ואני ואני לא הם אני בואו פיגעו בי כי זה מה שאני ............. יש לי מחברת שאני כותבת בה דברים שלי (קינקי אני יודעת) פתאום שמתי לב שהשיר הזה הוא השיר הראשון שם והשיר הראשון אמור להיות הדבר שמייצג אותי ולא כ"כ רציתי שזה יהיה השיר הזה אז עברתי בכל השירים והסיפורים שכבר כתבתי ולא מצאתי משהו אחר שייצג אותי זה מה שאני

אבל זה לא

מה שאת!! את כל כך הרבה יותר מזה. את הילדה שכותבת לי תאוריות הזויות על דרדסים... ואת הילדה המתוקה שמתחבאת מאחורי מיכל ועוד שתיים
ואת המחורפנת שלובשת פיג´מות עם קשת ונעלי בית תואמות... ואת הילדה שמצחיקה אותי בצ´אט כשהכי איכסה לי... ואת ואת ואת את עוד המון דברים שלא הצלחתי לנסח אפילו (ובמוזרות שלי, זהתמיד הדבר שאומר לי כשמישהו מיוחד, שאני לא מצליחה להגדיר אותו עד הסוף...). וכמה שאיפהשהו הזדהתי עם השיר הזה נורא, כמה שהוא צובט בלב, אני מסרבת להסכים ולהאמין שזה מה שאת. את יותר, הרבה יותר. כן פרפר.

גילתי

New member
אווווווווווווווץ´!

כל כך מזדהה עם מה שכתבת, רק שאותי לא אוהבים, על אף היותי נקודת אויר, שונאים אותי.

חיפושיט

New member
../images/Emo4.gif

אין לי ממש תגובה, כי אני חושבת שהתגובה של סטרנג´עי אומרת כבר הכל.. אבל גבירותי הנכבדות- אתן החלטתן שאתן נקודת אויר? איך?, למה?, ממתי קיום של בן אדם הוא לא כלום? אתן אנשים- בני אדם- כשכל אחד מאתנו הוא עולם ומלואו אתן לא יודעות מה יש בתוככן, אתן לא רוצות להכיר בזה אבל זה שם.

למעלה